KhalTrex
Asistan
kanka eğer kvk veya genpa garantisi varsa sorun etme o kadar.Şimdi aile engeline takıldım: Gidip mediamarkt vatan gibi mağazadan alalım diyorlar. Herkese HB öneren ben mediamarkt dan alırsam çıldırırım.
kanka eğer kvk veya genpa garantisi varsa sorun etme o kadar.Şimdi aile engeline takıldım: Gidip mediamarkt vatan gibi mağazadan alalım diyorlar. Herkese HB öneren ben mediamarkt dan alırsam çıldırırım.
Ben Hepsiburadadan almaya razıyım. Onlar görerek almak istiyorlar. Daha pahalı oluyor.kanka eğer kvk veya genpa garantisi varsa sorun etme o kadar.
Oooo 10 gün önceki konum. O defterler kapandı.SE 2 Tabii ki![]()
6s/7/8 den iyidir bataryası benceAçıkçası batarya düşündürüyor. Günü çıkarabilir mi?
Teşekkürler yorumunuz için. Maalesef alamayacağım.6s/7/8 den iyidir bataryası bence
Eskiyi al yeniyi götür kampanyasını hepsiburadadan yapacaksanız sadece verdigin urun katagorisinde degisim yapiliyor.Ama hepsiburadadan ve easy cep firmasında bu tür işleri yapmani tavsiye etmem telefonumu gonderdim orijinal olan ekranim orijinal degil diyerek iphone x cihazımdan %25 fiyat düştüler konuyla ilgi firmayla yargı surecim devam ediyor.gormedigin biyere teslim etme urununu parayi almadan hele hiç xihazlara neler yaptiklsri belli degilHocam 2 ay oldu hala gelmedi. 7 ay oldu telefon bakmaya başlayalı.
Eskiyi Getir Yeniyi Götür - Telefon Değiştirme Kampanyası böyle bir şey varmış. Mesela ben PS4 versem yine telefon için kullanabiliyor muyum parasını?
Okadar doğru ki altında son model araba olup hala note 3 kullanan insan gördümGideceğim okulda çoğu kişide iPhone 10,11 var. demişsiniz. Bu telefon seçiminizde bir kriter olmamalı. telefon sadece bir araç. ne en iyi telefonu kullanmanız gerçek manada sizi daha havalı yapar ne de vasat bir telefon kullanmanız sizi ezik yapar.![]()
ne aldın kankiTelefon aldım. Konu kapanabilir.
Gunumuz tasarımına daha yakin oldugu icin note 10 lite derim kamerası da seni pişman etmez 3 yıl güncelleme desteği alacak performans dışında bir artisi yok bence bataryası da se2 den daha iyi giderArkadaşlar şöyle bir şey varmış: Pandemi sürecinde telefon alanlardan bazıları taksitlerini ödeyememiş ve bunları kutulu garantili olarak satması için telefoncuya vermişler. Jelatinlimi bilmiyorum.
İphone SE 2020 2 aylık ve 4500 tl ymiş. Sıfırı zaten 4800.
Samsung note 10 lite da 3 aylık ve 4300 tl.
Realme 6 Pro alacaktım ama bunlar daha avantajlı gibi geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Yasiin @grbzz @alpotter @Erenist2020
İphone 11ne aldın kanki
Aldım telefon.Gunumuz tasarımına daha yakin oldugu icin note 10 lite derim kamerası da seni pişman etmez 3 yıl güncelleme desteği alacak performans dışında bir artisi yok bence bataryası da se2 den daha iyi gider
Hayırlı olsunTelefon aldım. Konu kapanabilir.
Teşekkürler.Hayırlı olsun
kanki o kadar bütçen vardı ecik daha bekleyip 12 alsaydın yaİphone 11
Aldım telefon.
12 10000TL.kanki o kadar bütçen vardı ecik daha bekleyip 12 alsaydın yaneyse iyi günlerde kullan.
kanki o kadar bütçen vardı ecik daha bekleyip 12 alsaydın yaneyse iyi günlerde kullan.
11 pro değil 11Adam iphone 11 pro çekti Siz daha se diyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizde lg nin ısınma sorunu nasıl önlenir Balkonda Mont giyerek:d
Pardon ya unuttum:12 10000TL.
11 pro değil 11
evet haklısın bütçe12 10000TL.
11 pro değil 11
Evet haklısın.evet haklısın bütçeama olsun en iyisini yapmışsın bütçeyi dibine kadar zorlayıp 11 alman iyi olmuş, samsungmuş, huwaimiş, carmış, curtmuş en iyisini yapmışsın, ne kadar pahalı olursa olsun iphone kral telefon, stabilite anlamında rakipsiz ve ayrıca bu telefonu 4-5 sene sonra bile satacak olsan minimum 3/1 fiyatına satarsın ki daha fazlada edecektir eğer temiz kullanılırsa, kim ne derse desin isterse gidip s20 ultra alsın ki arada en az 2 bin tl fiyat varkı var ona rağmen o telefonu 1 sene sonra 3/1 fiyatına sat öp başına koy ki o da garanti parası, garanti bitsin 4/1 e bile zor satarsın, ayrıca android telefonlar max 2 sene sonra performans da en az %40 düşüş yaşıyor, ios da böyle bir problem yok, en büyük örnek babamın iphone 7'si, telefonu alalı 4 sene oldu hala ilk günkü gibi zerre donma kasma yok.
Android telefonlarda 2 sene sonra performans kaybı oluyorda bayağı abartmışsın iPhone 11 fiyatına alacağın bir android cihaz 4 sene rahat götürür.evet haklısın bütçeama olsun en iyisini yapmışsın bütçeyi dibine kadar zorlayıp 11 alman iyi olmuş, samsungmuş, huwaimiş, carmış, curtmuş en iyisini yapmışsın, ne kadar pahalı olursa olsun iphone kral telefon, stabilite anlamında rakipsiz ve ayrıca bu telefonu 4-5 sene sonra bile satacak olsan minimum 3/1 fiyatına satarsın ki daha fazlada edecektir eğer temiz kullanılırsa, kim ne derse desin isterse gidip s20 ultra alsın ki arada en az 2 bin tl fiyat varkı var ona rağmen o telefonu 1 sene sonra 3/1 fiyatına sat öp başına koy ki o da garanti parası, garanti bitsin 4/1 e bile zor satarsın, ayrıca android telefonlar max 2 sene sonra performans da en az %40 düşüş yaşıyor, ios da böyle bir problem yok, en büyük örnek babamın iphone 7'si, telefonu alalı 4 sene oldu hala ilk günkü gibi zerre donma kasma yok.
kanka götürmesine her telefon götürür, bu daha çok kullanıcı deneyimine giriyor, misal ben note 4 6 senedir kullanıyorum ama bir başkası bu telefonu 6 sene asla kullanmaz kullanamaz sebebi de tamamen dediğim gibi performans da ki kayıp, çok fazla kayıp oluyor bir iphone ile kıyaslarsak illa 11 olması şart değil, çok daha eski 5s 6 6s gibi telefonlar bile canavar gibi şuanda, malum ülkemizde teknoloji takip etmek zor olduğu için çevremizde bu tarz eski modelleri görmek zor değil ve gözlem yaptığınızda bu gerçek yüzümüze tokat gibi çarpıyor, şöyle söyleyim ben ios fanı veya android düşmanı değilim hatta imkanım olursa hem ios hem android telefon kullanma taraftarıyım ve hala note 4'ü atmadım ve atmayıda düşünmüyorum bu telefonun bana sağladığı özgürlük, imkan hiçbir ios cihazı veremez bunları ama işte konumuz bu değil, gönül ister ki hepimizin bir 12 pro max + asus zenfone 7 pro'su olsun ama ama ama ama...Android telefonlarda 2 sene sonra performans kaybı oluyorda bayağı abartmışsın iPhone 11 fiyatına alacağın bir android cihaz 4 sene rahat götürür.
ekleme yapayım android güzelliklerine, her ne kadar korsana hayır desek de, her programın premium sürümünü android de kolay bir şekilde free elde edebiliyoruz+reklam engelleme uygulamaları var her ne kadar root istese de, her türlü platformda sınırsız reklamsız surf yapabiliyorsun sırf bu özelliği yüzünden bile android tercih edilir, üzerine xposed ile telefonu baştan yaratabiliyorsun, keşke bu kronik yavaşlama, donma, çökme vb. gibi sorunlar olmasa ve maddi değeri bir ios telefon gibi uzun yıllar korusa, adım gibi eminim tüm dünyada nasıl nokia tüm telefon piyasasını elinde tutuyorken android çıktıktan sonra piyasadan silindi, bu yazdıklarım olsa o günden itibaren apple'da telefon piyasasından silinir.Android telefonlarda 2 sene sonra performans kaybı oluyorda bayağı abartmışsın iPhone 11 fiyatına alacağın bir android cihaz 4 sene rahat götürür.