- Reaksiyon puanı
- 16,603
Zaten vardı bi tane pp yaptığım bidaha attırtmayın yaBen görmeden inanmam ????
Zaten vardı bi tane pp yaptığım bidaha attırtmayın yaBen görmeden inanmam ????
Reklamdan nasıl ceza yemediniz peki?Ben yıllardır instagram hesabımın beleş reklamını burada yapıyorum. Nick .
Yok öyle pp değil ben detaylı inceleme yapmadan güvenemiyorum ??Zaten vardı bi tane pp yaptığım bidaha attırtmayın ya
OO hemen takipleyelim ama telefonun şarj yokBen yıllardır instagram hesabımın beleş reklamını burada yapıyorum. Nick .
Kullanıcı adıyla insta adı aynı ? ayrıca kendine mi ceza kesecekti ?Reklamdan nasıl ceza yemediniz peki?
Sünnet fotosu çıkaramam uzun sürerYok öyle pp değil ben detaylı inceleme yapmadan güvenemiyorum ??
Evet, ben mi kesseydim cezayı, tabi ki de o kendi kendine kesicekayrıca kendine mi ceza kesecekti ?
Eğer sıradan bir üye olsaydı nasıl da raporlarlardı var ya bi görsen aklın şaşar ama mod olunca işler değişiyor galiba ??Kullanıcı adıyla insta adı aynı ? ayrıca kendine mi ceza kesecekti ?
Hani kızdın !! Hayallerimi ayaklar altına aldığın için raporluyorum ??Sünnet fotosu çıkaramam uzun sürer
Hayalin neydi abi ?Hani kızdın !! Hayallerimi ayaklar altına aldığın için raporluyorum ??
Www.bombabombaa.com mu koymuş hiç belli olmuyor ?Eğer sıradan bir üye olsaydı nasıl da raporlarlardı var ya bi görsen aklın şaşar ama mod olunca işler değişiyor galiba ??
Baaağğyan olma yönündeydi ?Hayalin neydi abi ?
Bu link açılmıyor ben de.Www.bombabombaa.com mu koymuş hiç belli olmuyor ?
Benimde adım insta hesabımla aynı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baaağğyan olma yönündeydi ?
Emin misin, bir daha dene, sıkıntı var senin telefondaBu link açılmıyor ben de.
Öyle hızlı ümitlerini kesme kanka. Kız sünneti denilen şeyde var aajhahhahahHani kızdın !! Hayallerimi ayaklar altına aldığın için raporluyorum ??
Sondaki a lardan birini sil ısmail yk nın instaya giriyor ?Bu link açılmıyor ben de.
Izlemistim çok kötü cok ???Öyle hızlı ümitlerini kesme kanka. Kız sünneti denilen şeyde var aajhahhahah
Wow İsmailYK nın instaya böyle mi gidiliyormuşSondaki a lardan birini sil ısmail yk nın instaya giriyor ?
Izlemistim çok kötü cok ???
Ee adam facebookun o kadar reklamını yaptığından torpilli ??W
Wow İsmailYK nın instaya böyle mi gidiliyormuş
İyimiş8k takipçi olunca fenomen mi oluyormuş Benim sahte kız hesabında var o kadar takipçi
Ben de geçen ağda türlerini araştırırken brezillian wax yazdım youtubeye yazmaz olaydım Allah'ım neler izliyorum ben normal değilim diyordum beterin de beteri varmış onu nasıl izliyonuz ya ??Sondaki a lardan birini sil ısmail yk nın instaya giriyor ?
Izlemistim çok kötü cok ???
..daha bizi görmedin bizde mi koyalım profil fotoğrafımıza kendimizi
Konu çok saptı ? Creative basacak az kaldı)Ey yeni nesil, siz ne tuhaf, ne anlaşılmazsınız yahu!
Çok boş beleş konulara bu kadar itibar niyedir anlamam hiç.
Ama hepiniz çok iyisiniz, çok hoş, çok şekersiniz.
Bak şimdi ispitçilik hoş bişi mi ayıp ayıp.@Creative, konuyu kapatır mısın?
Hocam kırk yılın başında gözümüz bayram etti ona da laf atıyon ya ?Ey yeni nesil, siz ne tuhaf, ne anlaşılmazsınız yahu!
Aynen ne eksik ne fazla tam 40 yılHocam kırk yılın başında gözümüz bayram etti ona da laf atıyon ya ?
Nutuk mu okudun mübarek ?(!) Benim açtığım konular da boş beleş mi?Ey yeni nesil, siz ne tuhaf, ne anlaşılmazsınız yahu!