Ses Kartı Sorunu

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Aylardır on board olan ses kartım bozuktu sonunda gembird 5.1 ses kartı aldım ama takamadım sokçak yer yok :D.Üstelik driverınıda yüklemiyor bilgisayar arşiv hasarlı diyor nette indirdim o da aynı ne yapayım :(

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
çok ilginç. bir kere kartı borda nasıl takamadın? PCI değil mi aldığın ses kartı? ana kartından yer olması lazım. yoksa gereksiz bir şey vardır çıkar onu tak (fax-modem gibi).

Eğer işletim sistemin Wİndows 7 ise, windows update'den uygun sürücüleri yükleyecektir. Değilse mutlaka çalışan bir driver vardır. Dünyada bunu kullanan tek kişi sen değilsindir sanırım. Ve keşke creative'in bir ses kartını alsaydın.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
abi 3 tane bos yer var hepsi pcı takıyorum psu dan kabloda taktım genede olmuyor.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Psudan hangi kabloyu kartın neresine taktın. ses kartları PSUdan ayrıca bir kablo istemez..

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
hmm üzerinde 4 tane ince metal vardı ona uygun bir şey taktım ama onu çıkarıncada aynı şey sorun başka yerde olabilirmi acaba :S

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
düzgün takabildiğinden emin misin? bi resim koyabilirsen bakarız

nubahar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaw arkadaşım ses kartına psu dan ayrıca güç gerekmez pcı yuvadan beslenir.sen istersen bir resim koy biz daha detaylı izah edelim wesselam.