Shiftdelete.net yönetiminin bir hevesle yarışma açıp daha sonra sonuç alınmadan yarışmayı kilitlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ombdusman gibi maskot yarışması gibi..
Bence Sdn çok tıklanıyor. Tartışmaların da çok etkili olduğunu düşünmüyorum. Anketlerin çok oylanmamasının da "bana ne"cilikten kaynaklandığını düşünüyorum. Ben çok kişinin tek bir mesaj bile yazmadan sürekli buralarda dolaştığına inanıyorum.
Siteye girenlerin daha çok anasayfadaki haberleri takip edip sonra çıktığını ve snd forumun popüleritesini kaybettiğini düşünüyorum, en büyük etkenlerde siyası ve dini konularda gereksiz tartışmalar ve forumda fazla gereksiz konular açılmasıdır, kendi şahsi fikrim.
dogru soze ne denırOmbudsman fikrini ortaya ben attım...
Yöneticiler 500 oy şartı getirdiler...
Bence de Mantıklı bir şart...
Sonuçta seçilecek kişinin geniş bir tabandan oy almış olması onun pozisyonunu daha da sağlamlaştırırdı. Lakin Üyelerin vurdumduymazlığı sonucunda bu girişim sonuçsuz kaldı burada yönetimin hiç bir suçu yok... :flowers:
Siyaset forumda yaklaşık 1 senedir yasak...
Son bir senede Siyasetin Yasaklanması forumdaki canlılığı arttırmış mıdır? yoksa azaltmış mıdır ayrı bir tartışma konusu...
Ancak şunu biliyorum ki son zamanlardaki forumdaki ilgisizlik Siyaset yüzünden olamaz..
Hal böyleyken papağan gibi aynı şeyleri söylemenin bir anlamı yok...
Forumda her kötüye gidiş sezildiğinde Siyaset, Din yüzünden demeye alışmışsınız işin kolayına kaçıyorsunuz...
Asıl önemli olan boş slogan atmak değil...
Derin analizler yapmaktır... Gerçek Veriler ile konuşmaktır...
Elinizde Siyasetin son 1 yılda forumun popülaritesini düşürdüğüne dair bir delil bir istatistik var mı?
İşkembe-i kübradan atmanın lüzümu yok... :hammer: