Soru Seasonic SGX vs GX Farkı nedir?

saliverdim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
GX serisi meshur zetan biliyorum ama birde aşağıdaki var

bu daha mı yeni daha mı eski hangisini alırdınız? 500 bana fazlaısyla yetiyorda.

Çözüm
Yenilikten ziyade boyutsal fark var. SGX serisi SFX yani daha ufak boyutlu bir yapıda. GX serisi ise daha genel standart olan ATX standardında. Yani alıştığımız gibi bir kasa alıyorsanız ya da öyle bir kasaya sahipseniz, GX serisi almalısınız. Yoksa vida yuvaları uymaz.

osmanfurkansahin

Teknolojisever.
SDN
Reaksiyon puanı
201
Yenilikten ziyade boyutsal fark var. SGX serisi SFX yani daha ufak boyutlu bir yapıda. GX serisi ise daha genel standart olan ATX standardında. Yani alıştığımız gibi bir kasa alıyorsanız ya da öyle bir kasaya sahipseniz, GX serisi almalısınız. Yoksa vida yuvaları uymaz.

Çözüm

saliverdim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam, Ben aldım ürünü boyut oalrak evet küçük ama aparat göndermişler ve kullanıyorum. Yani boyutsal oalrak sorun yaşamadım.

Acaba GX alamdım bişey kaçırdım mı merak ettimde :( özellikle elektrik faturası için sorsam :) GX alsaydım daha az fatura gelirdi diye bişe çıkar mı sizce :):)

birde yeni olma konusu için aslında teknopath da bir cevap var ama bu cevap çok sert kötülüyorlar ürünü sizde aynı mı düşümüyorsunuz acaba :(

Son düzenleyen moderatör:

osmanfurkansahin

Teknolojisever.
SDN
Reaksiyon puanı
201
Hayırlı olsun.

Tüketim konusunda farklılık olacağını düşünmüyorum.

Kullanmadım ve detaylı bakmadım o yüzden pek bir düşüncem yok ürün hakkında. Yeni olan her zaman iyidir.