Windows NT Server 4.0
Asistan
Hesap açıyorlar bir soru soruyorlar birkaç gün sonra gidiyorlar bir daha da girmiyorlar
Bir şey konusunda bir şeyi illa ısrar edip kabul ettirmeye çalışan tipler. Atıyorum adam GT 710 kullanmış bütün Nvidia kartları berbat diyor kullandım diyor ikna edemiyosun adamı. O kart serisi hakkında bildiği yok ama hala Nvidia berbat diyor sinirim bozuluyor.Hesap açıyorlar bir soru soruyorlar birkaç gün sonra gidiyorlar bir daha da girmiyorlar
Yazım hatalarım olabilir.Nviada'mı, o Nvidia değil miydi?
ama bu tip insanlar bunu kabul etmiyor sen ne bileceksin falan diyolar.Nviada'mı, o Nvidia değil miydi?
Düzenledim. Uyardığın için teşekkürlerNviada'mı, o Nvidia değil miydi?
Yanlış yere mi yazdın?Birincisi, NVIDIA olarak yazılır. İkincisi, konuya bilginiz yoksa neden yazıyorsunuz? Hani soru sorsan, "bilmiyorum, açıklayabilir misiniz?" desen anlarım da neden gidip de Driver Booster indir, sürücülerini güncelle dersin? Bundan da ötesi işlemci (?), RAM yanmış dersin. İşlemci yansa sistem nasıl açılacak, söyler misin?
Sevmiyorum değil gereksiz diyorsun. Hem senin fikrine karşı fikrim var belki. Bu da benim fikrim.İnsanların dediklerine saygı duymayanlar. Sadece sevmiyorum diyorum ama onların cevabı "Sana ne" oluyor. Başka bir şey demeyi bilmezler.
Sevmiyorum ve umurumda değil. Herkesin fikri kendine. Özgürüz. Kimsenin de karışmaya hakkı yok.
Ucuz bir ürünü sorarken pahalısını şiddetle tavsiye edenler (anlıyorum daha iyi ama para yok bea bu arada steelseries arcits 1 kulaklık konusundakiler alınmasın o ayrı birşeydi1- Ben ıphone 7 alacağıma ama android al diyenler gelmesin diyen ıphone manyakları
2- Samsung fan boyları
3- Ne derse 3 saniye sonra farklısını diyen, ve bunu her zaman yapan insanlar
4- S20 ultra en iyi, 11 pro max en iyi, p40 pro en iyi gibi şeyler diyenler
5- Senin yaşın kaç diye herkese soran 9 yaşındakiler
6- Tecrübenizle konuşun deyip hemen sonra kullanmadığı cihaza çamur atanlar
7- Söyle rahatla konusunda mesaj kasanlar
Benim aklıma bunlar geldi