emrekirbiz
Öğrenci
Herkese selamlar, son iki yıldır SEO ile ilgileniyorum. Elimden geldiğince SEO ile ilgili sorularınızı yanıtlamak istiyorum. Hem foruma bir katkım olsun istiyorum, hemde yardımlaşmak istiyorum. Sevgiler.
Selamlar @emrekirbiz
SEO ile hiç ilgilenmemiş, bilgi sahibi olmayan veya bilgi sahibi olduğunu zanneden kişilere ne söylemek istersin?
SEO'nun doğru zannedilen yanlışları veya şehir efsaneleri hakkında bilgi verir misin?
Abartmamak en iyisi diyorsun.Bence min 300 3 keyword maks 600 5-6 keyword olmalı
Bir internet sitesinden silinen sayfa silinmesine rağmen silinmeden önce googleda arattığım şekilde arattığımda hala arama sonuçlarında gözüküyor. Üstüne tıkladığımda o sayfa açılmıyor ama silinmesine rağmen hala arama sonuçlarında neden bulunuyor? Arama sonuçlarından kaldırmanın bir yolu var mı? Cevaplarsanız sevinirim.Herkese selamlar, son iki yıldır SEO ile ilgileniyorum. Elimden geldiğince SEO ile ilgili sorularınızı yanıtlamak istiyorum. Hem foruma bir katkım olsun istiyorum, hemde yardımlaşmak istiyorum. Sevgiler.
Bir internet sitesinden silinen sayfa silinmesine rağmen silinmeden önce googleda arattığım şekilde arattığımda hala arama sonuçlarında gözüküyor. Üstüne tıkladığımda o sayfa açılmıyor ama silinmesine rağmen hala arama sonuçlarında neden bulunuyor? Arama sonuçlarından kaldırmanın bir yolu var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Bir yazının uzunluğundan veya kısalığından ziyade bir yazının özgünlüğü, kalitesi ve anlatım biçimi ek olarak yazıdaki bilgilerin değeri çok önemlidir. Google artık bir yazının gerçekten aranan kelimeye cevap olabilecek mi diye kontrol ediyor. Bunu anlayabiliyor. Eskisi gibi yazıların uzunluğuna veya özgünlüğüne bakmıyor. Google'ın arama sonuçları insanların gözünden bakıyor. Bir yazı bir insana ne kadar çok faydalı gelebilirse, doğru cevaplar barındırıyorsa. Google bu yazıyı değerli hissedip yazınızı ön sıralara taşıyor. Günümüzde bir yazının kısalığının veya uzunluğunun değeri kalmadı artık. Yazılarınızı Google için değil, insanlar için yazın.Bir yazı en az kaç kelime olmalı?
ne kadar fazla olsa o kadar kalite içerik olur.Bir yazı en az kaç kelime olmalı?