sdn tv ye mi çıktı nalan sölüosunc0lin dedi ki:televizyopnda erklamını gördüm güzel tanıtımlat felan yapıyorlardı bende dedim benim n eksigim var üye olanlardan dedim ve üye oldum
Bursaspor1963 dedi ki:Bende çok önceden Tvde (teknoloji televizyonunda bi programda) görmüştüm..
Site hakkında bir kaç bilgi veriyodu. Sonra bi gireyim dedim. Daha sonra SDNkolik oldum![]()
Join ME dedi ki:electronic gaming monthly pc magazine dvd'si veriyordu o dvd'de de sdn'in eğitim vidoları vardı.vistaya format (işime yaradı) sonra msn kişi listesi yedekleme (oda işime yaradı) google pages falan onları seyrettim sonra bu sitenin adresini alıp buraya renk getirmeye geldim![]()
efendim bakın ilk önce kim söylemişJoin ME dedi ki:electronic gaming monthly pc magazine dvd'si veriyordu o dvd'de de sdn'in eğitim vidoları vardı.
sen söyledin diye ben söylemicek miyimJoin ME dedi ki:efendim bakın ilk önce kim söylemişJoin ME dedi ki:electronic gaming monthly pc magazine dvd'si veriyordu o dvd'de de sdn'in eğitim vidoları vardı.![]()
OmerCagatay dedi ki:sen söyledin diye ben söylemicek miyimJoin ME dedi ki:efendim bakın ilk önce kim söylemişJoin ME dedi ki:electronic gaming monthly pc magazine dvd'si veriyordu o dvd'de de sdn'in eğitim vidoları vardı.![]()
![]()