Sdn'nin Yarışmaları...

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Shiftdelete.net yönetiminin bir hevesle yarışma açıp daha sonra sonuç alınmadan yarışmayı kilitlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ombdusman gibi maskot yarışması gibi..

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
1 torrent davetiyesi alamamak için 1 üye ala ala binlerce üyesi olan sdn eğer 500 oy toplamıyorsa söylenecek pek bişey kalmıyor.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Bence bazı sonuçları dikkate alıp ona göre girişimde bulunmak gerekir. Yarışma açıp sonra olmadı iptal deyip kilitlemek ciddiyet ve inanılırlık adına hoş hareketler değil

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ombdusman'ı takip etmedim ama Maskot yarışması için maskotların koyulması için son gün tarihi verilmişti zaten...

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Siteye girenlerin daha çok anasayfadaki haberleri takip edip sonra çıktığını ve snd forumun popüleritesini kaybettiğini düşünüyorum, en büyük etkenlerde siyası ve dini konularda gereksiz tartışmalar ve forumda fazla gereksiz konular açılmasıdır, kendi şahsi fikrim.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bence Sdn çok tıklanıyor. Tartışmaların da çok etkili olduğunu düşünmüyorum. Anketlerin çok oylanmamasının da "bana ne"cilikten kaynaklandığını düşünüyorum. Ben çok kişinin tek bir mesaj bile yazmadan sürekli buralarda dolaştığına inanıyorum.

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Shiftdelete.net yönetiminin bir hevesle yarışma açıp daha sonra sonuç alınmadan yarışmayı kilitlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ombdusman gibi maskot yarışması gibi..

Arkadaşlar,

Maskot yarışması kilitlendi de benim mi haberim yok? İlgili başlıkta yazdığı gibi 19 Temmuz'a kadar oylamalar sürecek.

Ombudsman seçilmesi konusu ise üyeler arasında değil miydi?

- Aykut Göker

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Osman seçimini yönetim istemedi, bu bir.

Yönetim en baştan 500 üye sınırı koydu ve kimse sesini çıkarmadı, bu iki.

500 üye oy vermeyince yarışma söz verildiği gibi kapandı, bu da üç.

Eğer 500 üye olmadığı halde OnLT seçilseydi herkes isyan ederdi. :) Amma oynak bir forumuz. :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bence Sdn çok tıklanıyor. Tartışmaların da çok etkili olduğunu düşünmüyorum. Anketlerin çok oylanmamasının da "bana ne"cilikten kaynaklandığını düşünüyorum. Ben çok kişinin tek bir mesaj bile yazmadan sürekli buralarda dolaştığına inanıyorum.

aynen katılıyorum.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ombudsman fikrini ortaya ben attım...
Yöneticiler 500 oy şartı getirdiler...
Bence de Mantıklı bir şart...
Sonuçta seçilecek kişinin geniş bir tabandan oy almış olması onun pozisyonunu daha da sağlamlaştırırdı. Lakin Üyelerin vurdumduymazlığı sonucunda bu girişim sonuçsuz kaldı burada yönetimin hiç bir suçu yok... :flowers:

Siteye girenlerin daha çok anasayfadaki haberleri takip edip sonra çıktığını ve snd forumun popüleritesini kaybettiğini düşünüyorum, en büyük etkenlerde siyası ve dini konularda gereksiz tartışmalar ve forumda fazla gereksiz konular açılmasıdır, kendi şahsi fikrim.

Siyaset forumda yaklaşık 1 senedir yasak...
Son bir senede Siyasetin Yasaklanması forumdaki canlılığı arttırmış mıdır? yoksa azaltmış mıdır ayrı bir tartışma konusu...

Ancak şunu biliyorum ki son zamanlardaki forumdaki ilgisizlik Siyaset yüzünden olamaz..

Hal böyleyken papağan gibi aynı şeyleri söylemenin bir anlamı yok...
Forumda her kötüye gidiş sezildiğinde Siyaset, Din yüzünden demeye alışmışsınız işin kolayına kaçıyorsunuz...

Asıl önemli olan boş slogan atmak değil...
Derin analizler yapmaktır... Gerçek Veriler ile konuşmaktır...

Elinizde Siyasetin son 1 yılda forumun popülaritesini düşürdüğüne dair bir delil bir istatistik var mı?

İşkembe-i kübradan atmanın lüzümu yok... :hammer:

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Ombudsman fikrini ortaya ben attım...
Yöneticiler 500 oy şartı getirdiler...
Bence de Mantıklı bir şart...
Sonuçta seçilecek kişinin geniş bir tabandan oy almış olması onun pozisyonunu daha da sağlamlaştırırdı. Lakin Üyelerin vurdumduymazlığı sonucunda bu girişim sonuçsuz kaldı burada yönetimin hiç bir suçu yok... :flowers:

Siyaset forumda yaklaşık 1 senedir yasak...
Son bir senede Siyasetin Yasaklanması forumdaki canlılığı arttırmış mıdır? yoksa azaltmış mıdır ayrı bir tartışma konusu...

Ancak şunu biliyorum ki son zamanlardaki forumdaki ilgisizlik Siyaset yüzünden olamaz..

Hal böyleyken papağan gibi aynı şeyleri söylemenin bir anlamı yok...
Forumda her kötüye gidiş sezildiğinde Siyaset, Din yüzünden demeye alışmışsınız işin kolayına kaçıyorsunuz...

Asıl önemli olan boş slogan atmak değil...
Derin analizler yapmaktır... Gerçek Veriler ile konuşmaktır...

Elinizde Siyasetin son 1 yılda forumun popülaritesini düşürdüğüne dair bir delil bir istatistik var mı?

İşkembe-i kübradan atmanın lüzümu yok... :hammer:
dogru soze ne denır
+
kendı fıkrımce bır not eklemek ısterım.
forumun yaş ortalaması azaldıkca kalıtesınınde dustugu kanaatındeyım..