Affın geçmişte uçuşanları kapsadığını sanmıyorum, belki sadece suan süreli yasakları kapsıyordur.Bak işte bu çok guzel haber.
Biri seyyah abiyi cagirsin![]()
O zaman bir anlamı yokmuş.Affın geçmişte uçuşanları kapsadığını sanmıyorum, belki sadece suan süreli yasakları kapsıyordur.
Multi üye ban ban ban !Şimdi hangi hesapla girsem ki... Finixle mi girsem yoksa diğerleri ile mi...
![]()
Abi bu kadar hesabım var ya... Öff seçemiyorum.Necefli de iyidi aslında.
![]()
Hemde 12 tane.Multi üye ban ban ban !![]()
seyyah abinin geleceğini sanmam...Bak işte bu çok guzel haber.
Biri seyyah abiyi cagirsin![]()
yiğidi öldür hakkını ver demişler. bu site iyi güzel amma, bir çok uygulamada ne adalet ne hukuk.. artık o an nasıl isterlerse o...Dinime küfreden bir adama küfür edeceğimi ve acilen modun bunu banlaması gerektiğini söylemiştim mod beni sallamayınca aradan geçen bi 10 dakikadan sonra Allah ne verdiyse o sinirimle küfür ettiğimi hatırlıyorum beni banlayanın da ateist olduğunu biliyorum her neyse geçmiş olsun ben de dahil herkese
Aynen öyle iyi olmasa bende bir önemi yok zaten. Bende modların bir değeri yok sitede süpermod ve adminler hariç . Çünkü modlar gelişigüzel alınıyor siteye tüm modlar için konuşmuyorum. Bu lafım tüm modlara değil.yiğidi öldür hakkını ver demişler. bu site iyi güzel amma, bir çok uygulamada ne adalet ne hukuk.. artık o an nasıl isterlerse o...
Bende olsam, aynısını yapardım! DİN 'e küfür etmek nedir!Dinime küfreden bir adama küfür edeceğimi ve acilen modun bunu banlaması gerektiğini söylemiştim mod beni sallamayınca aradan geçen bi 10 dakikadan sonra Allah ne verdiyse o sinirimle küfür ettiğimi hatırlıyorum beni banlayanın da ateist olduğunu biliyorum her neyse geçmiş olsun ben de dahil herkese