Naitilius
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 9
Sakın alma diyenler var çok ses sıkıntısı varmı kullanan varsa yada iyi bilen yardımcı olursanız sevinirim
Ben de diyorum bu hd200hj niye bu kadar sessiz?hdd boyutu arttıkça ısınma ve ses problemli oluyor...
o samsung idi ondan sessiz hd080hj ve hd160jj var onlarda sessiz maxtor ben burdayım der motoru siren gibi kafası otomatiktüfek gibi sesli...Ben de diyorum bu hd200hj niye bu kadar sessiz?
aynı modeli kullanıyorum orta seviyeli sesi var fakat önermem onun yerine 500 gb ssd alabilirsin tabi meslek gereğiyse bir şey diyememSakın alma diyenler var çok ses sıkıntısı varmı kullanan varsa yada iyi bilen yardımcı olursanız sevinirim
Nedenaynı modeli kullanıyorum orta seviyeli sesi var fakat önermem onun yerine 500 gb ssd alabilirsin tabi meslek gereğiyse bir şey diyemem
Yok yanlış anladın ben neden önermediğini sordum ssd alcam zaten samsung 970 evo 500gbokuma yazma performansı olarak çok daha hızlı pc olur
Haklısın ama ssd ler çok pahalı. Bende sadece ssd kullanmak isterim gerek hızı olsun gerek performansı olsun fakat sadece 500gb ssd ile de olmaz 1-2 tb ssdler aşırı pahalı o yüzden hdd şart. Günümüz oyunları sürekli güncelleme alıyor ve bu güncellemeler az buz değil 500gb ssd ye sığmaz. Keza sadece oyun oynamıycam montaj tasarım vs. işleriylede uğraşmayı planlıyorum.hdd ye para verilmez bu devirde o yüzden