Seçil'in seçtikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
‎.. ağaç demişki baltaya sen beni kesemezdin ya, ne yapalımki sapın benden, ölen ben öldüren benden..

Kanrevan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://imageshack.us

ben sana beni sevmenin imkansızlığını nasıl anlatayım ki
kendi elini kendi tutan bir çocuğum ben
kendi yüreğini kendi bilen bir çocuk

aLıntıdır

Mükemmel bir paylaşım Teşekkürler..!

---------- Post added at 00:33 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

. Gözlerimi alamazdım o renk cümbüşünden. Çabuk kaybolacağını bildiğim için bir saniye ayırmazdım gözlerimi senden. ,

Gözlerini Alamamak göz kapakların yorulana dek bakmak ne güzeldir oysa tum mutluluğu huzuru bir çift göz de bulmak...!

(teşekkürler...)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
'Gitmek bir intihar teşebbüsüdür. '

Ayrlık ceplerimden akan soğuk bir kelime
Sustukça yırtılıyor nefesim
Kanıyor içimde
Tamam,haydi git
Müebbet olalım biz'sizliğe
Hemde iki ayrı tende
Sonra da en iyisi
Bir sigara yakalım
Hatta en iyisi biz susalım
Ve bir daha hiç konuşmayalım..

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Uyandım...Perdeleri açacak takat yok kollarımda, hatta bedenimi yataktan çıkaracak bir bahane arayışındayım. Buluyorum sonunda;Susadım..İçerken, cansuyum olsun diye boş bir beklentideyim. Her yudumda "silkelen ve kendine gel" diyorum faydası olmuyor. İstediğim tek şey uyku. Mutlu olduğum, huzurlu olduğum, unuttuğum tek an her an. Açılır açılmaz gözlerim kamaşıyor hissettiğim acıdan...

Gitmek istiyorum o zaman. Bir otobüs tıngırtısında, geçmişimle geleceğim arasında bir yerlerde (araf olabilir mi?) sıkışıp kalacağımı da biliyorum. Vazgeçiyorum neden sonra. Bavul bana bakıyor, ben kapıya. Açık olsa gider miyim? Ya da aslında gitmemek için bahane mi üretiyorum? Yani aslında açık mı o kapı? Kim açık bıraktı aslında? Ben mi? Önemli mi?... (Bilmem)

Uyandım...Ve hala güçsüzüm. Yani evet normalde de güçlü değilimdir ama bu başka. Bu sefer bi başka!Havaya verdiğim karbondioksit, aldığım oksijenden fazla gibi, sanki nefesim daralıyormuş gibi, gitgide son'a yaklaşmak gibi aslında. Hazır mıyım?Değilim, hiç değilim...

O yüzden böyle hissediyorum; parçalanıyormuşum gibi. Saatler eksildikçe ömrümden, telaş kaplıyor içimi. Ne kadar dayanırım daha? Dağılmayan kaç parçam kaldı daha? Kaçı beni ayakta tutabilir? Hala ayakta kalmamın bir anlamı var mı peki?... (Bilmem)

Uyandım...Zamanın akışında kaybolmuş gibiyim. Hayat; sen planlar yaparken başına gelenlerden ibaret. Dolayısıyla her yiğidin harcı değil suskunluk, kolay değil o kadar. Gözbebeklerinden okunanı gizleyip başka sohbetlerle söylemek halleri...

Daha düne kadar yetiştiremediğim, nefes nefese koştuğum zaman bu sabah bomboş. Herşeyin "o" yanı boş..."Veda acısı, kabuğunu soyar insanın; yıldızını kazıyıp çırılçıplak ortaya serer" der şair. Ne doğru ve ne vahim değil mi?

--- Mesaj Güncellendi ---

Ben sana uyandım yine,sen başkalarıyla uyurken.

Edip Cansever

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
[video=youtube;vXAmPzpWi-8]http://www.youtube.com/watch?v=vXAmPzpWi-8[/video]

Her anımdasın sevdiğim.
Her an aklımda..
Küçük bi dokunuştasın,bi kuruyemişçide,bi manav,bi pastanedesin..
Nerde olduğumun bi anlamı yok ya da senden ne kadar uzak olduğumun..
Çünkü sen içimdesin..
Hücrelerimde..
Beynimin tüm kıvrımlarında dolanıyorsun..
Uzakta olsam biliyorum ne yaptığını sevdiğim..
Kalktığını,yediğini,güldüğünü görüyorum..
Ve gözyaşlarının tuzlu tadı dudaklarımda.
Öpüyorum gözlerinden ve ağlama sevdiğim diyorum sana..
Usulca ruhuna fısıldıyorum..
Ağlama sevdiğim..
Ve biliyorum..
Yeni biri var..
Belki de sevinmeliyim..
Ama ya mutlu edemezse seni??Ya üzerse?Ya yeniden ağlarsan??Hayallerinden olursan??
Ve yine buluyorum seni..
Ağaçlarda..Uzun uzun esen rüzgar ve dinmek bilmeyen yağmurda..
Ayları,haftaları,günleri,saatleri,dakikaları sayıyorum..
Uzun bi ömür olacak benimkisi..
Sayfalar tükenecek seni anlatmaktan..
Gözlerim bozulacak tekrar tekrar seni sayfalardan okumaktan..
Olsun sevdiğim..
Biri var hayatında.
Biliyorum..
Kahrediyor bilmek..
Keşke diyorum..Keşke..
Mutlu edecekse buna da katlanırım sevdiğim..
Sen nede olsa içimdesin..
Gözyaşlarının tadı dudağımda..
Ve fısıltım ruhunda..
Ağlama sevdiğim..
//Sen vaktinden çok sonra gelen sevdalı bir yağmur gibisin..Çisil çisil gözlerimden..Sen çıldırmış şairlerin titreyen mısralarında bahsettiği o perisin../

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

el sallayalım gerçeklere terk etsinle r
bıktırıp gitsinler artık bizio an bitecek gibi gelsinkalmasın dahasıyarına kalmasın ötesibir film seyredelim mesela sanki kahramanları biz sanki bizim içinmiş hatta bizmişi zöyle sarıl yarına kalmasın öyle çok sev k Sana getirirkenTerlemiş yüreğimi Ilık nefesinle kurula.Sevdanın kundağına sarıp Düşlerinde uyut beni.Üşüyen tenimi Nefesinin sar.Avuç içlerinde uyurken öperek uyandır beni. "Bir nefes daha aldım akasyaların içinden...Ve ''iyi ki varsın şans'ım'' dedim 'ın yüzünde...İçimde ''sen'' açtın sanki o an en halinle...Mutlu UmutluVe alabildiğine '''' şimdi ''herşey''...Sen en taze kokusu /renklerimin en canlısı...Hep yanımda/canımda kal...]Gülüşlerimden öperek uyandır beni. "

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

İstersen gidebilirsin
..(gözlerime bakma sakın bakarsan vazgeçersin!!)Beni düşünmeden...

Her zaman yaptığın gibi yine gidebilirsin...

Ben cümlelerimi sensizde kurarım..Bak sensiz sabahada kalkabiliyorum ne güzel..Yine ötüyor kuşlar ne kadar güzel melodileri..Unuttum mu ki çoktan senin sesini...

İstersen gidebilirsin..(gözlerime bakma sakın bakarsan vazgeçersin!!) Beni düşünmeden...

Ne kadar güzelmiş yanlız başına kalmak..Ne kadar güzelmiş gözlerin acımadan uyumak..Geceleri ağlamadan,yastığım ıslanmadan rüyalarım olmadan sessizliğe dalmak..

İstersen gidebilirsin..(gözlerime bakma sakın bakarsan vazgeçersin!!)Beni düşünmeden...

Demli bir çayı tek başına yudumlamak,aynaya baktığımda kendimi görebilmek,seni sensizde sevebilmek ne güzelmiş..Mutlu cümleler kurabilmek,ellerini tutmadan yüreğimi hissedebilmek,hüzünlerden sevinçler çıkarabilmek ne kadar güzelmiş..

İstersen gidebilirsin..(gözlerime bakma sakın bakarsan vazgeçersin!!)Beni düşünmeden...

Sadece şunu düşün ki!!!

Bir daha gelirsen gidemezsin!!!

İstersen gidebilirsin...
..(gözlerime bakma sakın bakarsan vazgeçersin!!)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Bazen sanıyordum ki sen hep vardın… Bazen sanıyordum ki, sen hep olacaktın..Yüreğimdeki sevgi kimliğini yitirmeyecekti zamanla… Ben hep senin olacaktım. Sen hep bana aynı gözlerle bakacaktın. Sana ilk kez dokunduğum o karanlık akşamdaki gibi, birden bire oluverdi her şey bizim hayatımızda… Bizim bir hayatımız var mıydı onu bile bilmiyorum şimdi…
Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla
Her şeyi unutarak yaşanır sanma…
Neydi bir arada tutan şey ikimizi
Birleştiren neydi ellerimizi
Bırak
Bana anlatma imkansız sevgimizi
Sevmek bir çok şeyi göze almaktı…

[video=youtube;GwWzFgKv4eQ]http://www.youtube.com/watch?v=GwWzFgKv4eQ[/video]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

artık bu şarkıyı dinleyemiyorum...

eğer dinlersem canım yanıyor..
sevmeyi bilmeyenlerin ortasında ben de kalbimi törpülüyorum..
o da sevmeyi unutsun diye.

[video=youtube;amkzJnisGkw]http://www.youtube.com/watch?v=amkzJnisGkw&ob=av2n[/video]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bu gün foruma epey zamandır uğramayan eskileri görüyorum seciL'de gelmiş gitmiş :)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

senden sonra ne değişecekti ki ne sanıyordun
boş ver herşey yolunda
gitmek ne yazık ne yapılacaktı ki ne sanıyordun
boşver her şey yolunda
hala bir doğum günü mum ışığı
kelimeler hüzün sen ve ben
masum sıradan kırgın üzgün
uzanıp başımı göğsüne
hala yarım kadeh bir tebessüm
anılar gece sen ve ben
uzaktan uzaga bir şeyler duyar gibiyim
uzanıp başımı göğsüne
senden sonra ne değişecekti ki ne sanıyordun
boş ver herşey yolunda
gitmek ne yazık ne yapılacaktı ki ne sanıyordun
boşver her şey yolunda

[video=youtube;xqEia_l1gxA]http://www.youtube.com/watch?v=xqEia_l1gxA&feature=related[/video]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

En çok kızdığım sözlerden biridir... " Ben hiç değişmedim! "

Pek çok insan marifetmiş gibi kullanır bu sözü... Yalnızca doğrularını düşünerek söylerler. Bencilliklerini ortaya koyarlar aslında. Egolarını tatmin ederler.Bir insanın hiç değişmemesi demek; doğrularının yanında

yanlışlarınında değişmemesi demektir.
Bazı insanlar karşısındakinin yaptığı hataları yüzüne vurmak için kullanır bu sözü. " Ben başından beri doğruydum... " edasıyla... Karşısındakine sağlayacağı üstünlüğün verdiği hazzı

düşünür... Hatta bazı insanlar bu sözün esiri olurlar. Hayatları boyunca sırf değişmemek için hep aynı hataları yapar dururlar...
Bazı insanlarda eski günleri geri getirmek için kullanır bu sözü... Tek bir söz ile yaptığı bütün

yanlışların yok olacağını sanır... " Evet ama ben hiç değişmedim... " edasıyla...
O yada bu şekilde; ilk yaratılıştan buyana hiç bir gün birbirinin aynısı değil. Pek çok hatalar ve pek çok doğrular yapıyoruz. Bazı insanlar

sadece doğrularını, bazı insanlar da sadece hatalarını düşünerek yaşıyor... Sanırım önemli olan her ikisininde " farkında olmak ".
Kısa bir hikaye geldi aklima ve ben paylaşmalıyım..."Eski zamanlarda birbirini çok seven iki

genç varmış... Günler birbirini takip ederken aşıklarda mutluluklarına mutluluk katıyormuş...
Bir gün genç delikanlının yüreğine bir ateş düşmüş. Çocukluğundan beri hayalini kurduğu dünyayı dolaşma isteği içini

kemirmeye başlamış... Günler geçtikçe içindeki bu istek büyümüş ve artık dayanılmaz bir hal almış. Sevdiği kıza bir mektup bırakıp dünya turuna çıkmış.
Yaklaşık iki senede tüm dünyayı dolaştıktan sonra sevdiği kızın

yanına varmış ve ona " Artık senin yanından hiç ayrılmayacam. Hemen evlenelim. " demiş. Genç kız bu teklifi reddetmiş.
Delikanlı " Ben hiç değişmedim! " diye haykırmış. " Hala seni çok seviyorum... " diye devam

etmiş...
Genç kız düşünmüş ve şöyle demiş..." Eğer hiç değişmediysen... Bir gün yine beni bırakıp gidebilirsin... "

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Kendime ait bir hayat istediğimi anladım.
Sadece bana ait bir hayat.
Acıların, düş kırıklarının, korkuların, olması gerekenlerin, adanmışlıkların, başkalarının kurallarının yönetmediği bir hayat.
Pişmanlık gibi değil.
Gitme zamanının geldiğini nasıl anlayabilir insan.
Nasıl anlatabilir.
Yalnızlığı özlüyorum, yüzümde gölgeler olmadan yaşamayı.
Önceleri çok korktum. Hala bazen korkuyor olsam da, usulca fısıldıyorum kulağına aslında her şeyi.

"İçimi sızlatacak kimse kalmadı içimde"

[video=youtube;fd3a189vcVc]http://www.youtube.com/watch?v=fd3a189vcVc[/video]

Baharları kış olan mevsimleri sevdik biz,
Ne kadar uzunda olsa cümlelerimiz,
Kısa kısa,
Ve sadece,
İkimiz.

Başka hayallere de dalsak,
İki çıplak yaranın birbirine değdiği an gibi,
Acıyla,
Zevk aldık biz.

Bazen sevgimiz şöyle oldu ki;
Islak çamaşırları kanepeye serip,
Odanın içinde üşürken,
Sarıp birbirimizi bekletmeden,
Mısra mısra deşip yüreğimizi,
Yazdık biz.

Yandık;
Belki sadece kendimizin yandığını zannedip,
Yanılgılara aldandık!
Ne kadar kül de olsak,
Birbirimizin üstüne basmadan,
Sevmeleri bildik,
Biz!

Aşktık
Bir anlık,
Her şeyi aştık.
Severken çok hasret de çeksek,
Biz böyle sevmeye alıştık.

Her şiirde hep aynı
Vazgeçemediğimiz şarkımızı çaldık.
Biz, çok acı da çeksek,
Birbirimizi sevmek için yaratıldık.

Biz;
İkimiz,
Sizsiz ve kedersiz
Cennet düşlerinde,
Bir başka güne uyandık.

Ve anlamadan çok çabuk geçti zaman.
Biz şimdi farkına vardık,
Ki çoktan gitti o tren,
Biz AŞK'a dahi el sallayamadık...

[video=youtube;959jvyDw_tc]http://www.youtube.com/watch?v=959jvyDw_tc&feature=youtu.be[/video][/FONT][/COLOR][/LEFT]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Sindiremediklerim için...
Anlamlandıramadıklarım için...
Boşa giden emekler için, canımı sıkan her şey için.
O kadar öfkeliyim ki...
Şu an öfkemi kussam, önce kendime, sonra yedi kat ele zararım dokunabilir, biliyorum.
Sindiremiyorum, kaldıramıyorum, içimde bir şeyler dalga dalga beynime yayılırken kendimi kontrol edemiyorum.
Öfkemi kusmak istiyorum, korkuyorum.
O kadar öfekliyim ki, sakinleşmeye bile korkuyorum...

[video=youtube;pK2XHbN4WYw]http://www.youtube.com/watch?v=pK2XHbN4WYw[/video]

Nasıl şarkısın sen yahu git başımdan...
Sabahtan beri kaçıncıya bu cümleyi kuruyor ama kaçıncıya aynı şarkıyı dinliyorum sayamadım. tüylerim diken diken eden ve devamında beni bütün gün etkisi altına alan bu şarkı... Offf of........
BİZ HİÇ BECEREMEDİK SEVMEYİ DE TERK ETMEYİ DE
AŞK KOKAN DUDAKLARIN KARŞISINDA DİRENMEYİ DE.....

Hislerin tek şarkıyla anlatıldığı günler geceler olur...İşte onlardan biri...Geçmiş, şimdi ve gelecek... Bu şarkıda yaşamın ve yaşadıklarımın ta kendisi var..

Hiç olmadık zamanda,
Ummadığın bir anda...
Beklemeden, anlamadan
Neye uğradığını şaşırırsın.
Bir anda çıkar, bilmezsin
Aklına mani olmadan düşünmemen gereken bir anda geliverir
Gözünde canlanır olmaması gereken.
"Love is a loosing game" şarkısı dolanır diline.
Kaybettiğinin aslında ne çok şeyi sana kazandırdığına bakarsın.
Gariptir.
Olmaması gerekendir.
Oluverir.
Özlersin.

[video=youtube;nMO5Ko_77Hk]http://www.youtube.com/watch?v=nMO5Ko_77Hk&ob=av2e[/video]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Birçok soytarıyı kral yaptım.. Servetimle zengin oldular. Kendimi anlatmam gerekirse, görebildiğiniz kadarım.. Fazlasını bilmiyorum. Denedim ama başaramadım, hep kayboldum adımın duyulduğu yerlerde. Marifet bu olsa gerek. Bir gün büyümek nedir ? diye s...ormuştum anneme ; 'Henüz küçüksün' demişti. Büyümek için hırslandım ve bir dünya yarattım kendime. Kocaman bir tual koydular önüme, çiz dediler. Ben karaladım. O an özgürlüğün ne demek olduğunu anladım. Ve bir kadın vardı.. İlk'aşk' okulunu okuduğum.. Ona aşıktım! Yanındayken, ateistin tekiydim. Tanrı'yı dışlardım. Çocuktum ama, yinede cehennemdeki yerime hazırım! Şimdi ona ne olduğunu merak mı ediyorsunuz söyleyim, 'okulu bıraktım, o da sınıfta kaldı.' Kirlenmiş satırları ve huduttan hududa atılmış sayfalarıyla.. En son gördüğümde, imkansızla kırıştırıyordu.. Sahra çölüne düşmüş, hiç bulamadığı benliğini ve özgürlüğünü arıyordu. Tanrı kulağıma fısıldayıp, ona bir bardak su ver desede, onu bir kaşık suda boğmayı ihmal etmiyordu. İşte o gün, tanrıdan merhameti öğrendim.. Birileri kaybettikçe, kazandım. İçtikçe, sarhoş oldum. Ağladıkça, güldüm. Öldükçe, dirildim. Kin ve nefretle hiç tanışmadım. Onları kendime hiç yakıştırmadım. Basit insanlara yakıştırır lâkin yakıştıranı da dışlarım. Çünkü insanı, cehalete kavuşturan, kör edip sağırlaştıran, itici ve kırıcı olmasını sağlayan duygular olduğuna inanırım. Riyakar olmadım, olanı çok gördüm velhasıl uzak durdum. Sigarayla öpüşmedim, onunda beni öpmesine izin vermedim. Fakat öpen'i bırak, sevişip soyunanına rastladım. Tutku mu ? İhtiras mı ? Anlam veremedim.. Yalandan vişne çürüğüne dönmüş dudakları, kendi hallerine bıraktım. Az içer, sohbeti tadında bırakırım. Çok konuşmam, konuşturmam da.. Mantığıma ters gelen ne varsa, yadırgarım.. Okur, öğrenirim. Gezer, bilirim. Bilmediğimi öğretene, teşekkürü borç bilirim.. İsteyen yanımda, istemeyen yolundadır. Yüreklerde ünlem, akıllarda soru işaretiyim. Anlayana çok, anlamayana az gelirim. Benim hiçbir kaybım olmaz. Kalbimde birkaç kişinin adı vardır. Kiminin altı çizili, kiminin üstü. Ve 'Hoşçakal' demek isterseniz hiç durmayın. Ama bunun 'Merhaba'sı olmayacak unutmayın.. Ve bir dostum vardı.. Tam sırtımı yaslarken, bıçak çeken.. Aslında binlerce arkadaşım var. Gel gör ki aralarından birkaçı dost sıfatını taşırdı.. Onlar kişiye güven veren insanlardır. Sen kaçırırsın hakikatı, onlar yakalar. Düşersin, kaldırır. Ağlarsın, sol taraftan bir kol seni ağına alır. Sevincine, üzüntüne ortak olur. Varlığıyla içine huzur katar. Daha hissiyatını bilmediğim, anlatamadığım, anlatsam da sayfalara sığmayacak şeyler.. Demiştim ya cümlemin başında 'Taşır' ''dı'' diye.. Evet ''dı'' lı geçmiş zamanda kaldı bunlar.. Siz benim yazdıklarıma katılabilirsiniz fakat bu konuda sizinle hemfikir değiliz! Hiç inandırıcı değil bunlar! Burada yollarımız ayrılıyor dostlar.. Ne yazık ki göreceli bir durum, yaşayan bilir. Dost diye bir kavram yoktur. Arkadaş vardır, bir de en yakın arkadaş vardır. Yerine göre onlarda şüpheli. Bu konuda katılaştım. Dedim ya 'Dost'um sağolsun.. Tecrübe, tecrübe, tecrübe.. Dört bir yanım tecrübelerle dolu! Bir zamanlar aşık olduğum adam yüzünden dışladığım tanrıya, şimdilerde bir dostun yanlışı ile şükrediyorum. Çünkü, önemli olan 'ben'im.. Peki ama dostluk nedir ? diye soracak olursanız bana, iki cümle ile açıklayabilirim.. ' Dostluk riyakardır. Düşman kazanmanın en tatlı yoludur.. ' Son olarak yazar mıyım ? Hayır. Ama kendimi anlatabilecek kadar yazarım ..

[video=youtube;JI5bgH8VLEM]http://www.youtube.com/watch?v=JI5bgH8VLEM [/video]

Geç Kalma Git!
Gittikçe Güzelleşiyorsun...
Eylüldü Karşıma Çıktığında,
O Yüzden Sevildin...
Sana Yazdığım Şiirleri mi Soruyorsun?
Aldırma!
Boş Vaktime Geldin.

[video=youtube;4wP1lZIz5w4]http://www.youtube.com/watch?v=4wP1lZIz5w4[/video]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Bazen düşünüyorum da,var mıydın sahiden...Yoksa bir şarkının anısımı uydurdu seni ?Hiçbir şey benzemiyor değil mi ?Şimdi geçmişten daha çok bizim olan gençliğimize...Bilmem ki karşılaşsak bile,birbirimizi hatırlayabilir miyiz yeniden ?İkimiz de artık bir başkasıyken...
Murathan Mungan

[video=youtube;PIGX5nlP9Sk]http://www.youtube.com/watch?v=PIGX5nlP9Sk[/video]

Oruç Aruoba der ki sevgiliye gece uyumadan önce;
Özlem, dilektir.. Lütfen bu gece üşümesin. Lütfen bu gece acılanmasın. Lütfen bu gece rahat uyusun..

3v770.jpg

bazen gitmek gerekir bazen tüm soruları cevapsız bırakıp kaçıp gitmek gerekir...giderken geride kalanları düşünmemek sessiz sedasız gitmek gerekir...en önemlisi güçlü olmak gerekir...YÜREĞİMİZ KANASADA BAZEN GİTMEK GEREKİR...

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Sesini duymadığım gün, yaşanmış değil.Açan, çiçek değil,Öten, kuş değil,Yüzüne görmediğim gün, içimde yıldızlar sönük.Güneşler güneş değil.Seni sevmediğim gün, seni anmadığım gün, olacak iş değil.Sensiz Araf'tayım, tek yol cehenneme.Bir sözünle cennetin kıyısındayım, bir sözünle cennette.

[video=youtube;atfrOXvt-iY]http://www.youtube.com/watch?v=atfrOXvt-iY[/video]

Senin derdin benim derdin hani beni çok severdin
Ben ağlarım senin senin yerine yeter ki sen gül gül derdin
Yine ağlayan ben ağlatan sensin yine özleyen ben özleten
Sensin dönerim deyip gittin dönmedin yine bekleyen ben beklenen sensin...

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
42ps7.jpg

Günaydın sevdiğim.
Hiç bilmediğin bir kıyıdan, bilmediğin bir iklimden günaydın.Yokluğunla geçen bir ömrün ardından Yalnızca sana, bir tek sana Güneş kadar sıcak,Sevda kadar büyük bir günaydın.Günaydın sevdiğim,Sana benzeyen insan suretlerinden, günaydın.Ten kokularından, gülüşlerden, günaydın.Yokluğunla dolu ama seninle yoğrulmuş bir ömürden,Yalnız sana ait olan bir kalpten kocaman bir günaydın…Günaydın sevdiğim…

[video=youtube;CoCo4AybHuo]http://www.youtube.com/watch?v=CoCo4AybHuo[/video]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
465n1.jpg

en güzel duygularınla gel öfkelerinden arınmış durgun sular gibi sakin... karanlığından sıyrılmış, aydınlık... duru sabahlar gibi gel huzurlu... dingin... hiç ummadığım kadar sevgi'li ve şefkatli... bana kendin gibi gel! hiç ol(a)madığın yaklaşamadığın kadar yakınıma... bana söz ver her şeyin adına ant ver...

Öncesini ve sonrasını, hiç düşünmeden.Yaşamı ve aşkı sorgulamadan.Cesur bir yürek, korkusuz bir sevdaDeli bir rüzgar ol, es de gel.Bugünü ve sevdanı duyarak.Aklını
avuçlarına koyarak.Duygulu bir aşık, bitimsiz bir sevda,Kayan bir yıldız ol.Geceme düş de gel…

[video=youtube;ksg5YXTnqVQ]http://www.youtube.com/watch?v=ksg5YXTnqVQ&feature=g-vrec&context=G223c450RVAAAAAAAACg[/video]

İçimde sana doğru akan bir nehir,
İçimde sana ağlayan bir bulut,
İçimde adını sayıklayan bir çocuk var.
Duyuyor musun..?
.
Sana zor günler için kelimeler biriktirdim. Mutlu ol diye. Belki de benim.. Elimde Kaf dağının gizemini taşıyan bir ömür, sana geldim. Belki de sona… Sana sol anahtarı kırılmış bir şarkıyla geldim.
Sana rengini kaybetmiş bir resim,
Sana denizine ağlayan bir balık,
Sana suyu özleyen rakıyla geldim.

Ben sana, bizi olduğumuz gibi sevecek bir Tanrı’yla geldim. Cenneti araklayıp kimseden habersiz, sırat kadar güzel olmasa da, benden sana uzanan bir köprüyle geldim. Fizyolojimi, psikolojimi ve ayrıca biyolojimi altüst eden gülüşünü de alıp yanıma, içimden içine kalkan bir otobüsün cam kenarında, üstelik gişedeki kızın “dönüş bileti de vereyim mi?” sorusuna aldırmadan, ben sana sadece gidiş biletiyle geldim. “Gidişin olsun da dönüşün olmasın” diyenleri, ilk kez bu kadar severek, ben sana hayatımın en güzel bedduasıyla geldim.
Sana geldim. Belki de sona.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=365]seciL[/MENTION] gene döktürmüş ve kaçmış :)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] tamam beaa senimi kırıcam :) bir tane daha paylaşayım.:)

467w8.jpg

Bırakıp gitmiştin ya beni…hatırladın mı? Ben hala aynı yerdeyim… sen giderken kalbini unutmuşsun bende…
Hadi gel…kalbin bende…saklayamıyorum artık koruyamıyorum kalbini…yada bir ışık yak sen ışığın ucunda görün ben getireyim sana kalbini…

Unuttum sanma yüzün hep yüreğimde…hadi gel…konuşsun artık dilim seni…duysun artık kulaklarım sesini unutma…ben seni hiç unutmadım ki…
Tutuşmaya başladı sensiz her yer kelimelerim şarkılarım dostlarım sensiz tutuşuyorum çarem yok…çare sensin…
Dön…susuz iklimlerde kaldım dön de su ver hücrelerime…oluk oluk aksın aşkın can versin çürümeye yüz tutmuş bedenime…
Yarim ol yeniden…ben sana sevgimi vereyim sen bana huzurundan bir parça kopar yanağıma koy…
Gülüşünden biraz ver…gülüşüme katayım sonra sen diye ben gülmeye başlayayım…
Hadi gel…dipsiz kuyulardayım elini uzat…ben sana elimi vereyim…sen bana gökyüzünü göster..
Kalbin burada…Kalbimde... Kalbim sende...Sen nerdesin…

[video=youtube;yhb7_E8WZi4]http://www.youtube.com/watch?v=yhb7_E8WZi4&feature=share[/video]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
475sc.jpg

İstersen hiç başlamasın
Bu hikaye eksik kalsın
Onca yaraların ardından
Yeni bir aşk yaratamazsın
Örselenmiş bir çocukluk
İşte benim bütün hikayem
Kaç sevda geçse de yüreğimden
Bu yıkıntıları onaramazsın

İstersen hiç başlamasın
Geç kalmışız birbirimize
Yanlış kapılarla geçmiş bunca yıl
Dönemeyiz artık ilk gençliğimize
İstersen hiç başlamasın
Söz verelim kendimize.

[video=youtube;o9EaKY8lBFw]http://www.youtube.com/watch?v=o9EaKY8lBFw&feature=share[/video]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
4jnuw.jpg

Bütün gidişlerinin sonu dönüş oluyor. Her seferinde veda ediyorum, ellerimle hazırlıyorum bavulunu, kan doluyor yüreğime, gözlerimde yaş kalmıyor. Her defasında aynı

acıyı yaşıyorum, bana da yazık! Daha kaç kere gideceksin?

Sana olan zaafımı kullanıyorsun ve sevgimi sömürüyorsun, biliyorum. Bilmem seni her defasında affetmeme engel olmuyor ama sevdam eksiliyor.

Her gidişin kalbime bir hançer gibi oturuyor. Geceler boyu uykusuz, evde kalan anılarımla, elimde resminle ve hep acı çekerek dolduruyorum yokluğunu.

Tam yavaş yavaş alışmaya başlıyorum sensizliğe, tam aralıyorum penceremin perdesini, banyo yapıp gözümdeki yaşları siliyorum, güneş doluyor kalbimin penceresinden

içeri; geliyorsun!

Mis gibi ütüleyip koyduğum gömleklerin buruş buruş, tertemiz kıyafetlerin özensizce kırıştırılıp atılmış bavulun içine, dönüyorsun. Affetmem seni dediğimde, pişmanlığını

anlatıyorsun. Bavulu açınca anlıyorum kimsenin benim kadar sevmediğini seni ve neden her seferinde geri geldiğini.

Tuhaf bir şekilde hem kendime kızgın oluyorum affettiğim için, hem kadın yanım kabarıyor bana geri döndüğün için. Nedense çaresiz kalıp, en son beni tercih ettiğini aklıma

getirmiyorum!

"Bak bir daha asla olmasın!" diyorum, tehdit ediyorum seni inceden. Yeminler ediyorsun, kitaba el koyuyorsun ama kitaba inanmayan elin orada dursa ne olur? Yine bir gün

gelmemeye başlıyorsun. Telefonların kapanıyor, sana ulaşılmadığını söylüyor o telesekreter kızın mekanik sesi.

Hırsımdan yastıkları parçalıyorum. Kim bilir neredesin? Ne yapıyorsun? Bavullarını hazırlıyorum, kapının kenarına koyuyorum. Bir gün ben evde yokken alıp gidiyorsun. Ama

hiç anahtarı masanın üstüne koymuyorsun.

Ve aynı film yıllardır, hep aynı düzende devam ediyor. Sen hep daha iyi bir hayata gittiğini sanıp yanılıyorsun. Sonra bana dönüyorsun. Sonsuz sandığın sevgim zamanla

eriyip tükeniyor. Kadınlığım eziliyor. Daha kaç kere gideceksin bilmiyorum ama emin ol bu son olacak! Bu defa ben topladım bavulumu, seni terk ediyorum!

Candan Ünal

[video=youtube;HT4mIWswiO4]http://www.youtube.com/watch?v=HT4mIWswiO4[/video]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

evet gidiyorum gitmeliyim olmuyor yürütemiyoruz işte neden anlamıyorsun. birbirimize zarar vermekten başka birşey yapmıyoruz yıpratıyoruz sevgimizi yok ediyoruz hala mı görmüyorsun? seni bir başkası için terkettiğimi de nasıl düşünürsün inanmıyorum sana ne oldu böyle... nasıl aklına gelir böyle birşey görmüyor musun nasıl acı çektiğimi. senden ayrıldıktan sonra da uzun süre kimse girmeyecek hayatıma kolay kolay unutamam seni biliyorsun. masum gülüşünü, zarif dokunuşlarını nasıl unutabilirim birden bire. ama ayrılmak zorundayım zarar veremem daha fazla bize. bunu ikimizde haketmiyoruz neden anlamak istemiyorsun zaten hep böyle bencil davranman yüzünden bu hale geldik. anla artık ben gidiyorum zor olacak ama yapacağım. her seferinde geri döndüm biliyorum ama bu sefer dönmeyeceğim. senden sonra yeni uğraşlar bulacağım kendime hatta belki resim kursuna falan yazılırım. seni unutturacak uğraşlar gerekecek bana fazla yalnız kalırsam başaramayabilirim seni unutmayı. kendini yorma kararlıyım, paylaştık işte herşeyi ben gidiyorum unutursun sende hadi git. yeni doğan gün herşeyi aydınlatacak. zor olacak ama unutacağım seni. zaman en güzel çare unutacağım seni ben gidiyorum... hoşçakal sevgilim !!!

[video=youtube;Hvp5kr8edwA]http://www.youtube.com/watch?v=Hvp5kr8edwA[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ahmet altanın içimizdeki bir yer kitabnı okurken neden senden çekip gitmem gerekirken çekip gidemediim ve durup kaldığım tek şey senden neden durduğumu hala anlamamış olmamdan kaynaalnıyo veya eğer dönecek olursan bir gün yinede be seni beklediğim yerd olurum sevgşlim değişmedim olsun belkide doğruların yanındaki yanlışlarda yanlış olduğu için dorulanmıyo

Kanrevan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
'dogrularin yanindaki yanlıslarda yanlıs oldugu icın dogrulamıyo'...

Mukemmel!...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Hayatımın aşkına;
Susalım ama gizliden kanasın gözlerim bakışlarına,
Ben seni unutursam, ebediyen yok olmuşum,
Sen beni unutursan, ezelde bir hiç doğmuşum...

Gülüşün aklımda hala,
Unutmadım senin yüzünü, gülen gözlerini,
Merhamet dolu, sıcak ve içten bakışlarını,
Suçlusu benim bu aşkın,
Fakat aşkım ebedi, sensizlik diye bi şey bilmedim, bilmeyeceğim...
Ne olursa olsun, hep seni anacak en sonunda seni alacak bu yüreğim!

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Tek Aşkım, Tek Eşime...

Allah şahittir bu yeminime,
Ruhum ebedi alemde nur ile bittiğinde,
Senin emrin banadır; son sözüm dilde,
Başka yar eylemem bu kalpte!

Huriler isterse başkasının olsun,
Makamım, mevkim yok olsun,
Sensizsem eğer cennetim cehennem olsun,
Rabb'imden duam hep bu olsun;

Tek Aşkım, tek eşim sen, gayri ötesi için bu kalbe kilit vurulsun...

??PARAzitCELL??
[Hüdhüd-İbibik) ??

Son düzenleme: