Soru SDN'e Önerileriniz Nelerdir ?

Ap Yazılım

Forum ♥ SDN
Yönetici
Reaksiyon puanı
88
Her daim siz kullanıcılarımız için çalışıyoruz. Sitemizde güncellemelr yapıyoruz. Sizin bize önerileriniz nedir ? Nasıl Bir yenilikler görmek İstiyorsunuz ?

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
289
Her daim siz kullanıcılarımız için çalışıyoruz. Sitemizde güncellemelr yapıyoruz. Sizin bize önerileriniz nedir ? Nasıl Bir yenilikler görmek İstiyorsunuz ?
Forumda elbet görsel anlamda insanların bir takım dilekleri, şikayetleri vardır fakat şahsım adına tek isteğim aktif kullanıcı sayısı artışının bir şekilde sağlanması. Forum maalesef çok ıssız...

Ap Yazılım

Forum ♥ SDN
Yönetici
Reaksiyon puanı
88
Forumda elbet görsel anlamda insanların bir takım dilekleri, şikayetleri vardır fakat şahsım adına tek isteğim aktif kullanıcı sayısı artışının bir şekilde sağlanması. Forum maalesef çok ıssız...
Şuanki çalışmalarımız o yönde hocam. Girilen makalelerle forumun eski enerjisini yakalamaya çalışıyoruz.

Son düzenleyen moderatör:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,410
Reklamcılar istedikleri şeyi Kendi konusunda reklam yapmaları için ödeme seçeneği sunun.

Hem sizin canınız kurtulsun Millete Ban atmaktan.
Hemde topladığınız parayı forumun gelişmesi için kullanın.

5 Kavanoz alana 1 Kavanoz hediyye Bal İlanlarını da istemiyoruz.

Edit - Balı bana yollasınlar yeter, belki isteyebiliriz sonra😄

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,576
SDN kanalında forumun tanıtıldığı bir video vardı. Bu tarz bir video yeniden çekilebilir. En kötü ihtimalle, o videoyu tekrar yükleyebilir misiniz. Forumda 5-10 kişi takılıyoruz.

T-F-C

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Reklamcılar istedikleri şeyi Kendi konusunda reklam yapmaları için ödeme seçeneği sunun.

Reklamcılardan insan bıkıyor hocam sonuna kadar katılıyorum...

Ap Yazılım

Forum ♥ SDN
Yönetici
Reaksiyon puanı
88

Reklam konusu yönetimin elinde ama dediklerinizi değerlendirmek için not aldım

Ap Yazılım

Forum ♥ SDN
Yönetici
Reaksiyon puanı
88
SDN kanalında forumun tanıtıldığı bir video vardı. Bu tarz bir video yeniden çekilebilir. En kötü ihtimalle, o videoyu tekrar yükleyebilir misiniz. Forumda 5-10 kişi takılıyoruz.
evet forum buralar bir düşüş yaşadı bunu en kısa sürede hebirlikte düzelteceğiz.
dediğinizi ayrıca not aldım değerlendirmek için

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,959
Forum eskiden bir şekilde daha aktifti şuan sanki üzerine toprak atılmış gibi. Uçuşan üyelere kişi eklemekten forumda yazacak kimsenin kalmadığını düşünüyorum. Forumdan kişi uzaklaştırmak bu kadar kolay olmamalı bana göre.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,537
Forum eskiden bir şekilde daha aktifti şuan sanki üzerine toprak atılmış gibi. Uçuşan üyelere kişi eklemekten forumda yazacak kimsenin kalmadığını düşünüyorum. Forumdan kişi uzaklaştırmak bu kadar kolay olmamalı bana göre.

Forumculuk kültürü zaten büyük oranda öldü eskiye göre. Technopat bile eskisi gibi değil onun da kitlesi Techolay ile bölündü. Kalan az bir kısım da Donanım Arşivi ve DH arasında bölünüyor işte. He gerçekten emek verilirse burası bile bir miktar canlanabilir ama bu sadece forum yetkililerin yapabileceği bir şey değil. Bu konuda örnek alınması gereken kişi Recep Baltaş'dir.

Ap Yazılım

Forum ♥ SDN
Yönetici
Reaksiyon puanı
88
Dedikleriniz not alındı düşünceleriniz için teşekkürler