Seçil'in seçtikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
IMG_4259.jpg

Öyle biriktim ki yazamıyorum... Hiç bu kadar zayıf kalmamıştım kelimelerin karşısında... Sadece kendi kendime konuşabiliyorum, düşünce balonlarını ellerimde tutuyorum.. Söz uçuyor, yazık oluyor.
Yeniden ben gibi olabilene kadar bir şarkı olsun...
Dudağımda yarım kalan, söylenmemiş son sözümdür.
Baki olsa da ayrılık, aşk her daim ölümsüzdür.
Hatırla Sevgili o eski günleri
Çocuklar gibi
Efkar mektubudur aşkın
Sözsüz okunur.
Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur.
Varsın eller gönül yarası kapanır sansın
Kabuğun altında sevgili
Sen kanayansın...
Ömrümüzün son demidir
Dönülmeyen o vedalar
Kuşatıldık Zor Yıllarda
Yarım kaldı hep o sevdalar
Hatırla Sevgili o eski günleri
Çocuklar gibi
Efkar mektubudur aşkın sözsüz okunur
Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur
Varsın eller gönül yarası kapanır sansın
Kabuğun altında sevgili
Sen kanayasın..

Eylem Aktaş Hatırla sevgili

[video=youtube;SXkAczf1-4g]http://www.youtube.com/watch?v=SXkAczf1-4g[/video]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Bir eşi olmalı insanın şu hayatta; seveceği, düşüneceği, sevileceği, teslim olacağı biri olmalı… Yalnızlık dediğin; kaymaklı tatlı gibi, çok yediğinde insanın içini bayıyor.

Yalnızlığımı koruyup sakındım hep; tırnaklarımı ona geçirip yaşamadım ama sahip çıktım. Hala da yalnızlığımın bekaretini bozmadan hayatı tatmanın yollarını arıyorum.
Yine de; bir sevdiği, bir can yoldaşı olmalı. Sokakta yürürken başına gelen komik bir olayı, yol kenarında ezilmiş bir kedi gördüğünde kalbinde oluşan sızıyı anlatabileceğin bir eşin olmalı.
Sakarlık ettiğinde, pot kırdığında, ayağın takılıp düştüğünde seni koruyacak biri olmalı yanı başında. Gecenin bir yarısı kan ter içinde uyandığın kabusların ardından, gözleri mahmur sana sarılıp, “geçti artık, ben yanındayım” diyecek biri olmalı.
Televizyon karşısında uyuyup kaldığı gecelerde, üstünü örttüğün; horlamasının bile sana güven duygusunu verdiği bir eşin olmalı.
Birini her şeyiyle sevmek ne demek, bunu yaşamalısın. Kızgınlıklarını, patavatsızlıklarını, inadını, dağınıklığını çekmeye gönüllü olduğun bir sevdiğin olmalı.
“Bir şey lazım mı?” diye telefon etmeli akşamüstü birisi; “canının istediği yemek var mı, ne pişireyim?” diye sormalısın birine.
Herkesin çift olarak katıldığı davetlerde; kendini buz gibi hissetmeni engelleyecek biri olmalı. Her seferinde bıkmadan penaltının ne olduğunu anlatacak, kavanoz kapağını açacak, ampulü değiştirecek ve bütün bunları yapabildiği için, gizlice kendiyle gurur duyacak biri olmalı.

Saçının rengi değiştiğinde fark etmeyecek, doğum gününü son anda hatırlayacak, hazırlanmanın neden çok uzun sürdüğünü anlamayacak ama seni her halinde sevecek ve yanında huzur bulacağın biri olmalı…..
Candan Ünal

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
www_antoloji_com_1055090_484.JPG

Seni anlatmaktan yorgunum. Kimseye değil, kendime.. Seni özlemekten yoruldum. Vazgeçtim, gidiyorum.
Deniz olsam kururdum herhalde hasretinden. Bu ne karmaşa; ne dolambaçlı ve korkak bir yol! Üstelik bu kadar zahmete değecek tek bir ışık bile görmezken…
Ben vazgeçtim! Al senin olsun bu gökyüzü, bu dağ, bu orman.. Ben gidiyorum! Şehrin kalabalığına karışıp, insanların arasında yok olmaya gidiyorum.
Sıradanlaştırıyorum bizi, beni, seni. Herkes gibiyiz artık, herkes kadar olağan.. Böyle daha iyi olmalı! Bana değilse bile, sana iyi geliyordur sanırım…
Ne kadar boş olduğunu göremiyorsun bu hayatın! Sırtına aldığın yüklerin gereksizliğini anlamıyorsun.
Yüreğimdekileri anlatmak ne kadar zor bilsen! Bir kadının, ruhunu böylesine temiz ortaya dökmesi kolay mı sanıyorsun?
Arz ve talep meselesi elbette! Sen ne istiyorsun? Kendinden, benden, bu hayattan ne diliyorsun?
Sana çıkan bütün yolların kapalı olduğunu üzülerek görüyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor. Duvarlarını aşamıyorum. Zaten artık canım da istemiyor…
Hevesim kırıldı! Bilir misin bu duyguyu? İçinin kıpır kıpır olduğu bir zamanı hatırla. Elinde, yüreğinde, aklında ne varsa paylaşmak istediğin o anları anımsa. Vardır mutlaka öyle zamanların, değil mi? Yoksa, zaten ben çok yanlış bir yolda yürüdüm demektir!
Yürek kıpırtısını söndüren cümlelerinden, egonun izin vermediği düşleri küçümseyişinden, özverisiz ve donuk hallerinden sıkıldım; gidiyorum!
Hep seni sevmeye niyetli yürekler bulacağını düşünüyorsan, haklısın! Çok gönül bulursun senin durağına uğrayacak. Ancak hiçbiri seni, kendini aşmaya zorlamayacak. Son savaşçı bendim; ben de gidiyorum!
Candan Ünal

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
beni sevdiğim kollara geri al bana ihtiyaç duy daha önce olduğu gibi tekrar bana dokun bi kere ve hatırla seni benim kadar arayanın olmadığı zamanı gitmebiliyorsun kalbimi kıracaksın o seni benim sevdiğim kadar sevmeyecek ben kalacak olanım o gittiğinde ve biliyorsun ben burda senin için duruyor olucam seni bekliyiceğim kalbimin içinde beni seni daha fazla sevecek olanım göreceksin sana verdiğimde ihtiyacın olan her şeyi seni daha fazla seven olmama izin ver gör beni beni hiç bilmezsen tut beni böylece gidemezsin sedce bana inan görmeni sağlayacağım kalbinin bilmesi gerken her şeyi seni bekliyiceğim kalbimin içinde seni daha fazla seven olmama izin ver her ne alıyorsa biz bi yol bulacağız seni bekleyeceğim kalbimin içinde seni daha fazla seven olmama izin ver

[video=youtube;P3yJL4bbrnU]http://www.youtube.com/watch?v=P3yJL4bbrnU&feature=related[/video]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
[video=youtube;wasYNNfnfVE]http://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE[/video]

Bu sabah Bırakıyorum düşlerimi bir gül ağacına Katıyorum yüreğimi İsimsiz martının çığlıklarına Ve yine dokunuyorum Senli cümlelerle sana Sen her duamın peşindeki amin Sen yarına edilmiş ey tek yemin Görüyor musun Ömrümüz savruluyor rüzgârın kollarında Her geçen günümüz bir diğerinden daha yaşlı Gözlerimizdeki renkler soluklaşıyor Düşen yapraklarımız fazlalaşıyor her gün ağarışında Elimde yazan kalemin mürekkebi tükeniyor Günler tükeniyor Saatler tükeniyor Ömrümüz tükeniyor Gözlerim hep maviliklerde ama yorgun Yürek inançlı ama suskun Dillenemeyen bir bebek misaliyim Duyulmayan sesimin esiri olmuşum Aynı hızla çarpan bir şey var içimde Adına sen demişim Sen dedikçe benliğimi bilmişim Sen dedikçe Yaradan'a yeniden iman etmişim Sen her duamın peşindeki amin Sen yarına edilmiş ey tek yemin Artık ya yeşersin bahçemdeki güllerin Ya da çek ipini Kıyameti kopsun senli cümlelerin...
Hamiyet Akan

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Kıvrandığım gecelerin göz yaşlarıma kattığı rengi bilemezsin sen...
senden gelen acının dahi beni nasıl mutlu ettiğini anlatamam sana...
Sana anlatabileceğim tek şey aşkımdır ama belki kelimeler kifayetsiz kalır ona!!
gidişine ayarladığım göz yaşlarımın akışını..
sen her gittiğinde daha bir coşkuyla akıyorlar,
çünkü seni o zaman daha çok hissediyorum..
daha çok içimi yakıyor

varlığın oluveriyor yokluğun birden..
daha çok seviyorum seni sen giderken..
daha çok özlüyorum belki de...
şimdi ağlıyorum yine,
seni severek ağlıyorum,
sevdiğim için,
gittiğin için,
ama bitmediğin için..
dedim ya sen gidince daha çok bağlanıyorum sana..
ayrılık acısı yüreğimi acıtırken daha da hissediyorum seni..
hayallerimde buluyorum gözlerini,
sanki daha gerçeksin o zaman..
beni bırakmıyorsun ya giderken bile,
ellerimi ayıramıyorsun ya yanan yüzümden..
sarılıyorsun ya son bir kez diye daha da içten..
nasıl sevmeyeyim seni söyle giderken???
hani birde sadece hayalinle kalıyorum sen gidince,
koca bir ağacın altında göklere sığmayacak kadar büyüyorya yüreğim,
senli şarkılar söylüyorum ya hep nasıl sevmeyeyim ki seni giderken.
Sen gidince her şey daha bir sen oluveriyor

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Seçil alıntı yazmayanları senmi yazdın?hepsi birbirinden güzel,yüreğine sağlık arkadaşım :)
bu arada söylemedende edemiycem Allah sevenleri ayırmasın maşAllah size, birlikteliğiniz daim olsun :)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

İnsan hayatını değiştirecek o insanı gördüğü an tanır demişti birileri bana... Onu gördüğün an anlayacaksın, senin ondan başka mümkünün yok...

Ve ben seni gördüğümde, anladım... Benim senden başka kimseye ihtiyacım yok, tek gerçeğim sensin...
Bir anda o güne kadar yaşadığımı zannettiğim dünyamı alıp bir masal verdin bana... Mavi bir masal... Gözlerime ilk baktığın anda, ilk cümleleri yazılmaya başlandı... İçimde bir ses durmaksızın seni ne çok seveceğimi söylüyordu bana, seninle ne çok mutlu olacağımı ve senin benim tek gerçeğim olacağını...
Önceden aklımda yer etmiş ne varsa farklı anlamlara büründü.
Seninle güzelleşti dünyam...
Her şey.. Çok anlamsız yada çok anlamlı ne varsa bu yaşamda...
Her şey seninle güzelleşti..

Her şey seninle güzel
Yolda yürümek bile
Olmayacak düşlerin
Peşinden koşmak bile...
Her şey seninle güzel
Bu toprak... bu taş bile..
İçimdeki bu korku
Gözümdeki yaş bile..
Beklenmedik bir anda
Ayrılık gelip çatsa
Seninle paylaştığım
Tek bir gün yeter bana..
Her şey seninle güzel
Duyduğum bu ses bile..
Yalnız içtiğim su değil
Aldığım nefes bile...
Her şey seninle güzel
Bu yağmur bu kar bile
Yılların yüzümdeki
İzleri onlar bile

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Bu duvarlar yetmiyor bizi ayırmaya bilesin...
Bu parmaklıklar, bu demir kapılar, bu hava, inan...
Bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü,
Bazen bir serçe kadar güçsüzsem, bir nedeni vardır...
Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu.
Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi.
Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim.
Damla damla birikiyor insan.
Damla damla sevgili...
Bir gün akıp gideceğiz hayata...
Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin.
Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur...
Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Bazen dayanmaktır Sevmek; hayat nereden vurursa vursun ayakta durabilmek... Bazen yaşamaktır Sevmek; soluksuz ciğer gibi sevgisiz kalbin duracağını bilmek... Bazen ağırdır Sevmek; sevdiğine layık olabilmek... Ve bazen hayattır Sevmek; birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek... Özdemir Asaf / Sevmek

içiMDEKİ RÜZGAR-TNI.jpg

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

İnsan olabilmek; fark ettimki değer verdiğimiz insanları çok fazla sahipleniyoruz .Acılarını acımız gibi yaşıyoruz .seviçlerini yada başarılarını hiç menfaatsiz kendimiz yapmış gibi seviniyor,gurur duyuyoruz.Ama ne acıdırki ! Karşılığında üzülen taraf oluyoruz.Hepimiz insanız ne kadar karşılık beklemiyoruz desek beklemediğimiz davranışlar karşısında acı çekiyoruz.Böyle hayal kırıklıkları güvenimizi zedeliyor,bir daha toparlanmakta zaman alıyor.Aslında herkes yaşamında dürüst olsa herşey daha kolay olurdu.Herkes birbirinden hoşlanmak zorunda değil,yaptığı yada aldığı kararlarda hem fikir olmak zorunda değil.İşte şu noktada hoşuna giden yada gitmeyen herneyse söyleye bilsek seçimlerimizde daha az hata yapardık diye düşünüyorum.Bazı insanlar vardır sadece dinlemek için dinler ,bazıları sıkıntını hafiflete bilmek için uğraşırlar,bazılarıda seni dinler senin için üzülür gibi görünüp üzüntünden kendilerine mutluluk çıkarır.Yada mutlu olduğunu sanır.Düşünüyorumda hangisi gerçek ?Hangisi daha kötü ,bir şeyler paylaşıp sıra sana geldiğinde seni yok sayanlarmı? yoksa çok fazla birşey paylaşmayıp ama yinede senin için canla başla neyapabilirim diyenlermi?

Çok değerli kişiler bakın insanoğlunu nasıl tanımlamış
İnsanları inandıklarından vazgeçirmek,onları birşeye inandırmaktan daha zordur.
HZ.MUHAMMED

Yalnız ciddi veya yalnız neşeli olabilen insan yarım insandır.
LEİGH HUNT

Verdiğini hatırlamayan ve aldığını unutmayanlar kutsal insanlardır. ELİZABETH BİBESCO

Eğer bir insanhem çalışkan hem akıllı ise takdir et;çalışkan fakat akıllı değilse dikkat et ; akıllı fakat tembel ise ikaz et ; hem akılsız hem tembel ise terk et. HACI BEKTAŞ VELİ

İyi insan olmak istersek önce kötü insan olduğumuzu anlamalıyız. HALİT REFİK KARAY

Kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azarlar.
TOLSTOY

İnsanın kendini fazla ciddiye alması pek büyük bir yanlıştır,kendine acıması da tehlikel birşeydir. E.BENSON

En büyük insan kendisini ençok sayıda insanın yerine koyabilendir.
JANE ADAMS

İnsanlar doğuştan eşittirler ama,bunu sonuna kadar sürdürmezler. MONTEQUİEU

İnsanlarıiyi tanıyın her nsanı kötü bilip kötülemeyin,her insanı da iyi bilip övmeyin. ALPHANSE KARR

Elde edilecek bir çıkarı olduğu halde adaleti düşünen , tehlike karşısında hayatını hiçe sayan , verdiği sözü unutmayan , tam insandır. CONFUCİUS

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Bekle beni.Senden uzakta olmak kolay mı sanıyorsun?
Kolay mı dayanmak buna?Hiç kimselere söyleyemediğim derdim içimi öyle acıtıyor ki..
Özlem besliyorum habire.Biliyor musun, seni özlemek bazen korkunç bir sancı oluyor.
Bu sancıyla uyumak mümkün değil.Evin içinde dönerek karşılıyorum sabahı
Aklımda sen.Aklımda Sana Kavuşma
Bekle beni.Yüreğimi elime alıp geleceğim kapına.Beni gülerek karşılayacaksın.
Hani dedim ya,seni özlemek korkunç bir sancı diye,tek bir gülüşünü hatırladığımda zayıflıyor o sancı.
Beni hayata aşkın tutuyor..Ah sevgilim,kalbim sadece senin için atıyor.
Bekle beni.Seni benden ayıran ne varsa hepsini yok etmeye yemin ettim.
Sözümü tutarım bilirsin.Şimdi senden uzağım diye kesme ümidini sakın.
Bu aşk bizim yazgımız.Ne kadar zor olursa olsun hangi engel çıkarsa çıksın
bu aşk yaşanacak mutlaka..
Bedenim yanında olmasa da yüreğim sende,ruhum sende. Kapa gözlerini ve beni düşün beni.Hisset yüreğimi.Elbet bitecek bu ayrılık günleri.

cadcsr6.jpg

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Ruhuma çiçekler eken Adam... Seni Seviyorum...

Hayatımın anlamı canım iyiki seni tanımışım iyiki hayatımdasın seni hala ilk günkü kadar hatta daha çok seviyorum sana ölürüm ben sevdiğim hep yanımda ol hep benimle ol sana canımı veririm ben... birtanem iyiki varsın iyiki senin gibi bir adamın sevgisini hak edebilmişim ne mutlu bana seni ölesiye seviyorum .Sen benim için bir şanssın Seni çok ama çok seviyorum herzaman yanımda ol..

---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

http://goo.gl/mc9cY

Gülümseme nedenimsin sen. yüzümden asla gitmeyecek olan tebessümün tek nedenisin. tek bir dokunuşunla üzüntüleri sıkıntıları unutturansın sen. işte bu yüzden "MUTLULUĞUMSUN" sen...
Her sabah gözlerimi açma nedenimsin sen. bundan günler sonrasını değil, haftalar sonrasını değil, aylar sonrasını değil yıllar sonrasını bile düşündürensin sen. gelecektede olmazsa olmaz dediğimsin sen. işte bu yüzden "UMUDUMSUN" sen...
Yokluğunda boğulma hissi verensin sen. yaşamak için ihtiyacım olansın. seni benden aldıklrında ölümü getiren olursun sen. işte bu yüzden "NEFESİMSİN" sen...
Ağlamaya değer bulduğum tek insansın sen. uğrunda canımı bile veririm dediğim tek insan. o olmadan yaşayamam dediğimsin sen. işte bu yüzden "VAZGEÇİLMEZİMSİN" sen...
Sen her şeysin
Canımı canına katabilirsin
Cayarsam senden
Beni şu ateşe atabilirsin

Hala elini tuttuğumda ilk günün heycanını yaşatabilensin sen. öperken içimin titrediği insansın. gördüğüm an bile kalbimin deli gibi atmasına neden olansın sen. işte bu yüzden "AŞKIMSIN" sen...

Gözümden bile sakındığımsın sen. tırnağın dahi kırılsa canımın yandığısın sen. ömrümün sonuna kadar istediğimsin sen. işte bu yüzden "SEVDİĞİMSİN" sen...
Mutluluğumsun sen, umudumsun sen, nefesimsin sen, vazgeçilmezimsin sen, aşkımsın sen, sevdiğimsin sen. işte bu yüzden "HERŞEYİMSİN" sen...

Sen, sen benim için
Sıcak bir güneşsin
Bugünlerim, yarınlarım
Her şeyimsin benim
Göstermesin Tanrı
Yaşatmasın bana
Nefes bile alamam bile
Yokluğunda

Kayahan "Seninle Her Şeye Varım Ben" eşliğinde

[video=youtube;wtsmHkHdb8Q]http://www.youtube.com/watch?v=wtsmHkHdb8Q[/video]

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Şu kadınlar yokmu, erkeklere olan sevgilerini ifade ederken bile erkeklerin kadınlara yazdıklarından faydalanıyorlar...
Biraz da özgün olun :D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Şu kadınlar yokmu, erkeklere olan sevgilerini ifade ederken bile erkeklerin kadınlara yazdıklarından faydalanıyorlar...
Biraz da özgün olun :D
İşte tam söylediğin gibi, ben bunu seviyorum. Alakasız şeyler mantıklı olarak en sonunda birbirini tamamlıyor ya tamam tamam sustum ama kalbinizle övünün o halde:)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Bir kaç saat sonra aşkı karşılamaya gideceğim. Yüreğim kıpır kıpır.Özlemin ateşini söndüreceğim. sensiz geçirdiğim günlere inat ağız dolusu güleceğim mutluluğu içimde en derinde hissedeceğim. Ellerim terliyor şimdiden heycan tüm bedenimi kapladı şimdiden.Aşkı gördüğümde bir iki damla yaş süzülecek ne çok özlemişim diyeceğm,sarılacağım.O an zaman duracak her kes kaybolacak sadece aşk kalacak.Bir süredir yaşadığım hiçlik duygudu kaybolacak.AŞK yoktu ya hiç bir şeyin tadı da keyfide yok. yaşadığım her şey eksik aslında Belli etmemeye çalışsamda nereyye gitsem kime görsem aşkı arıyordum çok yakında bitecek bu arayışım.Aşk la birlikte kendimide bulacağım.Beni AŞKsaracak kendimi kollarına bırakacağım.
Hiç bir anı bu kadar tutkuyla beklememiştim.Aşkıma kavuşacağım.Aşk olmadan geçen günleri geçmiş saymıyorum çünkü Aşk gittiği zaman hayatta duruyor benim içinbu yüzden bir kaç gün sonra kaldığım yerden devam edeceğim hayatıma.Giderek artıyor heyecanım yerimde duramıyorum.zaman br an önce geçsingidip karşılıyayım aşkı... diyorumm.Ellerini tutup gözlerine bakayım teninin sıcaklığını hissedeyim öpüşüyle kendimden geçeyim. .
Bekleyerek geçmiyor zaman Aşka layık bir karşılama olmalı Aşk deli bir özlemle beklediğimi anlamalı

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Nasıl Özlemişim Seni, Hoş Geldin…
Kokunu içime çektim doya doya, nasıl özlemişim seni… Sımsıkı sarıldım
saatler boyunca, nasıl özlemişim seni… Geldin ya, şimdi bitecek hepsi..
Omzumda ne varsa, üstümden düşecek.

Yüreğimin en temiz yeri, gönlümün efendisi, gözlerinde can bulduğum, hoş
geldin! Yaptığım yemekler az mı oldu diye endişelendim. Layıkıyla sofralar
hazırlayabildim mi sana?
Gönlümün dinmek bilmez sızısı, hoş geldin! Hiç kavuşamayacağını bile bile
sevmek seni, her gün bir kere mutlaka düşünerek ama hep sensiz yaşamak,
üstelik buna razı olmak ne demek bilemezsin.
Ne zaman seni düşünsem, aklıma yoksunluk geliyor. Oysa izin verseydi hayat,
sen kabullenebilseydin belki, seni nasıl severdim…
Şimdi geldin ya; ellerini öpmek istiyorum, göğsünü koklayarak uyumadan
sabaha kadar seni seyretmek istiyorum. Saatle kavga ediyorum ve zamanı
durdurmak istiyorum. Hiçbir yolu yok mu yokluğunun?
Sabah olacak, güneş doğacak, gideceksin. Her şey yeniden başlayacak. Yine
günleri sayacağım. Kim bilir bir daha ne zaman geleceksin? Ömrüm böyle
geçecek…
Bir gün gelirsin diye umarak, başka hiçbir ele değmeden, hiçbir dudağı
öpmeden, en güzel yıllarımı hayalinle geçireceğim. Garip bir aşk diyeceğim
adına, hastalıklı bir sevda olduğuna inanmadan, saygıyla adını sayıklamaya
devam edeceğim.
Zaten kimseye dokundurmadığım şu dudaklarımı, artık tümüyle mühürleyeceğim.
Sen bu duyguyu belki hiç anlamayacaksın, belki hiç bilmeyeceksin neden böyle
hissettiğimi ama ben hep kendimi sana saklayarak bir umutla bekleyeceğim.
Bugün ilk defa seviştin benimle, bütün ruhunu vererek ilk defa sevdin, ilk
defa bu kadar uzun öptün dudaklarımı.. Sen farkında değilsin belki ama sen
de beni özlemiştin. Bir kedi gibi bekliyordum camlarda, hoş geldin!
Candan Ünal

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
sağol [MENTION=365]seciL[/MENTION] arada uğra buraya özlüyoruz sonra :crying:

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
konu anasayfada görünmediği için ilkez görüyorum. Şu aralar neler yeni den takip ediyorum güzel.Ekliyim yer imlerine. Okicam hepsini.

Paylaşım için teşekkürler.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Seni sevmek bana hayatın ne kadar anlamlı nefes alıp verişimin bana verilmiş kocaman bir hediye olduğunu gösterdi. Sabahları yeni güne kocaman bir gülümsemeyle başlamanın tadına vardım. Hiç bir zaman bir anlam yüklemeyi başaramadığım yıldızların hepsinin artık başka başka bir sürü anlamı var. Onlara her baktığimda yaşama sevincimi görüyorum. Ve onlara her baktığımda Allah'ıma binlerce defa şükrediyorum. Beni senin gibi bir hediyeyle mükafatlandırdığı ve seni hayatıma soktuğu için... İnsanın hayatta kendini şanslı hissetmesi kadar güzel bir şey olamaz herhalde Benim de kendimi şanslı hissetmemi sağlayan sensin. Senin sevgin...
Seni sevmek sanki bütün dünyaya kafa tutmak bütün kötü şeyleri pembe görmek... Hoş sen yanımda olduktan sonra gerekirse dünyaya da kafa tutarım. Bilirim ki sevgin aşkın yanımda. Bilirim ki düşsem de, yenilsem de beni kaldıracak olan eller senin ellerin... korkmam bu yüzden. Çünkü sevmenin ne kadar güçlü ne kadar yüce bir duygu olduğunu sen öğretin bana... Seninle birlikte yeniden doğdum ilk göz yaşlarımı senin için döktüm. Anlayacağın hayatımı seninle en baştan yaşadım her şeyi sende temize çektim ben. Hatalarımı, günahlarımı
Tek korkum seni kaybetmek... Senin beni, sadece ikimiz için kurduğum dünyamda dünyamızda tek başıma koyup gitmen... tek korkum beni senden mahrum bırakıp gitmen. Ben senin gözlerinin içinde boğulmaya razıyım. Yeter ki bana olan sevgin, aşkın eksilmesin dilinden..

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Aslında hiç kimse sevmedi,
Bir ben sevdim seni...
Severmiş gibi değil,
Kana kana sevdim seni.
Tıka basa sevdim...
Dolu dolu sevdim...
Aslında kimse sevmedi seni,
Sevmekten çekindi
Oysa ben;Yana yana sevdim seni...
Bile bile sevdim...
Aklımdan zorun var gibi,
Aklıma silah dayanmışcasına,
Mecburmuş gibi,
Ve başka çarem yokmuşcasına,
Bir ben sevdim seni...
Aslında bir sen sevmedin beni,
Herkesi sevdiğin gibi...

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
1zfn2gn.jpg

Büyük acılara tutuştuğum gün
Çok uzaklarda da olsan yine gel
Bu ölürcesine sevdiğine gel
Ne olur Tanrıya kavuştuğum gün
Beni unutma...

Ümit Yaşar Oğuzcan

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Şimdi sen bana beni ne kadar çok sevdiğini anlat ! Gerçek yalan fark etmez, gözlerimde nasıl kaybolduğunu, ellerimin seni İstanbul gibi sardığını, kalbimde ne çok yer bulduğunu, beni aşksizlara inat nasılda inadına sevdiğini anlat.. Yalandan da olsa bir gülümsemen, ne çok hoşuma gider bir bilsen.. Şimdi sen bana ne olur beni ne kadar çok sevdiğini anlat.

---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:33 ----------

[video=youtube;iV-6XHXrkck]http://www.youtube.com/watch?v=iV-6XHXrkck[/video]

Gelme istemezsen
Yorgun düştüm yüreğim sana kırgın
İnandır bu son olmayacaksa
Gelme istemem ..

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Karanlık bir sokakta sessizce yürümek gibi, nereye gittiğini bilip karşına ne çıkacağından habersiz, gecenin sessizliğinde yankılanan ayak sesleri derinliğinde seni sevmek..Gözlerine bakıp okyanus hayali kurmak, kuduran dalgaları kalbinin en derinliklerinde, en kuytu maviliklerinde hissetmek seni sevmek.
Bir babanın çocuğuna duyduğu özlem ve hasret seni sevmek.
Bir annenin gece uykusunun en tatlı yerinde hiç gocunmadan kalkıp su vermesi gibi seni sevmek..

Azgın bir tayı dizginlemek gibi seni sevmek..
Susuz kalıp, çeşme başına koşup kana kana su içmek gibi seni sevmek..
Toz pembe değil seni sevmek, mavi, gri, siyah, mor ve turkuaz..
Hayat gibi gerçek, hayat gibi doyumsuz seni sevmek..
Sen; tırnak izinde yaşanan acı ve keyfi içinde barındıran bir akşam, sen görmeden ve delirten bir yalnızlık telaşında özlenensin..
Tenin yıllanmış bir şarap, her dokunduğumda ve kokunu her içime çektiğimde kafamı, kendimi bulduğum.
Dudakların üzüm bahçesi, bana ait olmayanı araklamak gibi, karşı konulmaz, lezzetli ve doyumsuz..
Ilık bir duş saçların, parmaklarımın arasında gezdiğinde, suyun ve köpüğün olmadığı ruhu arındıran..
Yürümeye yeni başlamış bebek adımları gibi seni sevmek, güvensiz ve minik adımlarla dünyayı bir çırpıda keşfetmek istermiş gibi heyecanlı ve nereye gideceğini bilmeyen..
Saçlarından tutup, beline sarılıp, nefesini içime çeke çeke uyumak; insanların hayat dedikeleri, yaşamak dedikleri bu olsa gerek..
Seni sevmek..

Fatih Başaran.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
[video=youtube;3Q3AQttHC4s]http://www.youtube.com/watch?v=3Q3AQttHC4s[/video]
Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git!

Git de şen şakrak geçen günlerine gün ekle,
Beni kahkahaların sustuğu yerde bekle.

Git ki siyah gözlerin arkada kalmasınlar,
Git ki gamlı yüzümün hüznüyle dolmasınlar.

Mademki benli hayat sana kafes kadar dar,
Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar.

Hadi git, benden sana dilediğince izin,
Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin.

Kahrımın nedenini söylesem irkilirler;
Çünkü herkes beni Kays, seni Leyla bilirler.

Sanırlar ki sen beni biricik yar saymıştın;
Oysaki hep yedekte, hep elde var saymıştın.

Hadi git, ne bir adres, ne bir hatıra bırak,
Zannetme ki, pişmanlık, mutluluk kadar ırak!

Sanma ki fasl-ı bahar geldiğim gibi gitmez,
Sanma ki hüsranını görmeye ömrüm yetmez.

Her darbene tahammül edecektir bedenim,
Gururum mani olur perişanıma benim.

Yari Ferhat olanın ellerle ülfeti ne?
Şirin ol katlanayım dağ gibi külfetine.

Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşka,
Sana gül bahçesini kim açar benden başka!

Hercai arılara meyhanedir çiçekler,
Kim bilir şerefinden kaç kadeh içecekler!

Mademki aşk tablosunun takdirinden acizsin,
Git de çağdaş ressamlar modern resimler çizsin.

Ne vedaya gerek var, ne de mektuba hacet,
Git de Allah aşkına bir selama muhtaç et!

Güllere de aşk olsun gene sen kokacaksan!
Fallara da aşk olsun gene sen çıkacaksan!

Kopsun nerden inceyse artık bu bağ, bu düğüm!
Her gece daha berbat, daha vahim gördüğüm.

Korkulu düşlerimi yorumdan kaçırıyorum;
Sırf sana üzülüyor, sırf sana acıyorum!

Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git! ...

[video=youtube;TEsclw8NrSs]http://www.youtube.com/watch?v=TEsclw8NrSs[/video]