Ses Problemi

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
servise yolla bu seri hatalı aynı olayın değişiyo bendede var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
servis ne kadar ücret alır acaba çünkü benm laptopun garanti süresi bitmiş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eyw sağol bu arada şunu söylym kendimce bi çözüm buldum biraz can sıkıcı ama idare ediyor beni kulaklık girişine tam girmyck şekilde kulaklık soktum ses gittiginde kulaklıgı girişe sokup cıkartıyorm 5 dk da bir bu şekilde devri daim yapyrm :) idare ediyor beni

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
öyle işte 6$ ses kartı koyunca böyle oluyor. en iyisi hopolere bağlamak . ben tekrar yollıcam bu sefer üst model kart taktırcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunla benle karşılaşıyorum ama benım kı değişik bilgisayarım coktukten sonra xp yukledım ve çalıstırdım .
bılgısayarın ses driveri yok internetten uyumluluga baktım wındows xp reatek 32 ve 64bitliginide denedım fakat yuklenırken ' Bu sürücü paketinde hüçbir sürücü desteklenmedi ' yazısı gelıyor .Yardımcı olurmusunuz !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
casper nirvana laptopum bi acıyorum sesi calışıyo bigün calışmıyo çalışmadığı günlerde bakıyorum çalısıyo gözukuyo ama ses gelmiyo yardım edermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bosuna ugrasmayın servıs bıle halledemıyor kac defa denedım tek yapacagınız sey bılgısayarı satıp yenısını almak...bundan sonrada hayatta casper almam...