- Reaksiyon puanı
- 10,459
Artık boş yapmazsan sevinirim.nası gelsin biz buraya klavyeeden habele hübele rtandom salayıp damgamı vuralım
Artık boş yapmazsan sevinirim.nası gelsin biz buraya klavyeeden habele hübele rtandom salayıp damgamı vuralım
tamamArtık boş yapmazsan sevinirim.
Hataları çoğaltıyorsunuz ama. (!)Hadi birini de unuttun.
Yazım hatalı mesajı alıntılayana ban atılma önerisi.
"Boş yapmadan direkt önerilerime geçiyorum, iyi okumalar!"boş yapmadan direk önerilerime geçiyorum iyi okumalar!
"Moderatörler, konulara bakarak ve insanlar Türkçeyi iyi kullanmayan kişileri raporlayarak onlara konu açamama ve izin kısıtlama yasakları verebilirsiniz.."Moderatörler konulara bakarak ve insanlar türkçeyi iyi kullanmayan kişileri raporlayarak onlara konu açamama ve izin kısıtlama yasakları verebilirsiniz..
"Direkt Türkçe kullanımına dikkat edilmeli yani."Direk türkçe kullanımına dikkat edilmeli yani.
"İlk 2'si aynı zaten. Bence ilk 2'sine gerek yok, a -1 Türkçesi olan SDN'li görmedim;ilk 2 si aynı zaten
bence ilk 2 sine gerek yok a -1 türkçesi olan sdnli görmedim
3. sü olur gibi bence güzel
"İlk ikisi için kısıtlama getirmek pek doğru olmaz, ayrıca öneri sunup konuyu yanlış yere açman da ayrı bir ironi."İlk ikisi için kısıtlama getirmek pek doğru olmaz ayrıca öneri sunup konuyu yanlış yere açmanda ayrı bir ironi. TDK kurallarından ziyade, forumda hangi kategoriye konu açacağını öğrenmen gerekiyor.
"TDK olursak ilk size uyarı veririm, söyleyeyim." "10/10 hareket." "3.sü zaten var."TDK olursak ilk size uyarı veririm söyleyeyim.
Büyük/küçük harf kuralı diyip cümleye küçük harfle başlamak? 10/10 hareket
3.sü zaten var. Yeni mesajlardan filtreleme ile cevaplanmamış konuları bulmanız mümkün.
"Benim de yememe az kaldı."Benimde yememe az kaldı.
"Bu gelirse hayatım kararır."bu gelirse hayatım kararır
2 ncisi yüzünden technopata 99999999999 trilyon kere ban yedimİlk 2'si olmamalı ya, 57 kere ban yedim bunun yüzünden TP'de 3. özellik gelmesi güzel olabilir
mızmzlamıyoruz buarada şuan sen mızmızlıyorsunHataları çoğaltıyorsunuz ama. (!)
"Boş yapmadan direkt önerilerime geçiyorum, iyi okumalar!"
"Moderatörler, konulara bakarak ve insanlar Türkçeyi iyi kullanmayan kişileri raporlayarak onlara konu açamama ve izin kısıtlama yasakları verebilirsiniz.."
Direkt Türkçe kullanımına dikkat edilmeli yani.
Bence ilk sana ban atılmalı, daha Türkçe kelimesini büyük yazmıyorsun.
"İlk 2'si aynı zaten. Bence ilk 2'sine gerek yok, a -1 Türkçesi olan SDN'li görmedim;
3.sü olur gibi, bence güzel."
"İlk ikisi için kısıtlama getirmek pek doğru olmaz, ayrıca öneri sunup konuyu yanlış yere açman da ayrı bir ironi."
"TDK olursak ilk size uyarı veririm, söyleyeyim." "10/10 hareket." "3.sü zaten var."
Bence önce kendine uyarı at.
"Benim de yememe az kaldı."
"Bu gelirse hayatım kararır."
Mızmızlanmak yerine takıldığın noktalama işaretlerini veya yazım kurallarını sorabilirsin. Bu senin için daha faydalı olacaktır.
Önce konu sahibi Türkçe konuşmalı. Sonra Türkçe konuşalım demeli. Çünkü türkçe değil Türkçe. Özel isim dışında cümle içinde büyük harf kullanılmaz, Forumda gibi. Ve cümleler nokta ile biter ki bittiğini bilelim.Selamlar millet!
boş yapmadan direk önerilerime geçiyorum iyi okumalar!
1. olarak Türkçe dil kullanımı düzeni
Moderatörler konulara bakarak ve insanlar türkçeyi iyi kullanmayan kişileri raporlayarak onlara konu açamama ve izin kısıtlama yasakları verebilirsiniz..
2. olarak Forumda büyük harf ve küçük harf kullanımına dikkat edilmeli
Direk türkçe kullanımına dikkat edilmeli yani.
3. olarak ise cevaplanan konular üste gelmeyip altta son mesajlar diye bir kategori oluşturulup oraya düşse çok iyi olur, hem karışıklık olmaz
Cümleye "ve" ile başlanmaz, bunu da ben ekleyeyim. Şiirsel metinlerde ekleyebilirsiniz. Onun dışında "ile" bağlacında da aynı kural geçerli.Ve cümleler nokta ile biter ki bittiğini bilelim.
Sevgilerimle...
Başlanir ama ile baglancindan emin degilim.Cümleye "ve" ile başlanmaz, bunu da ben ekleyeyim. Şiirsel metinlerde ekleyebilirsiniz. Onun dışında "ile" bağlacında da aynı kural geçerli.
*bağlacındanbaglancindan
Herkes birşey yazıyordu bende yazdım.*bağlacından
Yok, böyle olmayacak, buraya Burak Alkan gibi acımasız ban atan biri gelmeli.Cümleye "ve" ile başlanmaz, bunu da ben ekleyeyim. Şiirsel metinlerde ekleyebilirsiniz. Onun dışında "ile" bağlacında da aynı kural geçerli.
Dikte kullanmaya useniyorum ve yazim duzeltici dogru calismiyor.*bağlacından
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes birşey yazıyordu bende yazdım.
Useniyorum değil, üşeniyorum.Dikte kullanmaya useniyorum ve yazim duzeltici dogru calismiyor.
Nanopatta bu sorun degil, siz mi sorun ediyorsunuz XD?Useniyorum değil, üşeniyorum.
Yazim değil, yazım.
Duzeltici değil, düzeltici.
Dogru değil, doğru.
Calismiyor değil, çalışmıyor.
Eee sen çok hata yaptın, 5 yıllık banı hakketin.
Yağni.Şaka bir yana farzedinki benim Türkçe klavye yok. O yüzden bu sorun olmamlı.
*bir şey*bağlacından
Herkes birşey yazıyordu bende yazdım.
"hakettin" yerine hak ettin olarak yazılır. Technopat'ta buna dikkat edilmiyor bu arada. Örnek istersen Neşeli Enginar'ın yazılarına bakabilirsin. =)Eee sen çok hata yaptın, 5 yıllık banı hakettin.
İroni olarak yazdım, ciddiye almayın"hakettin" yerine hak ettin olarak yazılır. Technopat'ta buna dikkat edilmiyor bu arada. Örnek istersen Neşeli Enginar'ın yazılarına bakabilirsin. =)
"2'ncisi yüzünden Technopat'ta 99.999.999.999 kere ban yedim."2 ncisi yüzünden technopata 99999999999 trilyon kere ban yedim
mızmzlamıyoruz buarada şuan sen mızmızlıyorsun
velet olunca insanın napim diyesi gelir"hakettin" yerine hak ettin olarak yazılır. Technopat'ta buna dikkat edilmiyor bu arada. Örnek istersen Neşeli Enginar'ın yazılarına bakabilirsin. =)
Technopat moderatörü Detected!!!"2'ncisi yüzünden Technopat'ta 99.999.999.999 kere ban yedim.
"Mızmızlanmıyoruz, bu arada şu an sen mızmızlanıyorsun."
-Ok, bye!-
Beni moderatör yapsalar multi tespitinden yazım kurallarına kadar her işi yapardım.Technopat moderatörü Detected!!!
Kaçın konudan, adam birazdan ban atmaya kalkıcak.
İlk 2 kuralı uygularsak, TP Sosyal gibi oluruz. Bence kurallar iyi. Daha fazlasına gerek yok.Selamlar millet!
boş yapmadan direk önerilerime geçiyorum iyi okumalar!
1. olarak Türkçe dil kullanımı düzeni
Moderatörler konulara bakarak ve insanlar türkçeyi iyi kullanmayan kişileri raporlayarak onlara konu açamama ve izin kısıtlama yasakları verebilirsiniz..
2. olarak Forumda büyük harf ve küçük harf kullanımına dikkat edilmeli
Direk türkçe kullanımına dikkat edilmeli yani.
3. olarak ise cevaplanan konular üste gelmeyip altta son mesajlar diye bir kategori oluşturulup oraya düşse çok iyi olur, hem karışıklık olmaz
Beni banlamazsın demi demi?Beni moderatör yapsalar multi tespitinden yazım kurallarına kadar her işi yapardım.
"Bence her gün bizim halimizi, hatırımızı soracak bir bot olmalı. Bize mesaj atıp 'Nasılsın?'Bence her gün bizim halimizi hatrımızı soracak bir bot olmalı.Bize mesaj atıp ''Nasılsın ?'' diyecek.
"Beni banlamazsın; değil mi, değil mi?"Beni banlamazsın demi demi?
K.b yazım kurallarına o kadar dikkat etmemişim.Bir daha olmaz umarım."Bence her gün bizim halimizi, hatırımızı soracak bir bot olmalı. Bize mesaj atıp 'Nasılsın?'
diyecek."
"Beni banlamazsın; değil mi, değil mi?"
Technopat'ta olsaydın seni 3 kere banlamıştım.