• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Selamlar

suya hapsettim

Öğrenci
merhaba adım Burcu, bir kaç gündür sitenizi takip ediyordum sonunda üye oldum çok güzel bir foruma benziyor, umarım beni de aranıza kabul edersiniz, iyi forumlar:blink:

Ayıpsınn tabi kabuL ederiz Burcu :D

Hoş geLdin.

Deniz Seki'yi çok severim hatta aşığımm :) suya hapsettim şarkısını da çok severimm :) bakalım seni sevebilecekmiyimm heheh :) hoş geldin :)

hoşgeldin burcu, hayırlı uğurlu olsun ablacım.
umarım bir çay molası uğrayıp gidenlerden olmazsın.

bu konuda bir anormallik mi var ne!
sanki mesaj yerleri değişiyor, bi yerlere kayıyor... benim mesajımın içinde bir alıntı vardı, o kayıp... bir arıza mı oluştu nedir anlayamadım.

bu konuda bir anormallik mi var ne!
sanki mesaj yerleri değişiyor, bi yerlere kayıyor... benim mesajımın içinde bir alıntı vardı, o kayıp... bir arıza mı oluştu nedir anlayamadım.

arıza felan yok. sadece arkadaşın biri ısrarla aynı mesajı yazmaya çalışıyor. biz de siliyoruz :)

arıza felan yok. sadece arkadaşın biri ısrarla aynı mesajı yazmaya çalışıyor. biz de siliyoruz :)

silinen bir mesajı mükerreren yazmakta inat eden birinin üzerine çarpı işareti korsun gider be arkadaşım. bu elinizden gelen bir şeydir, zor olmasa gerek. herkes haddini hududunu bilmek zorundadır.