Artvincenter
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8

Profile tıklamak için tıklayın
PS cs6 da 5 -6 saatte yapılmıştır tabletsiz
Profile tıklayın ve eleştirileri alabilirmiyim ?
Bu işi ögrenmek için İŞ DEN ÜNİVERSİTE SINAVINDAN vazgeçtim saol kardeşim.Cok zor olmadi mi ya? Bu arada super olmus eline saglik
Teşekkür edeirm ustasüper olmuş hocam
Teşekkür ederim hemşerimeline sağlık güzel olmuş
Wallpaper yapmadım çizim bu digital görüntü degil zaten saydıkların 0 hatasız çizimdir ki onuda ben yapmam sevmem çizimin olayı illustrasyon dur saygılar iyi günler.Gözler hiç olmamış.
Ceketin arka kısmı da sorunlu.
Sertliği %100 olan bir silgiyle bir kez daha geçmelisin üstünden.
Çözünürlük düşük !
Gerisi başarılı çalışma.![]()
Abi ps de yapıyorum artık farkettımkı ai çizme amele olayı ps ded çizilebiliyo not ettım abi inşallah düzelcek oralarda eleştirileri alayım derkenkolda gölgelendirme yaparak biraz daha ayrım sağlayabilirsin.(ceketle bütün gibi durduğundan kol çok kaba olmuş)
ayrıca çözünürlük ne kadar büyük olursa detaylarla o kadar fazla ilgilenebilirsin.saçlarla da pek ilgilenmemişsin gölgelendir,beyazlık konusundageçiştirmişsin.
unutmadan eleştirenler nerede demen de olmamış.böyle yapma sakın.ilk başladığım zamanları bilirim güzel kardeşim.
referans alarak çalışmışsın referansın üzerinden gitmişsin.ayrı olarak brushlarla yapman daha da başarılı kılar.
bence sert geçtiğin yerler olmuş onları da işaretledim.
eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.en kısa zamanda tablet alman dileği ile.(Wacom Bamboo tavsiyem)
Ve tabletle çizime başladığın zaman benim gibi bir kenara bırakmadaha iyisini yapmaya çalış.arada çok eserse çalışmalar yapıyorum artık.yada o an' dediğim zamanlarda.
![]()
Farklı bakış acılarını hep sevmişimdir ...Kolu sakat gibi duruyor =))
Zaten bu iş , zaman ve sabır gerçekten de yetenek istiyor.(çalışarak halledilebilir emek çok önemli.)Abi ps de yapıyorum artık farkettımkı ai çizme amele olayı ps ded çizilebiliyo not ettım abi inşallah düzelcek oralarda eleştirileri alayım derken
öncekı konudan saçma konusup çok bilenleri bekledıgımden gnee sustular bi kötü bişey yapayım gene gelirler sagolasın abi bi sen anlıyon beni ilk basladıgım zamanlarda erken demıstın sanırım artık ilerliyorum sagol abi büyüksün çalışmalarının lınkını isterim özel mesajla![]()
sahte eleştirelere karısıyım dedıgın yerleri düzeltcem alkışa gerek yokNe demek istediğini anlayamadım @Artvincenter ?
Eleştiri mi istiyorsun ? Gereksiz alkış mı ?
Basite indirgeyip tekrar söyleyeyim.
Gözler yaptığın çizime uymamış,sırıtıyor hoş değil.
Ceketin arka kısmında bariz pen tool hatası var.Çok belirgin çizimine gölge düşüren bir diğer unsur.
Çözünürlük günümüz teknolojisine göre düşük,daha yüksek çözünürlükte çalışman senin yararına.
Eğer istediğin eleştiri değilse,
Bravo çok güzel çalışma !
Hayırlı geceler.
Abi gerçekten bilgisayar oldu hayatımZaten bu iş , zaman ve sabır gerçekten de yetenek istiyor.(çalışarak halledilebilir emek çok önemli.)
çalışmalarımı ilerleyen zamanlarda yazarım.
iletişim için de bilgigelişmen iyi yönde bence.
hocam arkadaş yeni , hani biraz daha yumuşak bir dilde yazabiliriz.Ne demek istediğini anlayamadım @Artvincenter ?
Eleştiri mi istiyorsun ? Gereksiz alkış mı ?
Basite indirgeyip tekrar söyleyeyim.
Gözler yaptığın çizime uymamış,sırıtıyor hoş değil.
Ceketin arka kısmında bariz pen tool hatası var.Çok belirgin çizimine gölge düşüren bir diğer unsur.
Çözünürlük günümüz teknolojisine göre düşük,daha yüksek çözünürlükte çalışman senin yararına.
Eğer istediğin eleştiri değilse,
Bravo çok güzel çalışma !
Hayırlı geceler.
İngilizcede o dediklerinden çogu yok ve bende o kurala uyuyorum sevgi görürsem saygı gösteririm yoksa genç die kimseyi yada yaşlı dıe kimseyi sınıflandırmam benim ilk günlerimi herkez bilir bir laf vardır severım ederi kadarYaşın kaç bilmiyorum, fakat eğer profil fotoğrafındaki bu ufak delikanlı sensen konuşma tarzını yaşına verebilirim.
![]()
Aksine olur eğer yaşın büyükse o zaman da konuşma tarzını değiştir bence, erdem önemlidir. O kadar çalışmıssın fakat hala Font kullanırken Ş,Ç,Ğ,Ü,İ,Ö gibi Türkçe karekterlerin doğru kullanımına alışmamışsın.
Çalışmaya devam, başarılar dilerim.
Teşekkürler bu gözlere çok tkaıldı herkez sıkıntı varDabbe bir trabzon vakkası
Şaka bir yana, eline sağlık güzel çalışma olmuş. Başarıların devamı ile..
Abi ben bana 1 adım gelene 2 adım gelirim eyvallah da benım yaşım 18 şuan ev şehir degiştircem buna ragmen pc basında çalışma yapıp paylaşıp ahmak gibi adına yazım hatalarına takılan var ben kusursuz deglım demıyorum artık bıktırdılar bi yanlışım olduysa affola...@Sorun destek'e +1.Bu işte yaratıcılığın kadar önemli dil kullanımı.
Amacım heves kırmak değil @zoki.
Yorumumu bir kaç kez okuduktan sonra bana da biraz sert geldi.
Öğretmen gibi yorum yapmışım.
Kusura bakma @Artvincenter.
Tamamen iyi niyetle yapılmış bir eleştiri idi.
Genç olmana bağlıyorum yorumlarımı yanlış anlamanı.
Darılma ama Türkçeyi biraz daha iyi bilmeli ve öğrenmelisin.
Yorumlarında görüldüğü üzere yazım hataların çok fazla.
Kolay gelsin,başarılar.
Teşekkürler bu gözlere çok tkaıldı herkez sıkıntı var![]()
Abi teşekkür ediyorum zaten konu adına karsı bı sıkıntı yoksa dıkkate alıyorum ve duzeltmeye çalışıyorum 1 senedir 0 dan başlayıp buraya gledim üniversite sınavına çalışmadım grafıgı sevıyorum inşallah dahada iyi olacam saol abi eksikleri gidercem .Olabilir. Hatta olmalı. Olmaması garip olurdu. Kimse picasso değil bu devirdeHeleki bilgisayar destekli çizimlerde hatta olacak elbette. Nasıl eleştirdikleri önemli değil, neyi eleştirdiklerine bak ve o hataların üzerine yoğunlaş. Ayrıca şurası böyle olmalı denildiğinde sana normal geliyorsa normaldir
Sonuçta senin çizimin senin becerin. Sanada cidden hata ve sorun gibi geliyorsa düzeltirsin.
Benzer free çalışmalara bak ve hataları görmeye çalış. Kendine katkın olur.
Ben bunu bunu yaptım bu günlere gelmek için demedım herkezın hayatı kendıne baki, yeterince hoşgörülü oldugumu sanıyorum hissetiremediysem hata karşıdadır resim hakkında surface tool gibi bişey yok cutout yapar koyarım , gözlere fazla dikkat etmedım o konuda hatam var düzeltirim inşallah iyi geceler teşekkürlerDostum öncelikle herkesin belirttiği gibi yazım hatalarına ve konuşma üslubuna dikkat etmelisin. Bunları söyleyenler senin için söylüyor. Senin üniversiteyi bırakmış olman aylarca emek vermiş olman kimsenin umrunda değil ne yaparsan kendine yaparsın ve unutma ki eleştirileri kabul edemezsen bir yerden sonra gelip tıkanırsın. Emin ol bu forum kapanmazsa şöyle ileri ki yaşlarında foruma girip mesajlarına baktığında kendine gülersin emin ol olur bu. Yani kimsenin sana kastı yok sadece biraz daha hoş görü biraz daha dikkat. Çalışmaya gelecek olur isek bariz kesim hataların var öncelikle onları düzeltmek istiyorsan pen tool'a geçiş yapıp feather değerini 0,3-0,5 arası kullanman gerek artı olarak çok fazla blur tool ile smudge tool kullanmışsın biraz daha detaylara inersen görsellik çok daha mükemmel olur hele ki saçlara biraz uğraşsan çok daha şık dururdu. Artı olarak göz detayları gibi şeyler ufak ama etkili şeylerdir bunlara dikkat et. Genel olarak güzel. Surface Tool kullandıysan kullanmamanı tavsiye ederim çünkü kendini kandırmış olursunBaşka bir çalışmada görüşmek üzere esen kal
Teşekkürler gözleri fark etmedım gerçekten haklı eleştiri gittikçe düzeltmeye çalışıyorumGözler çok belli ediyo kendini sanki geri kalanı iyi gerçekten.