Sevdiginiz dizilerle yorumda bulunun

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
     Arkadaslar sevdiginiz dizi hakkında yorumda bulunun dizinin neresini beyendigini nesini sevdigini bunlar hakkında yorumda bulunun iste iyi anlatamadım ama siz anladınız.

Hadi arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum.

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
"Küçük Kadınlar" kanal d de yeni başladı çoook güzel bir dizi dizideki utku da çoooook yakışıklı (S)

adrenalin760

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir heroes hayranı olarak işler gittikçe çığrından çıktı artık dizide ölmek die bişi kalmadı .
2 sezondur bi sylar dır gidio hala kurtulamadılar baş belasından

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Lost ... Lost ... Lost ... Harika bir senaryo harika bir dizi ....

Türklerden de yaprak dökümü , küçük kadınlar vs vs vs :) Hepsini toplasan bi lost etmez zaten :)

must

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Heroes 1.000.000 gözle bekliyorum artık. Lost ta adanın taşınması fikri saçmaydı bence çark çevir ada gitsin :s efektlerde iğrençti hiç yakışmadı gemi patlama ada yok olması sahneleri çok kötüydü ama olsun seviyorum çok kaliteli iş yinede.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
İzlediğim 2 dizi Kurtlar Vadisi-Lost.Geri kalan Türk dizileri 2 para etmez.Yaprak dökümü.Selina,Yılan Hikayesi,Sihirli Anneler filan.Ülkede hit gören bu diziler ile milletimiz sosyallikten kopmakta ;)

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
lost diyorum başka bişe demiyorum. sevdiğim yönüne gelecek olursak. herkes milyonlarca teoride bulunuyor her şeyle ilgili ama hiç biri tutmuyor. adamlar gizemin kelime anlamını tamamen gösteriyorlar bize.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
anarchst dedi ki:
adamlar gizemin kelime anlamını tamamen gösteriyorlar bize.

Harbiden yaa :) Görüp görebileceğim en muhteşem dizi ...

lost

waitingforyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana göre dünyada izlenilmesi gereken diziler ve filmler dışında, insanları izlemek zorunda kaldığı diziler ve filmler vardır, buna göre;
İzlenilmesi gereken diziler ve filmler
Prison Break, Masters Of Horror, Family Guy, The Simpsons, South Park, The X Files, "LOST, hakkında öle çok bi yorum var ama oda zıctı kanımca, daha çok sawyer ve kate in sevişmesi ve kate in jack le nasıl sevişeğinin merakı işi götürüyor ya da adaya yeni gelenlerin ve adadakilerin ne tür bir ilişki içersinde olduklarının merakı ki bu da çok saçma adamlar konu bulamıyorlar mecburan adaya yenileri düşüyor:=) nerede kaldımdı=)" The Seinfeld, The King of Queens(CNBCE tarzı dizi kuşağı diyeceksiniz değil) Türk dizileri veremicem çünkü türk dizilerinde daha çok güzel kadın ön planda güzel kadın yakışıklı erkek :=) ama öyle olmayan bi kaç isim vereyim, Tatlı Hayat, Avrupa Yakası,kurtlar vadisi:=) v buna benzeyen iki üç dizi daha... ki bunlar gerçekten büyük eserlerdir hemen unutulacak türden şeyler değil, genede hep derim bir filmi diziyi ya da eseri olduğundan farklı yerlere getirecek olan gene bizleriz, bu yüzden ne izlediğimizi bilmeliyiz:=) koyuyorlar saçma bir dizi film gene konusu saçma bir aşk hikayesi ya da magazinel bir konuda sahnelenen bir demet oyun, uyutuyorlar:=) ne oluyor izliyoruz mutlu oluyoruz:=) ya da gibi ehehe, filmler konusunda birşey yazmayacağım zaten genelleme gibi birşey oldu, filmler konusu oyuncuları yönetmeni ile ilgili genel bir beğeniiidir, kişiden kişiye göre değişir.. umarım azda olsa anlaşılıyorumdur:=) iyi günler

waitingforyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyvallah, anlaşılıyor olmanın verdiği ve sıradan gibi görünen ama aslında öyle olmadığını, benim gibi anlaşıldıklarında aynı duyguyu tadan insanlar gibi hissediyorum teşekkürlre

sakin_insan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki LOST ve HEROES...

LOST un yeni sezonu için daha bekleyeceğiz ama HEROES eylül ün sonunda yayınlanmaya başlayacak. ve şu anda webisode bölümleri yayınlanıyor. webisode yani internet bölümleri

artık eylüle kadar webisode ları takip edeceğiz....

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben yaprak dökümünü seviyorum..Ali Rıza Beyin konuşurken birşeyler öğretmesini, Çevriye hanımın ise güldürüken düşündürmesini beğeniyorum.Onun dışında dizinin her bölümünde değişik bir olay oluyor, devamlı heyacan var.Benim vazgeçilmezim yaprak dökümü..

manTIK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her meyvenin tadı başkadır demek istiyorum öncelikle. Tüm yorumları okudum bir kaçı özellikle son 3 yılıdır ağırlık kazanan yabancı diziler üzerinde fazlaca dumuş. Bende bir LOST hayranıyım ama bu demek değilki bize ait olan hiç bir eserin güzel olmadığı.. Belki bizim dizilerimizin bütçesi milyon dolarlık değil ama bizi yansıtan bizden olan o kadar dizi varki. Fenomen olan KURTLAR VADİSİ, Aile dizimiz EKMEK TEKNESİ, Hepimize sadeliğin saflığın erdemini hatırlatan İKİNCİ BAHAR v.b.
Sonuç olarak yaşa, cinsiyete, kökene, hitap eden bir çok yapım vardır. Herkes Kiwi-avokado sevmeyebilir. Her meyvenin ve dizinin kendi tadı vardır. Lütfen damak tadımıza karışmayalım etkilemeyelim

Saygılar...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Ömrümün sonuna kadar hiç sıkılmadan izleyebileceğim tek dizi var. Lost! Üstüne tanımam!

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
eskilerden Friends öneririm dizi hastalarına ;)

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son ağa, cesaretin varmı aşka, derman bu aralar bu dizilere takılıyorum çok komik diziler ne yazık ki derman final veriyooo....

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi komedi-sit com dizisi AVRUPA YAKASI tabiki de dadlum

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Beğenmeye başladığım müthiş bir başlangıç, akıl almaz saçmalanmış bir final. Kısaca Lost. Bu kadar masraftan sonra konuya uzaylılar karışsaydı bu sonuçtan daha çekilir olurdu. İlgilendiğim tür olduğu için, gerçi arada biraz abartılar olsa da The X-Files son yılların en çekilir dizisi idi. Bir tür sitkom olan Seinfeld ise komedi dizi olarak oldukça iyi idi. Yerli dizilerde Kurtlar Vadisi dizi olarak değil ama İskender Büyük karakteri ile çok ilgimi çekti. Gerçekten kaliteli bir rol uygulaması. Diğer diziler bizim (yaşım biraz büyücek) devrin yani 60-80 dönemi bol hıçkırıklı Türk Filmlerinden maalesef öteye geçemiyor. Biz hicranı fazla mı seviyoruz çok merak etmişimdir. :)