Mouse Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan treelock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Scroll tekerleği tık tık ilerleyen ve ses çıkaran mouse'lardan nefret ediyorum. Logitech M90 buna en güzel örnek. Scroll tekerleği sessiz ve tık tık kademesiz direk inen 20-30TL civarı kablolu veya kablosuz bir mouse önerir misiniz?

M185 alacaktım Scroll tekerleği ses çıkarıyormuş vazgeçtim. M305 alacaktım çok küçük o da.

GoldenVirginia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Logitech'in micro gear özellikli mouse ları tek scrolla geçebiliyor onlara bak.

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Logitech 205- 305- 505 -190 hepsini kullandım hepsinde tık sesi var. 205 modeli aldım ve ertesi gün iade ettim. Scrol sanki bir nesneyi bir kartona sürter gibi ses çıkarıyor. Onun yerine 305 aldım kullanıyorum ama tık sesi oldukça rahatsız edici, üstelik en kaliteli pillerden kullanmama rağmen pil ömrü iyi değil. 505 modeli ise kullanımı daha iyi gibi olsada bir müddet sonra fare harreketlerinde imleç atlama yapmaya başladı. Autocat ,Fhotoshop gibi çalışmalar yaptığımdan işime yaramadı. Logitech 'in bir adetedte M200 klavye mouse setini kullandım. Klavye kirlenince temizlemek için tuşları soküp yıladım. Kurutma işlemini hızlandırmak için saç kurutma makinası ile kurutmak istediğimde tuşların çoğunun eli bile yakmayan bu sıcaklıktan yamulduğunu gördüm. Oysa Yıllardı Kullandığım PELOMAX klavyeye aynı uygulamayı defalarca yaptım hiç bir şey olmadı.
Sonuç olarak LOGİTECH'in sadece adı var. Bundan sonra uzak duruyorum. Daha ucuz olan T.Tech klavye aldım Logitech'e 10 basar.

Mause alacaksanız Logitech'ten uzak durun. İNCA GL 500 Lazar maus'um var 4 yıldır kullanıyorum. Fakat ince olduğu için diğer ürünleri denemiştim.

Amacım Marka kötülemek değil. Siz sordunuz ben tecrubemi anlattım.