Fan boylar işteÖlümüne İntel savunanlar.
bitti bitti nereye devam? bilgisayar win7 idi ekranda açılırken destek bitti yazıyordu ocak'da.2009 dan beri bitmedi daha devam
Bir daha hatırlatma seçeneği ile devam edebiliyorsun.bitti bitti nereye devam? bilgisayar win7 idi ekranda açılırken destek bitti yazıyordu ocak'da.
güncelleme desteği kesildi zaten bir daha kullanamazsın diye birşey yok ki? destek kesildi. artık win7 kullananların bir güvenliği yok. hack yeme ihtimali daha yüksek.Bir daha hatırlatma seçeneği ile devam edebiliyorsun.
Bilinçli kullanırsa kimse hackleyemez öyle kolay kolay.güncelleme desteği kesildi zaten bir daha kullanamazsın diye birşey yok ki? destek kesildi. artık win7 kullananların bir güvenliği yok. hack yeme ihtimali daha yüksek.
bilinçli kullanıcı sayısını 8 ile çarp yine 10 milyonu geçmez.Bilinçli kullanırsa kimse hackleyemez öyle kolay kolay.
Bilinçli kullanan zaten linux'a geçmiştirbilinçli kullanıcı sayısını 8 ile çarp yine 10 milyonu geçmez.
2021 civarı bitecek galiba tam hatırlamıyorum.7’nin desteği Ocak 2020’de bitmedimi ya?
Net tespit1- Ben ıphone 7 alacağıma ama android al diyenler gelmesin diyen ıphone manyakları
2- Samsung fan boyları
3- Ne derse 3 saniye sonra farklısını diyen, ve bunu her zaman yapan insanlar
4- S20 ultra en iyi, 11 pro max en iyi, p40 pro en iyi gibi şeyler diyenler
5- Senin yaşın kaç diye herkese soran 9 yaşındakiler
6- Tecrübenizle konuşun deyip hemen sonra kullanmadığı cihaza çamur atanlar
7- Söyle rahatla konusunda mesaj kasanlar
Benim aklıma bunlar geldi
Chrome desteğini 1 yıl sonra bitecek ?2021 civarı bitecek galiba tam hatırlamıyorum.
Bitmedi ama en son 2021 sonu.7’nin desteği Ocak 2020’de bitmedimi ya?
2 çeşit fanboyu var Xiaominin. Birinci tayfa f/p olduğu için övüyor, diğer kısım ne olursa olsun kötü bile olsa övüyor. Özellikle iPhone konusuna girip öneriyorlar ?Xiaomi fanları
Altactel al hayatını yasa fanboyları2 çeşit fanboyu var Xiaominin. Birinci tayfa f/p olduğu için övüyor, diğer kısım ne olursa olsun kötü bile olsa övüyor. Özellikle iPhone konusuna girip öneriyorlar ?
Küçük şeyler olur, özel mesaj atılır ama her konuda da özel mesaj atılmaz ki.Neden konu üzerinden yazmak yerine direk özele gitmeyi tercih ederler ki?
Onu bende merak ediyorum,habire DM kutum çöplüğe dönüşüyor.Neden konu üzerinden yazmak yerine direk özele gitmeyi tercih ederler ki?