Selam Millet!

Ömer YILDIRIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim forumunuza en sonunda kayıt olmak nasip oldu :) Umarım beraber saygı unsurlarını bozmadan güzel konulara imza atarız. Kendimi tanıtmaya gelirse sanırım adımı söylememe gerek yok :) Web tasarımı ve SEO işi ile alakadar kendini webmaster sanan cahil biriyim. Zaman içerisinde beni tanıyacağınızı zannediyorum.

iyi forumlar.. :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hoş geldiniz iyi forumlar dileirm.
hep yapmak isteyipte yapmaya yeltenemedigim şeyi şimdi yaparak yelteniyorum:hammer:
Forum Kurallarına Bir Göz At :cool:

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1 senedir burdayım kimseyi tanımıyorum konuşmuyorlar yani düşün artık hayal kurma diye diyorum :D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Hoşgeldin kendini tanıtır mısın :D

Ömer YILDIRIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler arkadaşlar hoşbuldum :)

1 senedir burdayım kimseyi tanımıyorum konuşmuyorlar yani düşün artık hayal kurma diye diyorum :D

E herşeyin bir başlangıcı vardır. Belki burada da ben başlatırım :cool:

Hoşgeldin kendini tanıtır mısın

kusura bakma hocam yeni gördüm (uykusuzluk insanı böyle yapıyor). Benim hobim çalışmak, boş zamanlarımda çalışırım. Mizahımın hep iyi olduğunu söyleseler de ben buna hiç inanmadım :) Kendimi kısaca tanıtmak gerekirse çabuk kızan kolay affeden biriyim. Yaklaşık olarak 3 yıldır profesyonel olarak web yazılımı ve SEO işi ile uğraşıyorum. Hayatım boyunca otobüs şöförü olmak istedim, webmaster oldum. Olsun bu da birşeydir sonuçta :) Genç, dinamik, zıpır zıpır bir oğlanım diyebilirim. :)

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Beden Eğitimi Öğretmeni bir arkadaşla aynı isim ve soyisim. Ama o olmadığınız garanti. :D

Hoş gelmişsiniz! : )

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=279573]Ömer YILDIRIM[/MENTION] Hoşgeldiniz.