- Reaksiyon puanı
- 88
Her daim siz kullanıcılarımız için çalışıyoruz. Sitemizde güncellemelr yapıyoruz. Sizin bize önerileriniz nedir ? Nasıl Bir yenilikler görmek İstiyorsunuz ?
Forumda elbet görsel anlamda insanların bir takım dilekleri, şikayetleri vardır fakat şahsım adına tek isteğim aktif kullanıcı sayısı artışının bir şekilde sağlanması. Forum maalesef çok ıssız...Her daim siz kullanıcılarımız için çalışıyoruz. Sitemizde güncellemelr yapıyoruz. Sizin bize önerileriniz nedir ? Nasıl Bir yenilikler görmek İstiyorsunuz ?
Şuanki çalışmalarımız o yönde hocam. Girilen makalelerle forumun eski enerjisini yakalamaya çalışıyoruz.Forumda elbet görsel anlamda insanların bir takım dilekleri, şikayetleri vardır fakat şahsım adına tek isteğim aktif kullanıcı sayısı artışının bir şekilde sağlanması. Forum maalesef çok ıssız...
Reklamcılardan insan bıkıyor hocam sonuna kadar katılıyorum...Reklamcılar istedikleri şeyi Kendi konusunda reklam yapmaları için ödeme seçeneği sunun.
Hem sizin canınız kurtulsun Millete Ban atmaktan.
Hemde topladığınız parayı forumun gelişmesi için kullanın.
5 Kavanoz alana 1 Kavanoz hediyye Bal İlanlarını da istemiyoruz.
Edit - Balı bana yollasınlar yeter, belki isteyebiliriz sonra
Reklam konusu yönetimin elinde ama dediklerinizi değerlendirmek için not aldımReklamcılar istedikleri şeyi Kendi konusunda reklam yapmaları için ödeme seçeneği sunun.
Hem sizin canınız kurtulsun Millete Ban atmaktan.
Hemde topladığınız parayı forumun gelişmesi için kullanın.
5 Kavanoz alana 1 Kavanoz hediyye Bal İlanlarını da istemiyoruz.
Edit - Balı bana yollasınlar yeter, belki isteyebiliriz sonra
evet forum buralar bir düşüş yaşadı bunu en kısa sürede hebirlikte düzelteceğiz.SDN kanalında forumun tanıtıldığı bir video vardı. Bu tarz bir video yeniden çekilebilir. En kötü ihtimalle, o videoyu tekrar yükleyebilir misiniz. Forumda 5-10 kişi takılıyoruz.
Forum eskiden bir şekilde daha aktifti şuan sanki üzerine toprak atılmış gibi. Uçuşan üyelere kişi eklemekten forumda yazacak kimsenin kalmadığını düşünüyorum. Forumdan kişi uzaklaştırmak bu kadar kolay olmamalı bana göre.
Dedikleriniz not alındı düşünceleriniz için teşekkürlerForum eskiden bir şekilde daha aktifti şuan sanki üzerine toprak atılmış gibi. Uçuşan üyelere kişi eklemekten forumda yazacak kimsenin kalmadığını düşünüyorum. Forumdan kişi uzaklaştırmak bu kadar kolay olmamalı bana göre.