Ses Kalitesi ?

ofazli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Şuan iki adet telefon kullanıyorum. 1nci telefonum iphone 6s 64gb ikinci telefonum htc m8. Android olan telefonumu değiştirmek ve ilerleyen zamanda ise tamamen android telefonlara geçmeyi düşünüyorum. Iphoneden ayrılamamamın tek sebebi ses kalitesinin iyi olması. Araçlarımda bluetooth ve kulaklık girişli olarak müzik dinliyebiliyorum. Iphone ile htc arasında inanılmaz bir ses kalitesi farklılığı var bu nedenle iphoneyi bırakamıyorum. Bana önerebileceğiniz ses kalitesi olarak iyi android telefon ne olabilir ? Şimdiden teşekkür ederim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
HTC M8 ile 6si ses anlamında karşılaştırmak yersiz nesil farkı var.
Ses manasında şuan piyasda iyi olan cihazlar LG V20(beo play H3 kulaklığı LG 360 CAM ve 32 bit dac(v20da bir işe yaramıyor zaten v20da dahili 32 bit dac var. )) bu hediye kutusu iel birlikte satılan v20 bulursan bu hediyeler çıkıyor.Hala hediye kutusu piyasada kaldıysa nette gezinirsin.
HTC 10 yine çok başarılı. ZTE Axon 7 cidden başarılı çünkü ses benchmarklarını değiştitiren bir cihaz hoparlör tarafında iyi.
HTC 11 piyasayı deşip geçecek gibi gözüküyor ses anlamında bi gelsin.
Galaxy S8in AKG kulaklıkları iyi diyorlar onda da yanlış hatırlamıyorsam 32 bit 384 khz ses desxteği var bu muazzam bir değer.Buna kaliteli müzikleri bulmak şart yalnız.
Note 8 tarafında da yine yeni birşeyler gelebilir belki. Seçenek çok yani.

ofazli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC M8 ile 6si ses anlamında karşılaştırmak yersiz nesil farkı var.
Ses manasında şuan piyasda iyi olan cihazlar LG V20(beo play H3 kulaklığı LG 360 CAM ve 32 bit dac(v20da bir işe yaramıyor zaten v20da dahili 32 bit dac var. )) bu hediye kutusu iel birlikte satılan v20 bulursan bu hediyeler çıkıyor.Hala hediye kutusu piyasada kaldıysa nette gezinirsin.
HTC 10 yine çok başarılı. ZTE Axon 7 cidden başarılı çünkü ses benchmarklarını değiştitiren bir cihaz hoparlör tarafında iyi.
HTC 11 piyasayı deşip geçecek gibi gözüküyor ses anlamında bi gelsin.
Galaxy S8in AKG kulaklıkları iyi diyorlar onda da yanlış hatırlamıyorsam 32 bit 384 khz ses desxteği var bu muazzam bir değer.Buna kaliteli müzikleri bulmak şart yalnız.
Note 8 tarafında da yine yeni birşeyler gelebilir belki. Seçenek çok yani.

htc 11 okey ama 3,5mm lik jack girişi yok olmadığı için kendi arabamda müzik dinlemem jackdan bluetooth aparatı ile olur ancak ondada yine ses kalitesi yerlerde sürünüz o yüzden htc 11 seçeneğini çıkarabiliriz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mi6 ses kalitesi iyi ama ne kadar iyi bilmiyorum. Daha yeni çıktı çünkü. Ama HTC U11 henüz Türkiye'ye gelmedi ancak tahminimce en iyisi o olur.
Mİ6nın ses kalitesini neye göre yorumluyorsunuz ?
--- Gönderi Güncellendi ---
htc 11 okey ama 3,5mm lik jack girişi yok olmadığı için kendi arabamda müzik dinlemem jackdan bluetooth aparatı ile olur ancak ondada yine ses kalitesi yerlerde sürünüz o yüzden htc 11 seçeneğini çıkarabiliriz.
Yerlerde sürünür ? Bluetooth 5.0 var onda sürünecek cihaz değil. Ayrıca dönüştürücü çıkıyor içinden
AUX kablosunu dönüştürücüye takarsınız olur biter.

ofazli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
qb5LGD.png

ilk sırada htc 11 2nci sırada zte axon üçüncü sırada lg v20 söylenilen telefonlarda karşılaştırmada bunları çıkıyor buna baktığım zaman sanki htc 24bitlikle biraz aşağıda kalıyor gibime geldi
Mİ6nın ses kalitesini neye göre yorumluyorsunuz ?

Yerlerde sürünür ? Bluetooth 5.0 var onda sürünecek cihaz değil. Ayrıca dönüştürücü çıkıyor içinden
AUX kablosunu dönüştürücüye takarsınız olur biter.

yani mantıklı ama dönüştürücüyü heryerde taşımam lazım öyle bir handi kap var arabada yanımda çantamda kulaklıklarımın hepsi kulak içi ve kablolu kulak içi olmayan kulaklık kullanamıyorum

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba,
Şuan iki adet telefon kullanıyorum. 1nci telefonum iphone 6s 64gb ikinci telefonum htc m8. Android olan telefonumu değiştirmek ve ilerleyen zamanda ise tamamen android telefonlara geçmeyi düşünüyorum. Iphoneden ayrılamamamın tek sebebi ses kalitesinin iyi olması. Araçlarımda bluetooth ve kulaklık girişli olarak müzik dinliyebiliyorum. Iphone ile htc arasında inanılmaz bir ses kalitesi farklılığı var bu nedenle iphoneyi bırakamıyorum. Bana önerebileceğiniz ses kalitesi olarak iyi android telefon ne olabilir ? Şimdiden teşekkür ederim.
Ses denince akla HTC gelir onun U11'i değerlendir derim ben.Ayrıca S8 ve Mi 6 da fena değil.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Htc10'un ses performansi cok basarili buldum. Reklaminda da belirtilen kutu iceriginden cikan kulakligida oldukca basarili. Ekstra baska kulaklik ihtiyaci hissettirmiyor.

Hoparlor sesi konusunda da zte axon 7 oldukca basarili. Gerek hoparlor konunlandirmasi gerek tonlari gayet guzel.

Lg'de son zamanlarda cikardigi urunlerde guzel kulakliklar veriyor yaninda. Sadece kulaklik degil tabi zengin bir kutu icerigine sahip.

Ama dedigim gibi ben ses performansi icin htc10 tercih ederdim.

Tabi aceleniz yoksa yeni gelecek cihazlarida beklemenizi tavsiye ederim.

ofazli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en önemli öncelik sesi aktarmadaki kalite bluetoothda mesela takılmaların olmaması önemli , jack çıkışından arabaya bagladımda ses kalitesinin düşmemesi en önemlisi bu

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Htc 10 al bak keyfine yoksa apple ses temizliği konusun da çok başarılı

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
HTC U 11 gayet iddalı geliyor fakat denemeden de kesin birşey söyleyemeyiz.