• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ses sistemi Tavsiyesi lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YAREM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gözüm kapalı creative a300 ü öneririm :)

Creative derim ben, logitechlerin yüksek sistemlerinde bas kapatılmıyor, lanet ettim aldığıma. Gece film izleyemiyorum, müzik dinleyemiyorum. Sonuna kadar kendinden de pc den de kapasam da deli gibi güm güm vuruyor.

Creative a300 toplam 21 watt.Benim almak istediğim 150 waat ve yukarısı ...300 tl limitim var.Cihazın biraz bas ağırlıklı olmasını istiyorum açıkçası.

bütcen yüksekmiş
5+1 baksana ozaman :)

Aynen o fiyata 5 + 1 hatta 7 + 1 bulabilirsin belki.

Ya 5+1 veya 7+1 için oda müsait değil.KEŞKE OLSA

ozaman sana bir tavsiye okadar para verme 2+1 e
bende a300 var 3 senedir.. salonda tv'yede bağlıyorum ses gücü yeterde artar bile
tabi takdir sana kalmış :)

Arkadaşım 4 yıla yakındır KAWAi marka bi ses sitemi almışım. Yemin ederim kim görse hayran. 5+1 o zaman 110TL almıştım. 75Watt ses çıkışı var. Subwoffer özellikle harika. Kumandada bass tiz ayarlarını yapabiliosun. İstediğin kolonlara sesi daha az yada daha fazla verebiliyorsun/ayarlayabiliyorsun Bence kawailere bakmalısın.

Creative derim ben, logitechlerin yüksek sistemlerinde bas kapatılmıyor, lanet ettim aldığıma. Gece film izleyemiyorum, müzik dinleyemiyorum. Sonuna kadar kendinden de pc den de kapasam da deli gibi güm güm vuruyor.
Aynı sorun bende de vardı, logitechlerde böyle bir hata var genel olarak uzak durmanı tavsiye ederim.

Dostum bende kullanıyorum aynısını;

Creative Sbs a300.

Al çok memnun kalacaksın.:)

Arkadaşım 4 yıla yakındır KAWAi marka bi ses sitemi almışım. Yemin ederim kim görse hayran. 5+1 o zaman 110TL almıştım. 75Watt ses çıkışı var. Subwoffer özellikle harika. Kumandada bass tiz ayarlarını yapabiliosun. İstediğin kolonlara sesi daha az yada daha fazla verebiliyorsun/ayarlayabiliyorsun Bence kawailere bakmalısın.
Ben de 3 sene önce kawai 2.1 aldım ve mükemmel ses kalitesi var ve oldukça ucuz. Logitech'ten kesinlikle uzak dur derim. Bası çok boğuk ve arkadşların dediği gibi kısılmıyor.

Arkadaşlar Ses sistemi almak istediğimi ve bu sebepten dolayı sizlerin önerilerinizi istedim , sizlerde beni kırmayıp yardımcı oldunuz . Yardımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim.
sonuç olarak
LOGITECH Z 5500 ALDIM.
Biraz pahalı ama değer diye düşünüyorum.