SDN'ye son zamanlarda ne oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Zorhak'a gelene kadar ne demirbaş üyeler vardı da hepsi gitti Yine zamanla başka demirbaş üyeler çıkacak zamanla soğuyacak tartışma olacak gidecek atılacak falan. Burası internet arkadaşlar böyle şeyler doğal. Çok seviyorsanız gidin adamın yanına :D

zorhakı severım gerı gelmesını de ısterım ama ıkıncı uyelık kısmı dogru ıse ayıp etmıs..bır arkadas bır konuda ona sunu sormustu
-zorhak bu kadar bonusu nasıl aldın?
O kadar da değil kendi kendini puanlamamıştır. Yöneticiler kimin kime puan verebildiğini de görebiliyordur tahminime göre.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
yönetimden bi açıklama gelmeden fikir yürütmeme taraftarıyım
belki hiçbir mesajı silinmemiştir.

Senin derdin ne ?

Konuyu açtığımdan beri susuyorum bişi demiyorum ama Yönetim sanki senmişsin gibi herkese cevap verme kaygın var anlamıyorum ZorhaK'ı belki sevmiyorsun ama bu kadar ilgilendiğine göre vardır birşey herkese cevap yetiştirme çabasındasın fazla uzatmaya tartışma çıkaramaya gerek yok.

İş sadece zorhak değil anlamıyorsunuz Son zamanlarda forum birbirine düştü herkes ayrı bir telden ben şikayetçiyim ayrı gayrı başlıklarla şikayet edilmesini ama buna itiliyor insanlar.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Zorhak'a gelene kadar ne demirbaş üyeler vardı da hepsi gitti Yine zamanla başka demirbaş üyeler çıkacak zamanla soğuyacak tartışma olacak gidecek atılacak falan. Burası internet arkadaşlar böyle şeyler doğal. Çok seviyorsanız gidin adamın yanına :D

burdada sen haklısın
oluyorsa nasiptir olmuyorsa has..tir:D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Senin derdin ne ?

Konuyu açtığımdan beri susuyorum bişi demiyorum ama Yönetim sanki senmişsin gibi herkese cevap verme kaygın var anlamıyorum ZorhaK'ı belki sevmiyorsun ama bu kadar ilgilendiğine göre vardır birşey herkese cevap yetiştirme çabasındasın fazla uzatmaya tartışma çıkaramaya gerek yok.
Allah aşkına ne dedim?
1 tane tartışma yaratcak söz söylemdim
zorhak hakkında atıp tutmadım
sadece fikirlerimi belirtiyorum

eğer ki sen bir konu açıp zorhak gitti işte neden vs. diye sorular soruyosan
bunun altına birileri yönetimi bilinmedik şeylerle suçluyor
sen konunun altına ortalığı sakinleştirmek adına mesaj atmıyosan ben atarım
tekrardan bi bak bakalım zorhak hakkında atıp tutmuşmuyum yoksa sadece fikrimi mi belirtmişim

2 mesaja sana bu konuda katılyıorum dedim
1 mesajda başka çok bilgili üyelerin gittiğini onların yokluğunun doldurulduğunu belirttim
1 mesajda yönetimi zan altında bırakmayın dedim
ilk mesajımda bilgi edinme amacıyla yazdım sen bana çıkıştın
ilk mesajıma verilen mesaja karşılık açıklama mesajı yazdım

hangisinde zorhağı yerdim ya da yücelttim? hangisinde forumu eleştirdim ya da yücelttim

fikir belirtmekte yasak olmuş hey Allahım

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Fikirlerin biraz abartılı Herkese laf yetiştirmeye çalışıyorsun ben sadece bunu anlayamadım Bu kadar alakalısın ?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Zorhakın banlanmasına hem şaşırdım hem üzüldüm...
şaşırdım forumda yıllarını geçirmiş ve sevilen biri 2.üyeliğe neden ihtiyaç duyar üzüldüm kendisini ve muhabetlerini severdim..

Ancak kurallar sert olabilir 10000 mesaj yazana bir hürmet edilmeyebilir fakat forum bilindiği üzere davetiye sistemine geçti en azından neden 2. üyeliğe ihtiyaç duyduğu sorulmalı ve 2.üyeliği sınırsız banlanmalı Zorhak kullanıcı adı ile uyarı niteliğinde 15 gün ceza uygulanabilirdi...

özleyeceğiz zorkiyi :(

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben 2008'de üye olmuştum bu siteye. 2009'a girmeden üyeliğimi kapattırmıştım. Sonra 2009'da haziranda tekrar üye oldum. Ben ikinci kere üye olduğumda aradan çok zaman geçmişti ve aynı anda 2 üyeliğim etkin olmadı hiç.

Bilmiyorum, ikna olmam için detaylı bakmam lazım. Forumun en sevilen üyelerine bile bu kadar kurallar dayatılıyorsa, herkes sorgulanmalı. Aktif şekilde iki kullanıcı hesabı olanlar olduğunu iyi biliyorum. Hatta bir konuda da bu konuşulmuştu, neden ikinci üyeliğini hâlâ kapatmıyorsun diye söylenmişti. Ben sensin diye hatırlıyorum ama kesinlikle emin değilim. Emin olmadan da kimseyi suçlayamam. Çok zaman oldu. Ayrıca yanlış anlama bu bir saldırı değil, ancak adalet tek kişiye ya da taraflı şekilde uygulanırsa bu bir kaos ortamı oluşturur. Ben yine de emin olmak adına geçmiş mesajları inceleyeceğim.

Tek istediğim, eğer ki karar değişmeyecekse, bu arkadaşımız için yönetim tarafından ayrıca bir açıklama yapılması. Burası bir ticarethane değil, en azından forumu öyle değil. Bilgimizi, muhabbetimizi ve zamanımızı paylaşıyoruz burada. Kurallar var biliyoruz, uyulması da zorunlu ancak bu kadar resmi olmak zorunda da değiliz.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Konuyu dağıtmayın ve kavga etmeyin isterseniz. Yoksa ZorhaK'ı ziyarete gidebilirsiniz.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Fikirlerin biraz abartılı Herkese laf yetiştirmeye çalışıyorsun ben sadece bunu anlayamadım Bu kadar alakalısın ?
kişisel nedenlerim var alakalıyım
töbe ya :D
abartılı olan, tartışma yaratmaya sebep oluca bir mesajımı göster düzeltim
eğer yoksa öyle bi mesajım benim hangi konunun altına kaç tane mesaj yazdığım kimseyi ilgilendirmez

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bilmiyorum, ikna olmam için detaylı bakmam lazım. Forumun en sevilen üyelerine bile bu kadar kurallar dayatılıyorsa, herkes sorgulanmalı. Aktif şekilde iki kullanıcı hesabı olanlar olduğunu iyi biliyorum. Hatta bir konuda da bu konuşulmuştu, neden ikinci üyeliğini hâlâ kapatmıyorsun diye söylenmişti. Ben sensin diye hatırlıyorum ama kesinlikle emin değilim. Emin olmadan da kimseyi suçlayamam. Çok zaman oldu. Ayrıca yanlış anlama bu bir saldırı değil, ancak adalet tek kişiye ya da taraflı şekilde uygulanırsa bu bir kaos ortamı oluşturur. Ben yine de emin olmak adına geçmiş mesajları inceleyeceğim.

Tek istediğim, eğer ki karar değişmeyecekse, bu arkadaşımız için yönetim tarafından ayrıca bir açıklama yapılması. Burası bir ticarethane değil, en azından forumu öyle değil. Bilgimizi, muhabbetimizi ve zamanımızı paylaşıyoruz burada. Kurallar var biliyoruz, uyulması da zorunlu ancak bu kadar resmi olmak zorunda da değiliz.

http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=39777

Bu eski üyeliğim. Son giriş tarihim ise:

Son İşlem Zamanı: 03-11-2008 05:39

---

http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=70347

Bu da yeni üyeliğim. Üyelik tarihim:

Hatta neden üye olduğumu da söyleyeyim. Windows 7 Türkçeleştirme ekibi vardı. Bununla ilgili cgrszone'un yazdığı bir konuya cevap yazabilmek için üye olmuştum. İlk mesajımı bulursan görürsün.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Asıl mesele Zorhak'ı ikinci üyelik açmaya iten durum ne... Sen bi konuda tartışmaya girersin, tam tartışmanın en hararetli yerinde ceza alırsın, kendini yapılan yoruma cevap verme ihtiyacında hissedersin...Zorhak bu yüzden yasak olduğunu bilmesine rağmen 2. üyelik açmış olabilir..

Forumda çok eski sayılmam. Ama Zorhak saygı duyduğum biri. Tıpkı kendi isteğiyle forumdan ayrılan Elbruz gibi... Bu yüzden forumda Zorhakın ceza aldığı konuyu ve yapılan yorumları görmek isterim...:angry:

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Sorun burda bile belli o kadar yorum yazıldı yönetimden biri bile açıklama yapmadı zaten yapsa bir açıklama eğer hatamız veya yanlışımız varsa özür dilerim her zaman ama bu saate kadar kaç kişi yorum yazdı son zamanlarda bu çok oluyor :)

PinKCaspeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar;
Forumumuzun cezalandırma sistemini geliştirdik.
.....

[/COLOR][/COLOR][/B]Ceza Sebebi: Multi Üyelik Kullanmak [İkinci Veya Daha Fazla]
Geçerlilik Süresi:
Sürekli Geçerli !
.........
12 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 3 GÜN
25 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 7 GÜN
35 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 2 HAFTA
40 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 4 HAFTA
50 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ SÜRESİZ !

Olarak sistem tarafından banlanacaktır...

Vatana vede millete vede SDN Ailesine hayırlı uğurlu olsun diyorum.

:cool:

Kurallarda olan bir durum (ki bu kuralları tüm üyeler kabul ederek üye olmuş sayılır) uygulanmış.Hayırlısı olsun.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Allah aşkına ne dedim?
1 tane tartışma yaratcak söz söylemdim
zorhak hakkında atıp tutmadım
sadece fikirlerimi belirtiyorum

eğer ki sen bir konu açıp zorhak gitti işte neden vs. diye sorular soruyosan
bunun altına birileri yönetimi bilinmedik şeylerle suçluyor
sen konunun altına ortalığı sakinleştirmek adına mesaj atmıyosan ben atarım
tekrardan bi bak bakalım zorhak hakkında atıp tutmuşmuyum yoksa sadece fikrimi mi belirtmişim

2 mesaja sana bu konuda katılyıorum dedim
1 mesajda başka çok bilgili üyelerin gittiğini onların yokluğunun doldurulduğunu belirttim
1 mesajda yönetimi zan altında bırakmayın dedim
ilk mesajımda bilgi edinme amacıyla yazdım sen bana çıkıştın
ilk mesajıma verilen mesaja karşılık açıklama mesajı yazdım

hangisinde zorhağı yerdim ya da yücelttim? hangisinde forumu eleştirdim ya da yücelttim

fikir belirtmekte yasak olmuş hey Allahım
Kardeş bir fikir belirt çık kenara fikir belirtmek için 8 mesaj göndermen pekte hoş değil..
Arkadaşın artık artniyet aramaya başlaması gayet normal...

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Zorhak abinin gitmesine üzüldüm şahsen.Banlanmasının sebebi multi üyelik açtığı içinse çok saçma bi sebep olmuş

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Yönetimden ilgili açıklama gelecektir arkadaşlar !

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Zorhak'ı tanımam. Neden ceza aldığıyla ya da ne kadar ceza aldığıyla da ilgilenmiyorum. Ama ceza yemenin, forumun eski bir üyesi olmakla ya da sevilen biri olmak ile ne alakası var onu çözemedim.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Kardeş bir fikir belirt çık kenara fikir belirtmek için 8 mesaj göndermen pekte hoş değil..
Arkadaşın artık artniyet aramaya başlaması gayet normal...
arkadaşım burda ben ne zorhağa bişi diyorum nede yönetim laf ettirmeye çalışıyorum
eğerki yazdıklarım sizi kırıyor,tartışmaya sebep oluyor,bir kişi ya da kurum hakkında atıp tutuyorsam kullanıcı bilgilerimin altında şikayet butonu var basın ona şikayet edin fişlenim
uygun görülürse ceza alırım

yönetimle en çok kavga eden üyelerden biriyim
eğer zorhağı tutsaydım herzamanki tavrımı takınır yönetime laf ederdim
eğer yönetimi tutsaydım ki asla tutmam zorhağa laf eder dururdum ama zorhakla ilgili 1 mesajım var o da 1. mesaj

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Zorhak'ı tanımam. Neden ceza aldığıyla ya da ne kadar ceza aldığıyla da ilgilenmiyorum. Ama ceza yemenin, forumun eski bir üyesi olmakla ya da sevilen biri olmak ile ne alakası var onu çözemedim.

eskı ve sevılen bır uye olmasına ragmen bu ıkıncı uyelıgı almasının - kı almıssa- sebebını merak edıyoruz

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
arkadaşım burda ben ne zorhağa bişi diyorum nede yönetim laf ettirmeye çalışıyorum
eğerki yazdıklarım sizi kırıyor,tartışmaya sebep oluyor,bir kişi ya da kurum hakkında atıp tutuyorsam kullanıcı bilgilerimin altında şikayet butonu var basın ona şikayet edin fişlenim
uygun görülürse ceza alırım

yönetimle en çok kavga eden üyelerden biriyim
eğer zorhağı tutsaydım herzamanki tavrımı takınır yönetime laf ederdim
eğer yönetimi tutsaydım ki asla tutmam zorhağa laf eder dururdum ama zorhakla ilgili 1 mesajım var o da 1. mesaj

Tamam işte gerek yok uzatmaya diyorum. olan olmuş...

Herkes bir fikir belirtir ama doğrudur ama yanlış,ama işe yarar ama yaramaz..

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
konunun uzamasıda evet can sıkıyor değişen bişy olmıcak
giden gitmiştir tartışmak yersiz buzamana kadar bu ve benzeri olan olaylarda biçok konuşma tartışma olmuştur ama değişen birşey olmamıştır
kırmaya kırılmaya gerek yok
madem yönetici değiliz işine gelen durur gelmeyende gider tavrına uymak durumundayız
bye zoki

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
sevgili üyelerimiz, öncelikle tüm mesajları okuduğumu belirtmek isterim. yönetimden bir açıklama gelmedi diye şikayetler var eğer yönetimden bir açıklama bekliyorsanız gelip bunu bize sorabilirdiniz. ayrıca genel bir sorun demişsiniz fakat konunun tamamında zorhak geçiyor bu yüzden samimiyetinize inanmakta zorlanıyorum.

son zamanlarda moderatörlerimiz hakkında şikayetleriniz artmaktadır. bunla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir ve moderatörlerimiz konuşma uslupları hakkında uyarılmaktadır. fakat sizde hak verirsiniz ki bazen üyelerimiz moderatörlerimizin sinirlerini zorlamakta. onlarında bir insan olduğunu unutmayın lütfen. ayrıca moderatörlerden şikayetçi olunuyor fakat bazı üyelerimiz nedense kendi usluplarına hiç dikkat etmiyorlar.

banlanan üyemiz zorhak üyemize gelince kendisini bizde yönetim olarak seviyoruz sizin gibi, hatta kendisiyle sosyal projelerde de çalıştık.kendisi olumlu/olumsuz eleştirileriyle forumumuzun gelişmesinde katkı sağlayan üyelerimizdendir fakat zorhak arkadaşımız son mesajlarında yöneticimiz hakkında yaptığı yorumlarda sınırları aşmıştır, ki söylemlerine bize ilettiği emaillerde de devam etmektedir. nasıl sizin hakkında hakarete varan yorumları siliyor yazanlarıda cezalandırıyorsak aynı şekilde bize karşı yapılanlarıda cezalandırmak zorundayız bunu sizinde anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum. banlandıktan sonra ikinci hesabıyla girdiği görülünce ikinci hesabı banlanmıştır. ayrıca ikinci hesabını da daha önceden almış olduğu ve iki hesapla devam ettiği anlaşılmış olmuştur.

son olarak açılan konulardan ve yapılan yorumlardan anlıyorum ki zorhak arkadaşımız sizlerle de iletişimi koparmamış. bizler SDN yöneticileri olarak bundan sonra sizlerle iletişimimizde yaşanan problemleri ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum.

yakın zamanda sizleri mutlu edecek çok güzel haberlerimiz olacak sevgili üyelerimiz. hepinize güzel forumlar diliyorum. gerekli tüm açıklamaları yaptığıma inanıyorum ve bu zorhak konusunun burda son bulmasını sizlerden rica ediyorum.

bundan sonra bunla ilgili açılan konular kapatılacaktır. güzel forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...