Sessiz Mouse Tavsiyesi

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
İyidir diye Logitech M90 aldım, scroll tekerleği kamyon gibi ses çıkarıyor Logitech markasından nefret etmemi sağladı. Kaldı ki mouse gereksiz acaip kir tutuyor ve yazıları fln hemen siliniverdi.

A4Tech kullanan biri olarka Logitech'e hadi oradan diyorum öncelikle. :)

Scroll tekerleği sessiz dpi hızı 1000 ve yukarı olursa iyi olur maksimum 20 TL'lik bir mouse önerebilir misiniz arkadaşlar? Teknosa'dan aldım bir tane dikkat etmemişim PS/2 girişliymiş anakartta PS/2 giriş yok yarın iade edeceğim.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ps/2 usb çeviricisi al bir tane aldıgın mouse u kullan.

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Yok o çeviriciye gidip neden 15 TL para vereyim. Ayrıca onlara arada çakışma sorunu vs... sorun çıkarıyor hiç gerek yok. Orjinal çıkış Usb her zaman kraldır.

Var mı tavsiye edebileceğiniz bir mouse?

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
12 tl lik mosue dan beklentini nedir efenim sen dua et F16 sesi çıkarmamış....

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
20 liralık mouse istiyorsun, 1000 dpi olacak? Sessiz olacak? Yazıları gitmeyecek, USB çıkışlı olacak? Ohoo. Anakartta da nasıl PS/2 girişi yok anlamış değilim.

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Yeni anakartların çoğunda PS/2 giriş olmuyor. Kaldı ki 1000dpi artık öyle büyütülecek birşey değil. Bu ukelalık nedir anlamadım.

Burası oldukça bozulmuş, ilk üye olduğumda çok daha düzgün cevap veren üyeler vardı, sanırım onları da siz kaçırdınız.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Yok o çeviriciye gidip neden 15 TL para vereyim. Ayrıca onlara arada çakışma sorunu vs... sorun çıkarıyor hiç gerek yok. Orjinal çıkış Usb her zaman kraldır.

Var mı tavsiye edebileceğiniz bir mouse?

Çeviriciler üreticinin kendisinin vermediği ise can yakabiliyorlar.

Logitech'lerin genellikle tekerlikleri hafif tırtık hissiyatı verir. Alışkanlık meselesi tabi ama ben Logitech'in bilek rahatlığını başka farelerde bulamadım. Set aldıktan sonra bilek ağrılarımı baya azalttı, bir ara bileğim çok feci ağrıyordu.

---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:02 ----------

Yazıların gitmesi konusunda şöyle hak verebilirim, boyası kalitesiz ve ter ile çözünebiliyorsa cilde hasar verebilir.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
logitech kullanıyorum töm çevre birimlerinde 170 liralık g5 kullan bakayım ses varmı yokmu logitech scrol tekerleğindeki meaknizmayı serbest bıraktınmı sivri sinek yanında uzay mekiği atlantis gibi kalır :D

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Yanlış anlaşılmış. Mouse'nin scroll'u çok sesli. Çok fazla kullanıyorum Scroll'u. Ses yapan o.