Ses kartı driver

seckintat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir sorunum var. Ses kartı driver ı indirecektim ama hangi siteye girsem yüklemeden hemen önce kimlik doğrulaması diye bi ekran çıkıyor ve isim ve parola istiyor. Ben bunu nasıl halledicem. Neyin paralosını istediğini bile bilmiyorum:sorry2: Çok acil yardım edin lütfen . Yada sizde varsa bana bir tane ALS 4000 driver ı ayarlayabilirmisiniz? :helpsmilie:

seckintat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rise teşekkür ederim ama ben bu gönderdiğin dosyayı açamadım :sorry2:. Aslında dosya da bozuk olabilir :innocent: 45 kb lık bişey iniyor bu kadar düşük boyutlumudur bu driver?:helpsmilie:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Winzip ile yapılmış kendisi açılan arşiv.
Winrar var ise dosyayı sağ tıklayıp "Klasöre çıkart als400\" seçeneği ile dosyaları ayıkla
Aygıt sürücüsünden bu klasörü göstererek sürücünü güncelle

2nb8rbr.jpg

seckintat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu gösterdiğin gibi bir şey çıkmıyor. Değişik bi ekran var. Pc de winrar yüklü. Onuda çıkart diyorum iki tane dosya çıkıyor. biri bu bilgi sayfası gibi bişey diğeri programın kendisi olabilir ama tıkladığımda uygun programı seç felan diyor. hakkını helal et biraz fransızıım bu pc işlerine. Ama dediğim gibi çıkarttığım dosyaların boyutuda çok küçük biri 8 diğeri 30 küsür kb kadar

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Xp kullandığını varsayarsak;
Bilgisayarıma sağ tıklayıp>Özellikler i tıkla
Donanım sekmesi aygıt sürücüsüne geç
Listeden Ses sürücüsünün üzerinde sağ tıkla güncelleştir de.
Yönergeleri izleyip gözat botonu ile çıkarttığın bu iki dosyanın olduğu klasörü göster

seckintat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rise eyvallah. Driver iş yerindeki pc ye lazım dediğini deniyecem. Yardımların için sağolasın hayırlı geceler.:icon_:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Sen de sağol kardeşim, hayırlı geceler

dedesakal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PC VEN 8086 DEV 24D5 SUBSYS bu ses kartının driverı olan var mı nerden bulabilirim bilgi verebilirmisiniz

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Anakart marka modelini, ya da pci ise ses kartının marka ve modelini yazarsan bakabiliriz..