SDN'de Neler Oluyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qKTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Son bir kaç gündür shiftdelete.net a girme girişimlerin hep hüsranla sonuçlanıyor. Tıklıyorum ya geç açılıyor ya da hiç açılmıyor. Bazen aklı eserse açılıyor işte.. Zar zor girdik diyelim foruma ulaşamıyorum bu seferde! SDN'de neler oluyor, yöneticilerden sorumlulardan bilgi istiyorum!..

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Sunucu güncelleme çalışması yapıldığından ksa süreli kesintiler yaşanabilmektedir.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Evet bende rastlıyorum ve bırakıyorum. Ertesi gün yada bi kaç saat sonra tekrar açıldığını görüyorum. Bir gün alıp başını gitmesinde.. Sunucu ile ilgili problemler var sanırım. Yedek almayı ihmal etmeyin. Sonra sıfırdan kurmaya çalışırz koca SDN'i...

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet, ben de bırakıyorum kendi haline. Birkaç saat sonra ya da ertesi gün geliyorum düzelmiş oluyor. Bir ara geri gelmeyi unutursam şaşırmam! :laugh:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Birde şu database error hatası çıktı bunun yanında 1 haftada 100 tane 150 tane database aldım bu nedir ya ne zaman bitecek şu yapılanma yenilenme her neyse işte inşaallah çabuk biter birde neleri değiştiriyorsunuz onu da pek anlamış değilim?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
En azından biz SDN üyeleri ve destekçilerine bilgi verilmeliydi diye düşünüyorum! Yanlışmıyım? Ne zaman düzeleceğinden, ya da çalışmalar olduğundan...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Aynen siteden daha çok foruma girilmiyor

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
forumumuzdaki sorunlar teknik ekipteki arkdaşlarımız tarafından çözülmüştür. umarım bu sorunlarla tekrar karşılaşmayız. bu zaman zarfında göstermiş olduğunuz ilgi ve sabır için tsk.ler