Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son kez gelmeni istiyorum sessizce, habersizce, aniden.
Karşıma çıkmanı istiyorum, benim olan,sana yabancı olan
memleketimde.
Son kez sarılmak istiyorum sana sıkıca,
Elimi bırakmamanı gün boyunca,
Ve seni öptüğümde..
Sessizliğimizi seyretmek istiyorum.
Vedaların en güzelini yaşamak, belki yaşatmak, ve
son kez " Seviyorum Seni " demek istiyorum.
...
Sen giderken...
Ağlamaya utanan gözlerim, dayanamayacak.. biliyorum.
İnatlaşacaklar benimle.
Sen giderken..
Gözlerimi gözlerinden kaçırmaya çalışacağım.
Sana son kez bakmak,çok zor gelecek bana.
Son sözlerim çıkmak istemeyecek dudaklarımdan, yanımda biraz
daha kalabilmen için.
Sen giderken...
Bittiğini biliyor olacağım, bakmayacağım korkumdan arkama.
...
Sen gitmiş olacaksın,
Ve bitmiş olacağız birbirimizde.
...
Yine hoşçakal...
Sevdiğim adam...
İşin içinde bir de aliterasyon var tabii, seçil'n seçtikleri derken. Olayın karizmasını katlıyor.
Diğer taraftan, söz meclisten dışarı, resimleri JPEG halinde alıp üzerine beyazla ve arial kullanarak birşeyler yazarken Jpeg'İn oluşturduğu bozukluklara katlanabilen de bir milletiz. Bunu söylemezsem içimde kalırdı oh rahatladım
Yapanların eline, okuyanların gözlerine, anlayanların akıllarına, paylaşanların internet bağlantılarına sağlık.
Kendini özgür bırak.Ne hissediyorsan onu yap.Hep yaptığımız gibi... Bırak duygularını perdelemeyi, bırak ırmaklar gibi coşsun kalbin. Benim ellerimi tutarken yaşadıklarının yanlış olduğunu düşünme.Bırak sevgim tüm benliğini sarsın. Eğer gerçekten sevdiğinin ben olduğuna inanıyorsan sımsıkı sarıl bana , beni yaşa, beni bırakma....
Günün birinde belki anlarsınne kadar sevdiğini,ne kadar sevebileceğini, ne kadar sevildiğini vene kadar sevilebileceğini...Ama iş işten ge.miş sevgilin, seni seven gitmiş, yitmiş olabilir . İşte o zaman üzülme vaktidir.Ama asla üzme kendini en azından bir kez gerçekten sevildin.Ve biliyorsun kibu sevgi bitmeyecek. BEN BİTENE KADAR....
Beni asla unutma. Bil ki unutulmayı hiç sevmem.Ve bil ki benim kurallarım var ve herkes bu kurallara uymak zorunda...
Sevdiklerim benden önce ölmezler,
Sevdiklerim benden çok üzülmezler.
Sevdiklerim benden çok sevmezler.
Ve sevdiklerimi benden çok kimse SEVEMEZ.
Rabbim...
Bir insan koy kalbime,
Ama o insan seninde sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir insan sevdirki...
O insanın kalbi sevgiyle dolu olsun.
Beni öyle bir insanla buluşturki...
Benden önce onunla buluşmuş olan sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda ikimizin üzerinde senin elin olsun.
Bana öyle gözler gösterki ben o gözlerle sana bakayım.
Bana öyle bir sevgili verki o gözler cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelimki klavuzumuz sen olasın.
Öyle bir sevgili nasip etki bana, ona baktığımda kainat bize baksın,
birbirine sarılsın.
Sevgimiz kurtla kuzuları barıştırsın.
Bize bakıp ademe secde etmediği için kahrolsun şeytan.
Günah sevap uğruna kendini feda etsin. Ölüler birer birer uyansın sevgimizle.
Bize öyle bir sevgi verki rabbim! sevgimizde Hz.Muhammed sevilsin.
Öyle sevelimki birbirimizi Hz.Hatice göklerden bize seslensin.
Ve desinki...
"Bak Hz.Muhammed şu sevgililere, onlar bizde biz onlardayız.
Bak aşkımız bir daha yaşanıyor yer yüzünde.
Allah aşkımızı öyle çok seviyorki binlerce insana yaşatıyor"
Kelimeler eksik, kelimeler yaralı. Kelimeler cılız..
Taşımıyor, anlatmıyor, tanımlamıyor bu duyguyu. Ben de...
Çok başka bir şey. Sevginin ortasında, derin acılar hisseder mi insan? Aydınlık gülümsemelerin içine, hüznü yerleştirir mi durup dururken? Gözlerine buğu,diline sitem, yüreğine burukluk, çöreklenir kalır mi asırlarca? Gelmeyeceğini bildiği mektup için, posta kutusunu hep ayni heyecanla açar mi? Dedim ye, başka bir şey bu. Ne kadar yalnızsam, o kadar seninleyim su günlerde.
Belki de en basta, tutup seni en derinlere koydum diye oldu bunlar. Kimseler ulaşmasın diye, kimselerin bilmediği, bulamayacağı yollara götürdüm seni. En derinlerde tuttum. Bana sakladım. Derine, hep daha derine... Seni yapayalnız, bir tek bana bıraktım. Paylaşamadım Yanlış yaptım.
Sana ulasan yolları kaybettim diye bütün bu şaşkınlıklar. Kendimi oradan oraya vurmam. Sağımda, solumda, ne zaman dikildiğini bilmediğim duvarlara çarpmam, hiç görmediğim çukurlarla boğuşmam.
Denizlerin, gürültüyle gelip vurduğu dehlizlerin, acili duvarları gibiyim. Duvarlarım yosunlu, duvarlarım kaygan, duvarlarımdan hiç tükenmeyen sular sızıyor.
Tutunamıyorum. Renklerim, gün içinde değişiyor. Soluyorum, soğuyorum. Güneş ulaşmıyor içerilerime. küfleniyorum, yaslanıyorum. Yalnızlıklar pesimde. Dokunduğum her ıslak duvardan, pis kokulu bir yalnızlık bulaşıyor üstüme. Yapış, vıcık bir yalnızlık bu.
Biliyorum, bütün bunlar, hep benim suçum. Seni sakladığım yere ulaşamaz oldum. Yollar, gitgide uzadı ve karıştı. Ümidimi ısıtacak, parlatacak, kımıldatacak bir şeylere ihtiyacım var. Ah onun ne olduğunu biliyorum. Sonu sana geliyor her cümlenin.Her şeyin basında, içinde ve sonundasın. Bu değişmiyor.
sonunda aşık oldum galiba
sana...
beni tekrar yaşama döndüren
sana...
acıların en büyüğünü unutturan,
geçmişten beni koparıp alan,aşkların en güzelini yaşatan,
belkide yaşama sebebim olacak
sana...
evet sevgilim
itiraf ediyorum sonunda
büyük bir mutlulukla
seviyorum seni galiba
evet,aşığım sana...
kaybolmak istiyorum ruhunda
unutmak istiyorum herşeyi kollarında
ama sakın sende kaybolma yarınlarımda
sende unutma beni başka vücutlarda
ürkütme beni fırtınalarında
yorma beni onlar gibi
yok etme atma boşluklara
çünkü aşığım deliler gibi
o kaybetmekten çok korktuğum
sana...
sımsıkı tut ellerimi
sakın bırakma
unutma tenimi
unutma gözlerimi
çünkü unutmaki
bu ben hala senin için burda..
Başım dönüyor sarhoşum
Güzel düşler görüyorum
Ve güzel şarkılar geliyor kulağıma
Dudaklarımda mutlu bir tebessüm,
Kalbim heyacan dolu,
Sözler beynimde hapis,
Kelimeler zincirli
Her güzel söz basit kalıyor
Utanıyorum konuşmaktan
Ruhum tertemiz.
Sevginin nehirinde yıkanıyorum.
Al gönlümü
Al beynimi
Al ruhumu Sana armağan olsun.
Ve bu can
Ve bu beden
Ölene dek senin olsun
ben senin en çok aşık halini sevdim titreyen yüreğini çocuk bakışını sevdim,
ellerindeki hiç bitmeyen sıcaklığı bana dokunmalarını sevdim, ben senin aşkı haykırışını
sınırsız özlemlerini,başını omzuma dayamalarını sevdim. doyumsuz sevmelerini ben senin cesaretini geceyi sahiplenmeni sevdim, hasretini,ayrılığını çekip gitmelerini sevdim,
kapıyı çalmadan girişini gülüşlerini sevdim, çıplaklığını sevdim,ardından sarhoşluğunu,saçmlamanı sevdim, ben senin en çok yüreğime dokunmanı sevdim... ben seni sevmeyi sevdim .......
Gidersen,
Başlar içimdeki ülkede ayaklanmalar
Yüreğim
Özledikçe büyüyen aşkına örgütlenir
Her şehrimde seni yaşar kurtarılmış bölgem
Sokaklarıma taşır her gün adaletsiz bir düzene karşı yapılan eylemler
Meydanlarım, anıtlarım zamana haykırır
Kederim grev çadırları kurar
Sana akmak isteyen sesim ölüm orucunda
Şekerli suya konuşur sustuklarını yalnızca
Gidersen
Sana hediye ettiğim türküler izinsiz yürüyüşe geçer
Şiirim her dizesine pankart açar
Sazım tellerini boykot eder
Savunmam yapılır konuşmalarda
Dağıtılan bildirilerde
Gizli adreslerde
Bodrum katlarında yapılan toplantılarda
Eleştiri üzerine eleştiri alır
Özeleştirimi bir tek sana yaparım
Gidersen
Yaz, kış her mevsim sonbahar olur
Hani hangi yaprak düşse içinin titrediği
Hani dallar kırgın
Gökyüzü içli mi içli
Dokunsan ağlayacak
Aylardan Eylül ya hani...
Hüzün bulutları gözlerimde
Sonra yağmurlar yağar yetim yüreğime
Bir sabah
Mitinglerde buluşur içimdeki binler
Binler bir olur
Bir ben,
Ben sen...
Ansızın
Gaz bombaları atılır içime
Genzim yanar, kirpiklerimi yakar
Avuçlarımdan nefes diye içime çekerim seni
Çatışmalar başlar alanlarda
Sol yanım çaresizce vuruşur sağımla
Mantığım ruhumla
Taşlar sopalar fırlar her yana...
Göğsüme
Tam da senin olduğun yere
Tazyikli suyu yerim olanca hızıyla
Yığılır kalırım öylesine bir duvar kenarına
Dilimde çiğliğini beklemekte olan sloganımla...
Anlayacağın sevgili
Gidersen içimdeki ülke olağanüstü hal durumda
O gün
Bir ilkbahar sabahı gibi önce ortalık sanki
Sonra kus seslerinin, yaprak salınışlarının, güneş parıltısının
Üzerinde ağır ve yorgun panzerler...
Tanklar arka sokaklarımdan geçer
Baslar akşamüstü caddelerde jandarmaların gece devriyesi...
Bir cinayet olurum "faili meçhul" denilen
Örtmeye çalışır koca bir kaldırım taşına tutuşturulan eski bir gazete sayfası
Tenimdeki yalnızlığın kurşun izlerini
Parçalanmış, delik deşik hayallerimi
Kaskatı kesilirim gecenin ayazında
Ay ışığında
Gazete altında sıcacık kanım çekilir buz gibi asfalta
Teşhis ettiklerinde cesedimi
"Dudakları ve elleri morardı önce" diye geçer otopsi raporunda
Şafağın ilk ışığıyla
İlk olarak ulusal televizyonlardan bildirir
Üç cuntacı donuk bir ifadeyle haberi
Ya da radyodan çıkan o ürkütücü sesleri...
Gidersen
İçimdeki bu karanlık ülkeden
Sana, sesine doğru uçarım usulca rengarenk kelebekler gibi...
Sokağa çıkma yasağını delerim uğruna sevgili
Taşırım narin kanatlarıma taktiğim özlemimi
Özledikçe büyüyen sevgimi
Nerde olursan ol
Ben yine de bulurum seni...
Bir günlük ömrüm sana yetişmez
Issiz caddelerde
İki kırık kelebek kanadı olursa eğer
Bil ki benim
Kelebekler uzun yaşayamaz ki...
Unutma
Gidersen bir "Eylül" sabahıymış gibi darbe iner yüreğime
Ve yarım kalır devrimim sevgili...
Sevgi bakışlardan okunurmuş,gözlerim gözlerine değdiğinde anladım...
Aşka dokunulurmuş,elimi tuttuğunda yüreğime dokunduğunu hissettim...
Bir güvercin olup özgürce uçabilmek isterdim,ben senin yanında özgürlüğümü keşfettim...
Hasret buruk bir acıymış,senden uzakta bu acıyı tatmakta varmış...
Kıskançlık insanın içini yakıyormuş,sana aşık olduğumda yandım...
Aşığın kalbi bir başka atarmış,sesini her duyduğumda heyecanlandım...
Böylesine sevince hayalde kurulmazmış,gerçekleşmez diye korkup hayallere kapımı kapattım...
Yüreğim üşürdü kimi zaman
kan ağlardı kalbim
kıvranırdı acıdan
seni tanıyıncaya kadar
Seninle yaşadım aşka dair ne varsa
Mutluluğu sende yakaladım...
Huzura seninle erişti yüreğim
ömrüm vefa ettiğince yalnız Seni Seveceğim.
GÖZBEBEĞİMSİN..Karanlığın soğuk ve dilsiz duvarlarına senin mutluluklarının figürlerini çiziyorum.Islak kaldırımları senin tatlı sesinle aşındırıyorum..Güneşe kapalı tüm bedenimin sevgi perdelerini araladım senin güneşi andıran gül yüzüne..Sevdiğim..Seninle açtım güneşe ve umuda gözlerimi...Yitirdiğim güneşi senin yüzünde buldum.Nefesim daralırken senin mutluluklarında huzur buluyorum...Azgın dalgaların hırçınlığında senin huzurlu kalbine sığınıyorum..Umudu tohum, sevgini güneş bilip dünyanın en güzel çiçeğini ektim kalbimin çorak topraklarına...İçimde acaba kurur mu diye bir şüphe yok .Eğer seninle aynı sevgiyi paylaşıyorsak ve AYRI KENTLERİN aynı sabahında aynı sevdaya uyanıyorsak ve iki AYRI bedende tek kalp olup seviyorsak birbirimizi bu çiçek her zaman büyüyecek.Sevgimizle ve yarınlarımızdaki umutlarımızla mutluluklarda yeşerecek..Gözbebeğim..Yalnızlığın içinde yetim çocuk misali dolaşırken senin kalbinde buldum tüm benliğimi...Sevginin ve mutlulukların en güzelini Senin cennet misali kalbinde buldum.Çöldeki seraplarda ve geceleyin karanlığını yok eden hayallerinin tatlığında sevdim seni..
Yıldız yıldız gözbebeklerinden aydınlığa düşmek istedim..İlmik ilmik sevgiyi dokumak istedim tüm kalbinin hücrelerine..Damla damla olup yağmurun sevgiyle buluştuğu bulutlarda senin tenine hediye edilmek isterdim..Seni severken ürkek bir ceylan gibi yüreğim... SEVDA DURAĞINDA SON BEKLEDİĞİMSİN.hayatımın en güzel şeyisin SEN; canımdan öte sevdiğim gözbebeğimsin...Geceden sabaha bıkmadan uslanmadan mutsuzluk çöllerine mutluluklar taşıyan rüzgarın esintisindeyim...kurumuş sarı yaprak olup senin ilkbaharındaki sevgilerinle yeniden yeşereyim....Baktığım tüm aynalarda senin hayalin ve tüm şehirde senin özlemin var..
Seni sevmek bu dünyanın kötülerinin içinde güzellikleri ve senin sevgini bulup seni yasabilmektir...Ve seni sende sevmek gözbebeğim; her şeyinle kabullenip iki ayrı bedende tek kalp olup aynı sevdayı nefes bilmektir...Ben senin kalbindeyim..Gece olup karanlık çökünce odana, yıldız olup aydınlığına misafir oluyorum...Tüm yıldızlar senin gözbebeklerinin içine armağan olsun..Kalbim hep senin sevginle dolu olsun..
Kelimelere sığmamalı sana olan sevdamın denizindeki büyüyen askımın bir damlası...
Göçmen kuşlara sordum tüm iyiliklerini...Kalbime adadım tüm sevgilerini..Karanlık gecelerimde parlak yıldız bildim gözlerini...yudum yudum içtim mutluluk denizindeki sevgini...Sevdanı ekmek , mutluluklarını katığım bilip seninle olan uzun yolculuğum için yanıma aldım...Her sevdaya uzanan satırda senin gözlerini buldum.. Eksiklerimi senin mutluluklarınla tamamladım.Hatalarımın üzerlerine yarınlarımdaki senin umutlarınla karaladım..Geçmişteki acılara tuz basıp sana koşuyorum yüreğimin çıplak ayaklarıyla..Bugünümdeki yasama sevinçlerimi yüreğine ekleyip Cennetin mutluluklarında seni bulabilmek için koşuyorum sana kavuşma umutlarımla..
Kanatlanıp uçsam kanatlarımda senden öğrendiğim tüm sevgilerini mutsuz insanlara taşıyacağım...Şair olup yazabilsem kalemimle yerle gök arasına sevdamı satır satır aktaracağım..Bir tomurcuk olup baharlarda açsam sevgini ve seni anlatacağım sevdaya hasret gönüllere ...SENİ SEVİYORUM GÖZBEBEGİMM
Elimde avucumda ne varsa yitirerek yürüyorum, gözlerinden başka bir yere bakmamaya çalışarak, çünkü gözlerin deniz fenerim benim, gözlerine bakmazsam, düşeceğim…
“İçinde sen olmasan, bu hayatın başka nesi var ki” diye düşünüyorum çoğu zaman. Yanımda sen olmasan, neye güveneceğim, yüreğimde sen olmasan, neyle besleneceğim?
Her yanı kırık bir köprü üzerinde ilerliyor yaşamım. Ayağımı bastığım parça, kopup kayboluyor uçurumun uçsuzluğunda, gözlerine bakıyorum bense sadece, gözlerinde aşkın en saf hali var, ellerimden tutuyor gözlerin, gözlerin yaşamla aramdaki köprüleri bağlıyor.
Sana baktıkça, anlıyorum; aşk; bambaşka bir hayat sunuyor bana, umutlar sunuyor, aşk beni karşı kıyıya geçiriyor. Yıkılan köprülerin üzerinden düşmeden yürümemi sağlıyor.
Aşk bana seni sunuyor.
Gözlerini kapatmaktan söz ediyorsun sense bana, yorulmaktan söz ediyorsun. Tüm bunları bilmeden, kendince yaşamaya çalışıyorsun, kendi uçurumlarında parçalanıyorsun, benim yaşamıma bağ olduğunu bilmeden, kendi bağlarını koparmak istiyorsun.
Oysa sen gözlerini kaparsan, ben yaşamdan düşeceğim.
Eğer sen vazgeçersen, ben öleceğim…
Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece, başka da hiçbir şeyim…
Sana bunlardan başka bir şey veremiyorum. Sana mucizeler vaad edemiyorum. Ama söz verdiğim gibi; mucize aratmayacak kadar seviyorum seni. Hep söylediğim gibi, tek yapabildiğim şeyi; en güzel yapabildiğim şeyi yapıyorum;
Seni seviyorum.
Elimden başka bir şey gelmiyor ki,
Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece,
başka da hiçbir şeyim…
seni öyle sevdim ki
gözlerimden akan yaşlar gibi damla damla...
yüreğimin dinmeyen acısı gibi kana kana...
ben seni böyle sevdim
seni öyle sevdim ki
her gece seni sabahladım yudum yudum...
özlemin büyüdü içimde alev alev...
ben seni böyle sevdim
seni öyle sevdim ki
yaprakların dalları sardığı gibi yeşil yeşil...
toprağın yağmuru sevdiği gibi ıslak ıslak...
ben seni böyle sevdim
seni öyle sevdim ki
leylanın mecnun'u sevdiği gibi yana yana...
hasretin dem vurduğu ateşler gibi kızıll kızıll...
ben seni böyle sevdim
seni öyle sevdim ki
yıldızların geceyi aydınlattığı gibi işil işil...
denizin kumsalı okşadığı gibi serin serin...
ben seni böyle sevdim
İnsanların verdiği hayat sevgidir. Niçin yalnız sana yazdığımı sorma, niçin yalnız sana geldiğimi...
Sana gelişim işte bundan. Sen aşkı anlatıyorsun, yaşatıyorsun bana. Çünkü yaşıyorsun.O sözlerin kalbinden geldiğini kalbime vuruşundan anlıyorum ben. Sözlerin değil beni sana bağlayan, O sözlerini manasına vurgunum.
Niçin mi sen?
Sen benden önce vardın, varoluşun bu yüzden. Ve sen benden sonrada varsın, sana tutunmam aşka ve varlığa duyduğum özlemden!
Sen benim sözlerimsin. Seni kalbime koyuşum bundan. Ve sen dostsun. Ruhuma sığınak ararken haykırmam hep bu yüzden...
Ve sen dostsun, arkadaşsın. Sen içimi koruyan bir elbisesin. Ben ruhunun çıplaklığını örtüğün tenim. Sen de bunları yaşıyorsun
Varlığında hayat bulan, yokluğunda yok olan bir dünya..
Karış karış, milim milim sen dolu bir dünya...
Gece yarısı kaçıyorsa uykularım, sabahta göremiyorsam güneşi, doğsada aydınlanmıyorsa odamın penceresi dilimde yine aynı kelime..
Mutluluk dışarıda değil, sen'in yüreğinde..
Mutluluk sen'in yüreğinin, benimse dünyamın taaa içinde..
Dışarda ki ne mi?
Bunu sorma bana.
O, sadece sen'in yüreğinin, benimse Sen merkezli dünyamın aynası.
Yeni güne her uyandığımda söylediğim bir şey var bugünlerde..
Yaşantı, ne dışımız ne de içimiz.
Yaşantı her ikimiz!
Sen'le ben dünya ediyoruz.
Sen'le ben "biz" ediyoruz.
Sen'le ben "1" ediyoruz.
Sen'le beni topluyorum, sen'den beni çıkarıyorum, sen'le beni çarpıyorum ve sen'i bana bölüyorum. Değişen bir şey yok.
Sen'le ben "1" iz.
Sen'le ben her şeyiz.
Ben merkezli bir dünyan var sen'in!
Sen merkezli bir dünyam ver benim!
AŞK!
Bir başka dünya...
Bir başka mantık...
Bir başka müzik...
Bir başka ben...
Aşk sayesinde Sen merkezli bir dünyam oldu benim.
Hadi! Durma dünyam, sonsuza dek dön. Sen'i bana, beni sana savur!
Ben senin varlığını seviyorum,
Yokluğunu seviyorum;
Sana ulaşamadığım dakikalarda.
Seni duymayı,
Seni özlemeyi..
Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum.
Hiç korkmuyorum seni sevmekten.
Senin gülüşünü seviyorum.
Her bana bakısında
Gözlerinde okuduğum o duyguyu
Özünü seviyorum senin
Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.
Ben sendeki o sıcaklığı
Sana olan uzaklığı seviyorum.
Yanaklarından akan göz yaslarını
En çok, dağınık olduğunda saçlarını
Beni arayan ellerini seviyorum.
Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen
Ayrılığını seviyorum,
En çok yalnız kaldığımda
Beni bulan gönlünü seviyorum.
seni seviyorum...seni seviyorum demek hiç bu kadar güzel olmamıştı,sevildiğimden hiç bu kadar emin olmamıştım..sevmek sevilmek...ne kadar güzelmiş oysa...artık cok mutluyum..şimdi uzaktasın bi yol var aramızda ama olsun aynı gökyüzü bulusturur dimi bizi...agzım dolu seni seviyorum dedirttin ya tesekürler aşkımmmm...
Gülümseme nedenimsin sen. yüzümden asla gitmeyecek olan tebessümün tek nedenisin. tek bir dokunuşunla üzüntüleri sıkıntıları unutturansın sen. işte bu yüzden "MUTLULUĞUMSUN" sen...
Her sabah gözlerimi açma nedenimsin sen. bundan günler sonrasını değil, haftalar sonrasını değil, aylar sonrasını değil yıllar sonrasını bile düşündürensin sen. gelecektede olmazsa olmaz dediğimsin sen. işte bu yüzden "UMUDUMSUN" sen...
Yokluğunda boğulma hissi verensin sen. yaşamak için ihtiyacım olansın. seni benden aldıklrında ölümü getiren olursun sen. işte bu yüzden "NEFESİMSİN" sen...
Ağlamaya değer bulduğum tek insansın sen. uğrunda canımı bile veririm dediğim tek insan. o olmadan yaşayamam dediğimsin sen. işte bu yüzden "VAZGEÇİLMEZİMSİN" sen...
Sen her şeysin
Canımı canına katabilirsin
Cayarsam senden
Beni şu ateşe atabilirsin
Hala elini tuttuğumda ilk günün heycanını yaşatabilensin sen. öperken içimin titrediği insansın. gördüğüm an bile kalbimin deli gibi atmasına neden olansın sen. işte bu yüzden "AŞKIMSIN" sen...
Gözümden bile sakındığımsın sen. canımın yandığısın sen. ömrümün sonuna kadar istediğimsin sen. işte bu yüzden "SEVDİĞİMSİN" sen...
Mutluluğumsun sen, umudumsun sen, nefesimsin sen, vazgeçilmezimsin sen, aşkımsın sen, sevdiğimsin sen. işte bu yüzden "HERŞEYİMSİN" sen...
Sen, sen benim için
Sıcak bir güneşsin
Bugünlerim, yarınlarım
Her şeyimsin benim
Göstermesin Tanrı
Yaşatmasın bana
Nefes bile alamam bile
Yokluğunda
Kayahan "Seninle Her Şeye Varım Ben" eşliğinde