red-bird
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Ben kırmızı bir kuştum, çırpınırken uçmak için gökyüzüne seninle karşılaştım. Sen esrarengizdin, çözümsüz gibi, sıradışı
Seni tanımam, anlamam, bilmem gerekirdi. Ve
Seni tanıdıkça sevmeye başladım, sevdikçe daha da bir çok sevmeye
Ama hala esrarengizdin bana. Ben öyle görmek istiyordum seni. Herşeyinden haberim olduğu halde, hala gizemli gelebiliyordun bana. Özlemenin anlamı farklılaştı içimde
İnsan göremediğini özler değil mi! Sen yanımdayken bile ben seni özlüyordum. Yanımda olmamanı zaten hiç istemiyordum ama mümkünlüğüde olmuyordu hiç. Gözlerin, ellerin, duruşun, gülüşün
Herşeyin
Evet herşeyinle beni kendine çekmeyi başarıyordun. Gökyüzüm olmuştun
Yılların geçmesine inat, seni her görüşümde tekrar tekrar terliyordu ellerim ve titriyordu bedenim
Bu heyecanı hissetmek yalnız seninle olabilirdi zaten. Kalbim hızla atarken, içimde tarifsiz bir sızı ve karnımda tuhaf bir ağrı
Aşk mı bu!
Seni her gürüşümde, her telefon konuşmamızda ve her aklıma gelişinde bu duyguları tekrar tekrar hissetmek Çok güzel Aklıma her gelişinde yüzümde beliren gülümseme, etraftaki insanların bana tuhafça bakışlarına rağmen o tebessümü yüzümden atamamak.. Ve daha nicesi seninle ilgili Yine benimlesin Sen gökyüzümsün Ve varlığın içimi süslediği sürece asla çırpınmayacağım Biliyorum uzaklarda ama benimlesin
red-bird
Aşk mı bu!
Seni her gürüşümde, her telefon konuşmamızda ve her aklıma gelişinde bu duyguları tekrar tekrar hissetmek Çok güzel Aklıma her gelişinde yüzümde beliren gülümseme, etraftaki insanların bana tuhafça bakışlarına rağmen o tebessümü yüzümden atamamak.. Ve daha nicesi seninle ilgili Yine benimlesin Sen gökyüzümsün Ve varlığın içimi süslediği sürece asla çırpınmayacağım Biliyorum uzaklarda ama benimlesin
red-bird