Su tankı
Doçent
Çok kötülenen fakat sizin beğendiğiniz sevdiğiniz marka varmı? Benim var LG çok kötüleniyo ama ben kullanıyorum ve seviyorum bir kaç hata hariç, cevapları alalım
Kötülenen ama sevdiğin markaÖncelikle çok kötülenen ve "asla" kullanmayacağım markalar: General Mobile ve Vestel
Kötülenen ve kullandığım marka: LG
Seviyorum diyemem ama kullanıyorum.Kötülenen ama sevdiğin marka
SağolSeviyorum diyemem ama kullanıyorum.
İlk mesajımda ikinci sırada belirttiğim LG.
Rica ederim.
Nokia yine az kötüleniyo bazı markalar öff ne kötüleniyoNokia ve Lumia çok severim ama hep kötülenir beğenilmez.
Nokia Lumia Kötüleniyor Ama Ben Kullanıyorum geçen seneye kadar Memnuniyettle kullanıyordum mağazayı kapatınca sıkıntı oldu ama Nokianın çıkarttığı yeni telefonları da kötülüyolar Bence Yanlış babam yeni nokia telefonları kullanıyor dokunmatiği falan sağlam yaniÇok kötülenen fakat sizin beğendiğiniz sevdiğiniz marka varmı? Benim var LG çok kötüleniyo ama ben kullanıyorum ve seviyorum bir kaç hata hariç, cevapları alalım
Yıllar yılı Nokia kullandım devamında 2012' de Lumia 820 aldım 4 yıl kullandım. Lumia' nın verdiği zevki tadı hiç bir marka ve işletim sistemi vermedi.Nokia Lumia Kötüleniyor Ama Ben Kullanıyorum geçen seneye kadar menmundum bu sene mağza uygulamasını kapattılar sıkıntı oldu
Sizin aksinize diğer insanlara aynı tadı verememiş ki telefon piyasasının deviyken yerle bir olduYıllar yılı Nokia kullandım devamında 2012' de Lumia 820 aldım 4 yıl kullandım. Lumia' nın verdiği zevki tadı hiç bir marka ve işletim sistemi vermedi.
Öyle. Zevkler ve renkler tartışılmazmış.Sizin aksinize diğer insanlara aynı tadı verememiş ki telefon piyasasının deviyken yerle bir oldu![]()
Nokia severim ama işteÇok kötülenen fakat sizin beğendiğiniz sevdiğiniz marka varmı? Benim var LG çok kötüleniyo ama ben kullanıyorum ve seviyorum bir kaç hata hariç, cevapları alalım
Apple çok kötülenmiyo sadece android fanları biraz kötülüyoApple. %90'ı kötüler insanların ama satışta hep zirvede.
Bugün donanım parçası üretmeye başlasa ben zirveyi oynayacağını düşünüyorum.
Android fanatiği değilim ama pek hoşlanmıyorumApple çok kötülenmiyo sadece android fanları biraz kötülüyo
Olabilir bende pek sevmem ama kötü demem diyemenAndroid fanatiği değilim ama pek hoşlanmıyorum