Beytullah Berber0
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
youtube.com/watch?v=XGSQ8bqFaaU
Haydaa. Sanane kardeşim? Adam fikrini belirtmiş. Aslan falan demişsin. Asker arkadaşın mı yoksa?Niye dinlenmezmiş aslan, dinlemiyorsan çek git konudan
Konuyla ilgili değilse kendine saklasın, askerlik arkadaşım falansa da "sanane".Haydaa. Sanane kardeşim? Adam fikrini belirtmiş. Aslan falan demişsin. Asker arkadaşın mı yoksa?
Konu değil mi bu? Herkes fikrini söyler. Moderatörsün de ben mi bilmiyorum? Eğer adam konuyla alakasız bir şey yazdıysa da moderatörler gerekeni yapar.Konuyla ilgili değilse kendine saklasın, askerlik arkadaşım falansa da "sanane".
böyle bir konuya gelip rap şöyle rap böyle diyip kötüleyen bir adam embesildir kusura bakmayınKonu değil mi bu? Herkes fikrini söyler. Moderatörsün de ben mi bilmiyorum? Eğer adam konuyla alakasız bir şey yazdıysa da moderatörler gerekeni yapar.
Değildir. Üstelik kusura bakmayıp diyip "embesildir" demeniz de ilginç. Görüşünü belirtmiş.böyle bir konuya gelip rap şöyle rap böyle diyip kötüleyen bir adam embesildir kusura bakmayın
konu açıp belirtsin o zaman tartışmayı uzatıp konuyu kirlettirmeDeğildir. Üstelik kusura bakmayıp diyip "embesildir" demeniz de ilginç. Görüşünü belirtmiş.
Uzatıp konuyu kirlettirme diyeceğine sen de yazma o zaman. Örneğin bir arkadaş konu açıp şu pc iyi mi dediği zaman sen ona başka bir pc önerince konuyla ilgisiz mi oluyor?konu açıp belirtsin o zaman tartışmayı uzatıp konuyu kirlettirme
tamam ?Uzatıp konuyu kirlettirme diyeceğine sen de yazma o zaman. Örneğin bir arkadaş konu açıp şu pc iyi mi dediği zaman sen ona başka bir pc önerince konuyla ilgisiz mi oluyor?
Bu kendi fikrini olmuyor kiHaydaa. Sanane kardeşim? Adam fikrini belirtmiş. Aslan falan demişsin. Asker arkadaşın mı yoksa?