Servet'ten Semih açıklaması !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Derbide Semih'le girdiği mücadelede rakibini sakatlayan Servet kendini savundu.

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih Şentürk'ün sakatlandığı pozisyonun içinde yer alan Galatasaraylı Servet Çetin, Semih'e yaptığı hareketin kesinlikle kasti olmadığını söyledi.

Servet, "Semih'in durumundan haberdar değilim. Topu Semih kontrol edince ben de müdahele etmek istedim. Ancak Semih topu dürtünce ayağım ona geldi. Ancak kesinlikle kasti bir hareketim yoktu. Ben böyle bir oyuncu değilim. Telefon açacağım zaten kendisine.. Kazansaydık çok daha iyi olurdu ancak başaramadık. İkinci maça bakacağız artık.." dedi.

Kaynak

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Futbolda bu tür sakatlıklar elbette yaşanabilir, kasıt olduğunu düşünmek doğru değil.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Futbolcular normal hayatlarında değil sadece sahaya çıktıklarında rakip olmayı bilmeliler. ;)

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
Servet acıklama yaptı zaten bilerek yapmadım diye (zaten eski takım arkadası)

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
adamlar zaten mac boyunca hep sert oynadılar ...

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Servet'in darbesiyle sakatlanan Semih'ten eski takım arkadaşına sitem: 'Topu kurtardıktan sonra hamle yaptı. Ben olsam yapmazdım.'

Semih sakatlığıyla ilgili, “Topu kurtardıktan sonra Servet hamle yaptı. Olmaması gerekirdi. Ben olsam yapmazdım. Yere sağlam basmasam, çapraz bağlarım kopabilir, ayağım kırılabilirdi” dedi.

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&catid=34&articleID=100095

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence kasıtlı ve bilerek yapılmış bir hareket