SDN'nin Görüntü İkizi Mutlaka ziyaret edin!

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
arkadaş bu benim sitem sitemi kurduktan sonra birsürü temaya baktım ve en çok bu tema hoşuma gitti sora kurduktan sonra farkettimki SDN'nin temasına aynı :D Ziyaret edin bakalım sizin yorumunuz ne olacak.Üye de olursanız çok mutlu olurum (:

www.ithalforum.com

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Tam olarak aynı değil :) Zaten bizim tema bize ait ^^ Yapanların ve kullananların ellerine sağlık.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Denizhan Dakılır dedi ki:
yeni mesaj var yeni mesaj yok özellikleri aynı değil

aynı olmasın diye yapmadım yoksa o kolay :) tamamen aynı değil evet ama temalarımız aynı benim temamda orange-lt sizinkide orange-lt :) ;) teşekkürler

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
bide birşey sormak istiorum bilmiyorum burası yerimi ama temanızı nasıl genişlettiniz acaba bende genişletmek istiyorum ama bir türlü beceremedim sizinki çok güsel olmuş elinize sağlık.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
girişi cok güzel olmuş şirin :)

GaNgStaH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
henüz yeni bi forum sizlerdende paylaşımda bulunan be tanıtımında yardımcı olan arkadaşlarımızı bekliyoruz...

MagoSa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDNnin görüntü ikizi diye tanımladıgınız bu siteden en az 10.000 tane daha var.Aynı görünüm ile.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
evet olabilir ama o siteler gelip burda tanıtmıyolar sitelerini ben ilgi çekici olsun die öle bi başlık açtım ;) sonuçta sdn de smf benim sitemde smf aynı olması doğal ;)