Ses sürücümü yükleyemiyorum?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya benim nasıl yaptıysam ses sürücümü silmişim bu yüzdende bazı oyunlar açılmıyor ses çıkmıyor pcden.Sorunum nasıl silinmesi değil.Yüklemeye başlıyorum donanım bölümünden devam et yüklemeyi durdur kısmında devam et diyorum.

Yüklemeye başlayınca windows xp service pack 2 diyor.

Altta kmixer.sys dosyası bulunamadı diyor gözat yeri falan çıkıyor bu dosyayı bana bulabilir misiniz ve de bulursam nereye atmam gerekiyor?

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
screenshot koyabilirsen daha iyi yardımcı olabilirim (uyarı penceresinin screenshotu)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
SP2 kullanıyorum sp3 bana pek cazip gelmiyor iki kere yükledim birkaç şeyi değiştirdi bende sp2 de kaldım bana sp2 yetiyor zaten win7 çıkınca xpden eser kalmayacak win7 alırım diye düşünüyorum birde xpim orjinal değil ondan fazla güncelleştirme yapmıyorum tmm kardeş ekran görüntüsü koyacam.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sorun SP2' den kaynaklanıyor olabilir,sana tavsiyem SP3'ü kurman.SP2 dosyalarından birisi bozulmuş sanırım.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
SP3 kuramamda sağolun düzeldi.Google'de kmixer.sys diye yazdığımda ilk sitede microsofttan bir çözüm buldum şu güncelleştirmeyi yükleyin kmixer.sys ve iki dosya daha vardı unuttum o dosyalar çalışmaya başlasın falan dedi zaten sp2 de o dosyalar olmassa çalışmıyormuş ses çıkmıyormuş güncelleştirmeyi yaptım tekrar açtığımda pcyi düzeldi.

Yardım aldığım yer:Windows XP Service Pack 2'de (SP2) ses dosyalarını çalmaya çalıştığınızda kayıttan çalınan ses dosyası duraklatıldıktan sonra doğru konumdan devam ettiri

Yüklediğim ses dosyası güncelleştirmesi:http://www.microsoft.com/downloads/...FamilyID=8C2E44A5-6A28-4888-93A7-6A6C6A87BE7F

Moderatörlere söyleyin başlığın yanına çözüldü yazabilirler bu kadar ufak birşey için konu açtım diye özür dilerim bu kadar çabuk çözüleceğini bilmiyordum.Ama başka böyle sorunları olanlara yardımcı olur inşaallah bare boşa konu açmış olmayız.

nikoteen

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Moderatörlere söyleyin başlığın yanına çözüldü yazabilirler bu kadar ufak birşey için konu açtım diye özür dilerim bu kadar çabuk çözüleceğini bilmiyordum.Ama başka böyle sorunları olanlara yardımcı olur inşaallah bare boşa konu açmış olmayız.

Öyle deme senin sorunun bizim sorunumuz,bizim sorunumuzda senin..:euro:
Ne diyorum ben yine ya..
Şu birayı az içmem lazım :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş bira çok zararlı daha doğrusu içinde alkol var ve de haram inşaallah vazgeçersin, bırakırsın.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
şu microsoftun sitesinden ne anlıyorsunuz anlamıyorum adamlar herşeyi ingilizce yazıyolar bende malumunuz sadece bakıyorum :D Sevindim sorunu çözdüğüne ;)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim verdiğim sitelerin ikisi de türkçe:)