Hi Im Ironman
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
şimdi şöyle birşey var , z3 kullanıyorum 1 aydır yeni aldım , benimde listemde htc m8 vardı ama z3 tercih ettim.Ama htc en iyi sesi verir , malzeme kalitesi onde , arayuz hizli ki sony de hizli. Ama gerisi cop hele kamera en kotu htc de bknz one m9 20 mp yada one m8 4 ultrapixel (yanls hatirlamiyosam).
ses konusunda birşey diyemeyeceğim sonuçta htc kullanmadım . malzeme kalitesi önde demişsin ama full metal kasayı ısındıkdan sonra birdaha soğutamıyorsun. gece yatakta uğraşırken helede yazın insan bunalıyor o sıcaklıktan. camın ısıl geçirgenliği yüksek olduğu için ısıyı hızlı iletir. yani çabuk ısınıp çabuk soğur ama htc ısındımı soğumuyor.
arayüz demişsin , stabilite konusunda sony androidin apple'ıdır , htc de sony kadar stabil bir arayüz kullanıyor ama arayüz çöp hem kullananlar hem kullanmayanlar bunda hemfikirde. o menünün aşşağı doğru kayması hiç olmamış. gel gör ki sonynin ara yüzü htc ile en sade ve stabil arayüz olmasına rağmen en iyi arayüz olma konusundada rakipleriyle kapışır.
kameraya değinmiyorum bile

telefonun kenarı tozlanmıştı sileyim derken tırnağım sürtündü kasaya baktım iğne ucundan bile daha ufak biryerin rengi atmış beyazlamış ama kasada herhangi bir yamulma vs. yok. yani htc kadar olmasada belkide htcden sonra androidde kasa kalitesinde sony 2. sırada gelir.
bunları göz önünde bulundurup ben bundan sonra 2-3 yıl daha telefon alamayacağım için ve htc nin güncelleme desteği pek iyi olmadığı için ama sony güncelleme konusunda en iyi firma olduğu için z3 tercih etmiştim pişmanda değilim. ama illede ses diyorsanız htc daha iyi olabilir tercih edebilirsiniz.