- Reaksiyon puanı
- 9
hangi sanatçı katılırsa katılsın, önemli olan bütün Avrupaya hitap etmektir yani İngilizce bir parça ile katılırsak başarılı oluruz.Bkz: 2003, Sertab Erener....
ocaliptuser dedi ki:hakkı bulut gitsin.
kracker dedi ki:ajdar anık!
göz kapaklığı düşüklüğü ile psikopatlığın bi alakası yok.eğer sapık gibi bakmasından bunu kastetmişsen.paşazede dedi ki:hayko cepki sapık gibi bakan muhtemelen hasta ruhlu bi herif ne işi var canım ordabiraz adma benzeyen biri katılsın
sadece gözleri değil adamın tipi kıığı kıyafeti baştan ayağa ofsaytcorpuscallosum dedi ki:göz kapaklığı düşüklüğü ile psikopatlığın bi alakası yok.eğer sapık gibi bakmasından bunu kastetmişsen.paşazede dedi ki:hayko cepki sapık gibi bakan muhtemelen hasta ruhlu bi herif ne işi var canım ordabiraz adma benzeyen biri katılsın
krasiv dedi ki:Bence yanlış isimler var listede candan şebnem feridun kıraç 10 gömlek üstün insanlar eurovisionla işleri olmaz diyorum benDiğer genç gruplar olabilir
Benim tercihim gece yolcuları + ramiz
![]()
trauma dedi ki:Edit: Hayko Çepkin değil Hayko Cepkin. Nedir bu Çepkin olayı hala anlamadım biçok yerde gördüm bu aralar
adamın tipinden sana ne?paşazede dedi ki:sadece gözleri değil adamın tipi kıığı kıyafeti baştan ayağa ofsayt
peki benden sanane ayırca madem buukadar çok bliyosun neden ingilizce sözlerle katılacakmışız hiç türkçeyle yarışan başka bi millet oldumu bukadr önem veriyosan siyasi düşünmüyosan ve eurovision senin için rezilce biyer neden bukadr tepkilisin analamadım sen git hayko gelsin o cevap versinresident dedi ki:adamın tipinden sana ne?paşazede dedi ki:sadece gözleri değil adamın tipi kıığı kıyafeti baştan ayağa ofsayt
eurovision çok kötü bir müzik yarışması rakiplerimiz adam gibi sanatçı göndermiyor zaten, palyaço rezillik ve siyaset dolu ama isim saymak gerekirse
buz
dejavu
dorian
çilekeş
manga
110
şu gençler ingilizce sözler ile çok iyi müzik yaparlar
ayrıca beste 5 kişi istemezse mangayı koyamam falan demişsin. Koyacaksın.. kendi keyfine göre değil bizim isteğimize göre anket olmalı
şaka mısın sen yapaşazede dedi ki:neden ingilizce sözlerle katılacakmışız hiç türkçeyle yarışan başka bi millet oldumu
kendinizi kabul etttirmek için yırtınıyosunuz avrupaya bu şekildemi olucak sözlerin ingilizce şarkıların ingilizce dilin bile yarı ingilizce olmuş yarışmalra ingilizceyle katıl sokaklarda bile tabelalar ingilizce olsun buneya nerde kaldı türkçeresident dedi ki:şaka mısın sen yapaşazede dedi ki:neden ingilizce sözlerle katılacakmışız hiç türkçeyle yarışan başka bi millet oldumuişin doğrusu adamlar ne etsin türkçeyi? bir yıl önce sırbistan o slow şarkı ve erkek kılıklı kadınla nasıl birinici oldu sözleri güzel diye. türkçeden ne anladılar
ayrıca "hiç türkçeyle yarışan başka bi millet oldumu" ne demek bu![]()