Server Kiralama

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
arkadaşlar server kiralamak istiyorum dosyalarımı oraya atacağım uzaktan erişim sağlamak amacıyla server kiralayacağım fakat takıldığım bir nokta oldu server 100 mbit upload ve download hızına sahip arkadaşlar diyorki sabit olarak sadece upload yaparsam sn de 100 mb ile dosya transferi yapacağımı söylüyor fakat bildiğim kadarıyla erişim 8 bitlik paketler halinde gönderildiği için 100/8:12.5 mb çıkıyor fakat arkadaşım bunda ısrar ediyor acaba hangimiz haklı bilen biri bizi aydınlatırsa sevinirim :D özellikle troy hocam senden cevap bekliyorum :D

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
100 mbit açılımı 100 megabit'tir. yani 8 bit 1 byte yaptığına göre 8/100=1,25 Mbyte/s olur. yani hesabın doğru. ama illaki troydan öğrenmek istiyorsan özeline mesaj yolla bizi de meşkul etme :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yok ya troy dan yardım talep etme ricam malum hepimiz birbirmizi tanımıyoruz ama troy un yaptığı iş bewlli daha içli dışı ondan :D meşkul ettiysem kusura bakma :razz:
bi de 100/8=1.25 yapmaz :D biliyom klavye hatası ama olsun :devil:

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yok ya troy dan yardım talep etme ricam malum hepimiz birbirmizi tanımıyoruz ama troy un yaptığı iş bewlli daha içli dışı ondan :D meşkul ettiysem kusura bakma :razz:
bi de 100/8=1.25 yapmaz :D biliyom klavye hatası ama olsun :devil:

evet klavye hatası olmuş :) buradan uyardığın için saol. artık bu hatayı dile getirdiğin için düzeltmemede gerek kalmadı :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bu arada cevap için teşekkür ederim :D

sakagibi09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu hesap böyle değildi ama neyse hadi sustum ben :D

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bir kısmıda header'lara gidecek sonuçta daha da yavaş bir aktarım hızına sahip olacak sunucu. Sen nereden bağlanacaksın ki buna hızını hesaplıyorsun. Üniversiteden mi?

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
neden server kiralamak istedigini anlamadim ben. *sen ozel dosyalarini bir yere depolamak ve istedigin heryerden yuksek hizlarda ulasmak istemiyormusun. oturupta link dagitmayacaksan millete.asiri bir trafik yaratmayacaksan rapidshare uyeligi alip istedigin islemleri bu site uzerinde yapabilirsin.yada box net fileden gibi ucret odeyerek cok guzel hizmetler sunan yerler var. konu tam olarak bumu yoksa benmi yanlis anladim*