- Reaksiyon puanı
- 16,126
aynen zenforo da bug var mesajları birleştirmiyor düzenlemede 15 dakika az süre kaklmalı.Seni ne dinliyorsunuz konusunda blocklamışlar reyiz .s
aynen zenforo da bug var mesajları birleştirmiyor düzenlemede 15 dakika az süre kaklmalı.Seni ne dinliyorsunuz konusunda blocklamışlar reyiz .s
Bağıra basılmak için forumdan ayrılmak gerekiyormuş demekki.Bazı konular hassastır; aşırılığa gitmek gerekir. Kaldı ki benimki tamamen gıcıklık, fazla ciddiye almayın. Ama Türkçe'nin kurallarını ciddiye alın, beni almayın. Ya da nasıl biliyorsanız öyle yapın yahu.
@arsenik nerdesin kardeşim? Bizi bağırlarına basıyorlar bak![]()
1 Günlük ban yedimBu konudan banlanan çıkar mı acaba![]()
Ben de diyorum bu konu niye rahatladı[emoji14]Mesaj yazma engeliBir gönderide 10 müzik ataaraan böyle olur
![]()
hala yasak devam ediyor hani af? nerde af?Ben de diyorum bu konu niye rahatladı[emoji14]
Sana özel yasak koymuşlar. Orası beni bağlamaz.hala yasak devam ediyor hani af? nerde af?
Troll konuları hortlatmaktan iyidir?2016 yılındaki konu ne hortlamış be
sadece bir şakaydıTroll konuları hortlatmaktan iyidir?
Şimdi yaşamıyorConficker Belası yaşıyormuş o zamanlar.
öldümü hocam yoksa cezalımıŞimdi yaşamıyor![]()
Çok iyi olur aslında, forum aktifliği de artar. Suçun ağırlığına göre değerlendirmeye alabilirsiniz.Fezleke mi hazırlasak? ?
Perma yemedi ki.Şimdi yaşamıyor![]()
Perma yedi.Çok iyi olur aslında, forum aktifliği de artar. Suçun ağırlığına göre değerlendirmeye alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Perma yemedi ki.
Gece ansızın hep çıkardı Conficker BelasıPerma yedi.
niye yedi?Perma yedi.
uçuşan üyelerde var mı?Perma yedi.
Öyle olsun.Perma yedi.
multi açmışuçuşan üyelerde var mı?
Multi hesap. İlk seferi de değil kendisinin.niye yedi?
merak ediyorum multi hesap açınca neden perma atılıyor bütün forumlarda öyleMulti hesap. İlk seferi de değil kendisinin.
Multi açtığında aynı hataları kolay kolay tekrarlamazlar. Ama işin kötü tarafı şu:merak ediyorum multi hesap açınca neden perma atılıyor bütün forumlarda öyle
a-) Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Uyarı alabilir ve sonrasında uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
b-) ShiftDelete.Net Forum Moderatörlerine hakaret etmek yasaktır.
c-) Özel mesaj yoluyla üyeleri rahatsız etmek veya taciz edici mesajlar yollamak yasaktır.
Konu üste çıkarma özelliği aylardır istenen bir özellik ama siz getirmediniz, yardım edilmek isteniyorsa buraya bakabilirler:Sonra konu üstte çıkarma gelsin diye konular açılıyor.