Ses Sorunu

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar,

Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Masaüstü bilgisayarımda kulaklığı bilgisayara taktığım zaman ses geliyordu ancak laptopta böyle değil. Isınmasın diye altında bir soğutucu var, Logitech'in bir soğutucusunu kullanıyorum ama bunda hoparlör var. Oyun oynarken ya da müzik dinlerken kulaklığı taktığımda ses hoparlörden çıkıyor. Hadi müzik dinlerken çıkarsa soğutucuyu kulaklığı taksam oyun oynarken takıyorum. Aynı anda soğutucu ve kulaklığı nasıl kullanacağım bu soğutucuda ki hoparlör çok iyi ama oyun oynarken istediklerimi alamıyorum.

Teşekkür ederim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kardeşim vala sen sorununu ya tam analtamadım ya ben anlayamadım,

benim anladığım kadarıyla senin isteğin laptopta 2 tane kulaklık çıkışı olsun doğru mu?

Benşm dediğim gibiyse ilacın bu
http://www.vatanbilgisayar.com/hm122382-adaptor-35mm-stereo-fis--2x35mm-stereo-soket.html#galeri
03176.jpg

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Arkadaş soğutucuyu takınca kulaklığı çalıştıramıyor galiba. Ben de böyle anladım :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Soğutucusunda hoparlör varmış sanırım böyle anlaşılıyor son cümleden. Anladığım kadarıyla diyoki soğutucu ile kulaklığı aynı anda takarsam herşey çalışıyor. Soğutucudaki hoparlör dahil. Sanırım soğutucudaki hoparlör çalışmasın ama soğutucu çalışsın. İlk kez bir soğutucuda hoparlör olduğunu duyuyorum. Ya da yanlış anlıyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Soğutucudaki hoparlör çalışmasın istiyorsa soğutucuyu sökecek, ardından içindeki kabloya jack bağlayacak uzun bir kablo olacak sesı kullanmak istediği zaman jackları takacak kullanacak :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
"Aynı anda soğutucu ve kulaklığı nasıl kullanacağım bu soğutucuda, ki hoparlör çok iyi ama oyun oynarken istediklerimi alamıyorum. "

Virgül koymamış sanırım bende tam anlayamadım. @Deutsch Arkadaş biraz daha açıklayıcı yazsa iyi olur. :) Bende Soğutucuda Hoparlörü ilk defa duyuyorum.

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tekrar yazıyorum :)

Şimdi ben Logitech'in bir soğutucusu var isterseniz fotoğrafını yüklerim. Üst kısımlarında sağ ve sol olmak üzere 2 ses çıkış noktası var. Sanırsam hoparlör :) Ben bilgisayara kulaklığı taktığım zaman kulaklıktan ses gelmiyor soğutucudaki hoparlörden ses gelmeye devam ediyor. Soğutucuyu çıkarıyorum kulaklıktan ses geliyor ancak bilgisayar ısınıyor. Yani sesi paylaşamıyor cimriler. @Lazzz , @Mustafa.Demiral @ExCeLLeNT
Umarım bahsetmeyi yapabilmişimdir :D

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Soğutucunun hoparlörünü kullanabiliyorsa laptop algılıyordur. Aygıtlardan o soğutucu'nun hoparlörü gözüküyorsa devre dışı bırakıp kulaklığı çalıştırmayı dene. Başka bişrey gelmiyor aklıma. Daha önce rastlamamıştım :)

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Soğutucunun hoparlörünü kullanabiliyorsa laptop algılıyordur. Aygıtlardan o soğutucu'nun hoparlörü gözüküyorsa devre dışı bırakıp kulaklığı çalıştırmayı dene. Başka bişrey gelmiyor aklıma. Daha önce rastlamamıştım :)

Denemek lazım, tekrar bilgilendiririm :) Teşekkür ederim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Adam ermiş :) Teşekkürler işe yaradı. Gerektiği zaman devreye sokuyor; gerekmediğinde devreye sokmuyorum.
Tekrar sağ ol [MENTION=425956]Mustafa.Demiral[/MENTION]