Selamlar

BeStOfMaRiJuaNa

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Selam herkese adım Ramazan yaşım 16 doğma büyüme İzmir'liyim kimsenin tavsiyesiyle gelmedim kendim buldum =) Güzel vakit geçirmek dileklerimle..

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hoş geldin de.
Genç arkadaşlarıma daha güzel nickler yakışmazmı.
o yazdığının iyisi olmaz sonu die.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Yalan atma Bare ramo benim tavsiyenle gelmedinmi xD

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Senin burdadamı üyeliğin var fero :D

Ramo Googleye TazzzY diye yaz bakalım hangi forumlara üyeymişim olm Bu nickin 4 Yıllık bi mazisi var En sonunda Kendime göre adam gibi forum buldum geveze şokundan sonra Aslında burdada 5 6 aydır takılıyodum ama üyelik almıyordum sonunda aldım :O

BeStOfMaRiJuaNa

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ramo Googleye TazzzY diye yaz bakalım hangi forumlara üyeymişim olm Bu nickin 4 Yıllık bi mazisi var En sonunda Kendime göre adam gibi forum buldum geveze şokundan sonra Aslında burdada 5 6 aydır takılıyodum ama üyelik almıyordum sonunda aldım :O
geveze gibisi yok :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
geveze gibisi yok :)

Ramo Dostum tutan yokki Renkler ve zevkler tartışılmaz ama şunu diyorum sana bir moderetör bir üyeye cvp veremiyor diye o üyeyi banlıyorsa Adminde foruma aydan aya giriyorsa Ve o forumda sadece 15 kişi paylaşımlara cvp veriyorsa Forum forum değil laçkadır siyaset yasak değilmi moderetör geçen siyaset yaptı biz cvp verince neden topiçi kitledi Eğer ben yapsaydım ilk banlamazmıydı ? istersen kanıt sunabilirim Ama şunu sölüyüm moderetör kadrosu Siyaseti hep kendileri yapıyor hoş ne tarafı tuttuklarıda bellidirde :)
şimdi burdaki arkadaşlar soracak hangi site 4 yıldır takıldığım bi siteydi ama şunu anlıyorumki boş vakit geçirdiğim boş bi site