Seneye Eurovision'a Kim Katılsın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seneye Eurovision'a Kim Katılsın

• Kullanılan toplam oy
    268
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DogukanDogu84

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
hangi sanatçı katılırsa katılsın, önemli olan bütün Avrupaya hitap etmektir yani İngilizce bir parça ile katılırsak başarılı oluruz.Bkz: 2003, Sertab Erener....

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ya hepsi grubu da ne yaaa çocuk şarkısıyla mı katılacaz.orda hitap ettiğimiz kesim 15-16 yaşlarındaki küçük kız çocukları değil

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Ben açıkçası bi ''RimiRimi Ley'' faciası yaşamaktan korkuyorum :) Şarkıya bir şey söylemiyorum sadece söyleyenin ismi aklıma bile gelmiyor ıyyyy +(

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kıraç eşşeği saldım çayıra parçasıyla katılsın ;D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Rock olmasın artık, özenti gibi... Hepsi olsun... :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ocaliptuser dedi ki:
hakkı bulut gitsin.
kracker dedi ki:

Eurovision artık önemli değil bence ama yani sizin sölediğiniz kişiler gitmese daha iyi olur yanii hakkı bulut ne showu yapcak ajdar desen :D Lütfen İşi daha ciddie alalım :P ;)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
nu metal müzik yapan biri katılmalı bence manga da manga :D

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bilmem hiç feridun düzağaçı canlı izlediniz mi?

Fakat şunu söyleyeyim feridun düzağaçta farklı olan birşeyler, farklı bi etkileşim var, ne diye soracaksınız ama benim izlediğim konserinde büyük bi hayranlık uyandırmıştı kendisine. Şöyleki;

bir insan bütün konser boyunca olduğu yerde durup şarkı söyleyip de bu kadar mı kitlelerini etkiler...

Eminim ne saçmalıyo bu demişsinizdir :) neyse
Feridun düzağaç olabilir diyorum ben :)

Edit: Hayko Çepkin değil Hayko Cepkin. Nedir bu Çepkin olayı hala anlamadım biçok yerde gördüm bu aralar

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hayko cepki sapık gibi bakan muhtemelen hasta ruhlu bi herif ne işi var canım ordabiraz adma benzeyen biri katılsın

krasiv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence yanlış isimler var listede candan şebnem feridun kıraç 10 gömlek üstün insanlar eurovisionla işleri olmaz diyorum ben :) Diğer genç gruplar olabilir :) Benim tercihim gece yolcuları + ramiz :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
paşazede dedi ki:
hayko cepki sapık gibi bakan muhtemelen hasta ruhlu bi herif ne işi var canım ordabiraz adma benzeyen biri katılsın
göz kapaklığı düşüklüğü ile psikopatlığın bi alakası yok.eğer sapık gibi bakmasından bunu kastetmişsen.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
corpuscallosum dedi ki:
paşazede dedi ki:
göz kapaklığı düşüklüğü ile psikopatlığın bi alakası yok.eğer sapık gibi bakmasından bunu kastetmişsen.
sadece gözleri değil adamın tipi kıığı kıyafeti baştan ayağa ofsayt

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bi hakaret eksikti şu başlıkta, yapmayın ya...

krasiv dedi ki:
Bence yanlış isimler var listede candan şebnem feridun kıraç 10 gömlek üstün insanlar eurovisionla işleri olmaz diyorum ben :) Diğer genç gruplar olabilir :) Benim tercihim gece yolcuları + ramiz :)

Aslında Eurovision'un ilk başlarında amatör şahsiyetler, piyasaya yeni çıkan şahsiyetler katılırmış bildiğim kadarıyla, ve böylece biraz daha ün kazanmış olurlar imiş, amtör birisinin ya da amatör bi grup katılabilir aslında, Türkiye'deki anlam karmaşasın içinde amatör denilen çok profosyonel müzisyenler bulunmakta...

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
trauma dedi ki:
Edit: Hayko Çepkin değil Hayko Cepkin. Nedir bu Çepkin olayı hala anlamadım biçok yerde gördüm bu aralar

Cepkin olarak düzenlenlendi ..

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
y aayırıca bişey daha demek istiyorum
buseneki yarımayı izledim sonuna kadar
bu yarışma bence okadarda anlam ifade eden bi yarışma değilki
çünkü genelde hep komşu komşuya veriyo oylarını
türkçe sunum yapan spiker bile nerden kime oy geliceğini büyük bi çoğunlukla tahmin etti söyledi
sady lady rusyanın şarkısından daha güzeldi bence ayrıca mor ve ötesi 7. liği hakmemişti daha yukarılarda olmalıydı
çiki çiki şarkısına bil eoy geldiyse bence hiç bi önemi yok sal gitsin

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paşazede dedi ki:
adamın tipinden sana ne?

eurovision çok kötü bir müzik yarışması rakiplerimiz adam gibi sanatçı göndermiyor zaten, palyaço rezillik ve siyaset dolu ama isim saymak gerekirse

buz
dejavu
dorian
çilekeş
manga
110

şu gençler ingilizce sözler ile çok iyi müzik yaparlar

ayrıca beste 5 kişi istemezse mangayı koyamam falan demişsin. Koyacaksın.. kendi keyfine göre değil bizim isteğimize göre anket olmalı

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Aramızda zıtlaşmayalım lütfen, herkes düşüncesini özgürce paylaşsın ..

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
birader zıtlaşma yok ama anket açtıysa ciddi olmalı talep edilenleri koymalı. bunları sen benden daha iyi biliyosun zaten

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
resident dedi ki:
paşazede dedi ki:
adamın tipinden sana ne?

eurovision çok kötü bir müzik yarışması rakiplerimiz adam gibi sanatçı göndermiyor zaten, palyaço rezillik ve siyaset dolu ama isim saymak gerekirse

buz
dejavu
dorian
çilekeş
manga
110

şu gençler ingilizce sözler ile çok iyi müzik yaparlar

ayrıca beste 5 kişi istemezse mangayı koyamam falan demişsin. Koyacaksın.. kendi keyfine göre değil bizim isteğimize göre anket olmalı
peki benden sanane ayırca madem buukadar çok bliyosun neden ingilizce sözlerle katılacakmışız hiç türkçeyle yarışan başka bi millet oldumu bukadr önem veriyosan siyasi düşünmüyosan ve eurovision senin için rezilce biyer neden bukadr tepkilisin analamadım sen git hayko gelsin o cevap versin

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paşazede dedi ki:
neden ingilizce sözlerle katılacakmışız hiç türkçeyle yarışan başka bi millet oldumu
şaka mısın sen ya :D işin doğrusu adamlar ne etsin türkçeyi? bir yıl önce sırbistan o slow şarkı ve erkek kılıklı kadınla nasıl birinici oldu sözleri güzel diye. türkçeden ne anladılar

ayrıca "hiç türkçeyle yarışan başka bi millet oldumu" ne demek bu :D

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
resident dedi ki:
paşazede dedi ki:
neden ingilizce sözlerle katılacakmışız hiç türkçeyle yarışan başka bi millet oldumu
şaka mısın sen ya :D işin doğrusu adamlar ne etsin türkçeyi? bir yıl önce sırbistan o slow şarkı ve erkek kılıklı kadınla nasıl birinici oldu sözleri güzel diye. türkçeden ne anladılar

ayrıca "hiç türkçeyle yarışan başka bi millet oldumu" ne demek bu :D
kendinizi kabul etttirmek için yırtınıyosunuz avrupaya bu şekildemi olucak sözlerin ingilizce şarkıların ingilizce dilin bile yarı ingilizce olmuş yarışmalra ingilizceyle katıl sokaklarda bile tabelalar ingilizce olsun buneya nerde kaldı türkçe
bi çok ülke kendi diliyle yarışıyo bizim türkler çokmu anlıyolar da oy veriyolar hayır dilimiizi bilmeyen ülkelerde oy verdi anladıkları içinmi tabikide hayır birincisi komşu muhabbetindeen ikincisi ise meleodi kulağa hoş geldiği için
senin düşüncen bu alabilir ama benim düşüncemde böyle

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bu İşi Bu Zamanda Rock'cılardan Başka Kimse Yapamaz Kanımca ;)
Dediğim Gibi

Şebnem Ferah
Hayko Çepkin
Pinhani
Kıraç

Bunlar Yarışma İçin Süper Sanatçılar!

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Konu dağılmadan küçük bi açıklama,

Malumunuzdur ki dünyada, özellikle Avrupa da genel olarak kullanılan, anlaşılan dil İngilizcedir o yüzden ingilizce olması bi seçenektir.
Müzik olayında ise, müzikten çok iyi anladığınızı bildiğim için, bir şarkıyı şarkı yapan müzikteki kalitenin dışında sözlerinin de kalitesidir, Eurovision'u en çok finalde izliyorlar, bi fikir yürütmek içinde o dinledikleri parça bi anlam ifade etmeli değil mi? Sözleri anlamak, dolayısıyla şarkıdaki dil önemlidir. Böyle bi platformda milliyetçilik duygusuna kapılmamak gerekir pek.

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herşeye muhalefet gibi olmayayım ama hepsi grubu playback grubudur şarkıları da herkese hitab etmez (A)

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
a4tech birazdan uçuşan üyeler pistinden uçuşa kalkacak gibime geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...