SDN'e Gelmesi Gerekenler İçin Önerilerim

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Hadi birini de unuttun.

Yazım hatalı mesajı alıntılayana ban atılma önerisi.
Hataları çoğaltıyorsunuz ama. (!)
boş yapmadan direk önerilerime geçiyorum iyi okumalar!
"Boş yapmadan direkt önerilerime geçiyorum, iyi okumalar!"
Moderatörler konulara bakarak ve insanlar türkçeyi iyi kullanmayan kişileri raporlayarak onlara konu açamama ve izin kısıtlama yasakları verebilirsiniz..
"Moderatörler, konulara bakarak ve insanlar Türkçeyi iyi kullanmayan kişileri raporlayarak onlara konu açamama ve izin kısıtlama yasakları verebilirsiniz.."
Direk türkçe kullanımına dikkat edilmeli yani.
"Direkt Türkçe kullanımına dikkat edilmeli yani."

Bence ilk sana ban atılmalı, daha Türkçe kelimesini büyük yazmıyorsun.
ilk 2 si aynı zaten
bence ilk 2 sine gerek yok a -1 türkçesi olan sdnli görmedim
3. sü olur gibi bence güzel
"İlk 2'si aynı zaten. Bence ilk 2'sine gerek yok, a -1 Türkçesi olan SDN'li görmedim;
3. olur gibi, bence güzel."
İlk ikisi için kısıtlama getirmek pek doğru olmaz ayrıca öneri sunup konuyu yanlış yere açmanda ayrı bir ironi. TDK kurallarından ziyade, forumda hangi kategoriye konu açacağını öğrenmen gerekiyor.
"İlk ikisi için kısıtlama getirmek pek doğru olmaz, ayrıca öneri sunup konuyu yanlış yere açman da ayrı bir ironi."
TDK olursak ilk size uyarı veririm söyleyeyim.
Büyük/küçük harf kuralı diyip cümleye küçük harfle başlamak? 10/10 hareket

3.sü zaten var. Yeni mesajlardan filtreleme ile cevaplanmamış konuları bulmanız mümkün.
"TDK olursak ilk size uyarı veririm, söyleyeyim." "10/10 hareket." "3. zaten var."

Bence önce kendine uyarı at.
Benimde yememe az kaldı.
"Benim de yememe az kaldı."
bu gelirse hayatım kararır
"Bu gelirse hayatım kararır."

Mızmızlanmak yerine takıldığın noktalama işaretlerini veya yazım kurallarını sorabilirsin. Bu senin için daha faydalı olacaktır.

SPRONZ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
122
İlk 2'si olmamalı ya, 57 kere ban yedim bunun yüzünden TP'de :) 3. özellik gelmesi güzel olabilir :)
2 ncisi yüzünden technopata 99999999999 trilyon kere ban yedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hataları çoğaltıyorsunuz ama. (!)

"Boş yapmadan direkt önerilerime geçiyorum, iyi okumalar!"

"Moderatörler, konulara bakarak ve insanlar Türkçeyi iyi kullanmayan kişileri raporlayarak onlara konu açamama ve izin kısıtlama yasakları verebilirsiniz.."

Direkt Türkçe kullanımına dikkat edilmeli yani.

Bence ilk sana ban atılmalı, daha Türkçe kelimesini büyük yazmıyorsun.

"İlk 2'si aynı zaten. Bence ilk 2'sine gerek yok, a -1 Türkçesi olan SDN'li görmedim;
3. olur gibi, bence güzel."

"İlk ikisi için kısıtlama getirmek pek doğru olmaz, ayrıca öneri sunup konuyu yanlış yere açman da ayrı bir ironi."

"TDK olursak ilk size uyarı veririm, söyleyeyim." "10/10 hareket." "3. zaten var."

Bence önce kendine uyarı at.

"Benim de yememe az kaldı."

"Bu gelirse hayatım kararır."

Mızmızlanmak yerine takıldığın noktalama işaretlerini veya yazım kurallarını sorabilirsin. Bu senin için daha faydalı olacaktır.
mızmzlamıyoruz buarada şuan sen mızmızlıyorsun

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
9,802
Selamlar millet!

1. olarak Türkçe dil kullanımı düzeni

Moderatörler konulara bakarak ve insanlar türkçeyi iyi kullanmayan kişileri raporlayarak onlara konu açamama ve izin kısıtlama yasakları verebilirsiniz..

2. olarak Forumda büyük harf ve küçük harf kullanımına dikkat edilmeli

3. olarak ise cevaplanan konular üste gelmeyip altta son mesajlar diye bir kategori oluşturulup oraya düşse çok iyi olur, hem karışıklık olmaz :)
Önce konu sahibi Türkçe konuşmalı. Sonra Türkçe konuşalım demeli. Çünkü türkçe değil Türkçe. Özel isim dışında cümle içinde büyük harf kullanılmaz, Forumda gibi. Ve cümleler nokta ile biter ki bittiğini bilelim.
Sevgilerimle...

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Şaka bir yana farzedin ki benim Türkçe klavyem yok. O yüzden bu sorun olmamalı.

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,030
Selamlar millet!

1. olarak Türkçe dil kullanımı düzeni

2. olarak Forumda büyük harf ve küçük harf kullanımına dikkat edilmeli

3. olarak ise cevaplanan konular üste gelmeyip altta son mesajlar diye bir kategori oluşturulup oraya düşse çok iyi olur, hem karışıklık olmaz :)
İlk 2 kuralı uygularsak, TP Sosyal gibi oluruz. Bence kurallar iyi. Daha fazlasına gerek yok.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Bence her gün bizim halimizi hatrımızı soracak bir bot olmalı.Bize mesaj atıp ''Nasılsın ?'' diyecek.
"Bence her gün bizim halimizi, hatırımızı soracak bir bot olmalı. Bize mesaj atıp 'Nasılsın?'
diyecek."
Beni banlamazsın demi demi?
"Beni banlamazsın; değil mi, değil mi?"

Technopat'ta olsaydın seni 3 kere banlamıştım.