Ses sorunu

tayfun61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:helpsmilie:ya gençler ben windows 7 kurdum ses driverlerinin hepsi yüklü ancak ses kaydediciye giriyorum ama kulaklığın mikrofonunda ses gitmiyo kulaklıkta problem yok msnde sesli konuşurkende benim sesim karşı tarafa gitmiyo 2+1 hoparlörüm var realtek ayarlarından mı bi sorun var anlayamadım lütfen yardım edin

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Bu şekilde yaklaşım tarzı çok yanlış bu forumda karşılıksız yardım eder isteyen..

Driverlarının güncelligini kontrol et. Yazılımsal ayarlardan dolayıda Mic görmüyor olabilir denetim masasından ses ayarlarına girip seçili olup olmadıgına veya aktif olup olmadıgına göz gezdir

The King

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,
Öncelikle hack yönteminize ihtiyacım yok gerekte yok teşekkürler.
Sorununuz bağlı olan mikrofonunuzu varsayılan olarak görmediğinden olabilir. Sistem Try(Sağ Altta)'da bulunan Ses Simgesine sağ tıklayıp "Kayıt aygıtları"nı seçip açılan pencerede ayarlarınızı kontrol edin.

encoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahahahaha msn hack :D :D ama driver'ı tanıtamıyorsun puhauhauh yaşın kaç senin ufaklık :D:D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
:helpsmilie:ya gençler ben windows 7 kurdum ses driverlerinin hepsi yüklü ancak ses kaydediciye giriyorum ama kulaklığın mikrofonunda ses gitmiyo kulaklıkta problem yok msnde sesli konuşurkende benim sesim karşı tarafa gitmiyo 2+1 hoparlörüm var realtek ayarlarından mı bi sorun var anlayamadım lütfen yardım edin

not: bana yardım edipde başarılı olanlara bi msn hack yöntemi öğretcem hemde 100 de100 tabi bu numarayı bilenlerde olabilir
cvp larınızı bekliyorum:clap:
gençler dediklerin senin abilerin hatta, babana yakın yaşı olanlar olmasın ? Bu topluluk sana ağır gelir gibi geldi bana.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
çocuk şubat 2010 da üye olmuş ilk mesajıyla cin olmadan şeytan çarpmaya kalkışıyor anlayın artık. aklı sıra enayi mi avlayacak nedir. nere geldiğinin farkında değil belli ki.
yüzde yüz çalışan face'in renk değiştiren bukalemunlarından buraya transfer olmuşa benziyor.:mrgreen::4: :w00t: :w00t:

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
bence warez sitelerinden çıkmış bir profil çizeceği belli olan bu küçüğümüzün büyüyecek kadar bir süre sdn topraklarından uzaklaştırılması biraz olsun aklını başına getirecektir. aklı karışık yavrucağımızın en azından forumu kirletmemiş olur

efexefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence warez sitelerinden çıkmış bir profil çizeceği belli olan bu küçüğümüzün büyüyecek kadar bir süre sdn topraklarından uzaklaştırılması biraz olsun aklını başına getirecektir. aklı karışık yavrucağımızın en azından forumu kirletmemiş olur

:thumbup1:aynen katılıyorum,

_abdulkerim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Akşama kadar proje hazırlamaktan kafam şişmiş, bu konuyu açınca gülmekten yanaklarıma ağrılar girdi.
Bence bu yeni arkadaşa destek olalım, böyle konular açsın devamlı, yoksa eylenceli cevaplar başka konulara yazılmıyor : ))))))))))

tayfun61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana bakın driverleri felan tanıttım ama windows 7 de sağ alt tarafta ses simgesine sağ tıkladım oradanda ses aygıtlarına gittim ama orada mikrofon gözükmüyo

jpg.gif
ugıl9gu.jpg

yardım ediyosanız edin yoksa başka sitede sorcam hem sizin yaş grubunuz beni ilgilendirmiyo

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hack bilgiside yok tahminimce sadece hacker olmak isteyen ama birşeyler öğrenmek yerine kendisini hacker tanıtan (lamer) diyebiliriz :D