- Reaksiyon puanı
- 12,109
24 Birde benim gibi düzen tertip hastası olan lar her bozuk konuya forum kuralını söyleyenler.
???23: Eski nicki Utkuversus olanlar.
28- Telefon önerisi isteyip bütçe söylemeyenler27- Donanım önerisi isteyip bütçesini söylemeyenler.
Düşündüğüm, banlanan üyeden mi bahsediyorsunuz hocam ?32- S10 lite fanları. Bir cihazın fanı OLUNMAZ
S10 lite'a aşık olan en az 20 kullanıcı var. Tek yaptıkları yanlış yönlendirmeDüşündüğüm, banlanan üyeden mi bahsediyorsunuz hocam ?
Bir tane mi?Bitanesine bügün denk gelmiş bulunmaktayımdır ...
8- Kullanmadığı telefon hakkında boş boş konuşanlar1- Ben ıphone 7 alacağıma ama android al diyenler gelmesin diyen ıphone manyakları
2- Samsung fan boyları
3- Ne derse 3 saniye sonra farklısını diyen, ve bunu her zaman yapan insanlar
4- S20 ultra en iyi, 11 pro max en iyi, p40 pro en iyi gibi şeyler diyenler
5- Senin yaşın kaç diye herkese soran 9 yaşındakiler
6- Tecrübenizle konuşun deyip hemen sonra kullanmadığı cihaza çamur atanlar
7- Söyle rahatla konusunda mesaj kasanlar
Benim aklıma bunlar geldi
Sd855 çok iyi bir işlemci(!)32- S10 lite fanları. Bir cihazın fanı OLUNMAZ
belli ki cool olduklarını zannediyorlar embesillerKonu açıp . Mesajlara cevap vermeyen insanlar.
this -> System.Threading.Mode.Technopat.Enabled = true;15 - Kendini Profesör X sananlar herşeyi biliyormuş gibi konuşanlar.
Ha birde Technopat fanboyu olup buraya gelenler varthis -> System.Threading.Mode.Technopat.Enabled = true;
this -> System.IO.ShowMessage = "şey kelimesi daima ayrı yazılır.";
this -> System.Threading.Mode.Technopat.Enabled = false;
this -> System.Process.TerminateProcess(0);
Hocam forumda phising yapmaya çalışıp ama başarısız olanları siber suçlara vs. şikayet ediyor musunuz?36- Cİmer'e şikayet edilip banlandıktan sonra ağlayarak yeni hesap açanlar.
Denk gelmedik onlara ama değerlerimize hakaret edenleri evet.Hocam forumda phising yapmaya çalışıp ama başarısız olanları siber suçlara vs. şikayet ediyor musunuz?
Hocam yanlış hatırlamıyorsam @Anonim1453 adında'ki bir üye denemiş phising ancak başarısız olmuş.Denk gelmedik onlara ama değerlerimize hakaret edenleri evet.
Bu mesajın ekran görüntüsünü alıp, Recep Baltaş'a gönderirim bak, haberin olsun.Ha birde Technopat fanboyu olup buraya gelenler var![]()
Yusuf un “tecrübeniz ile konuşun” diyip sonra cihazı eleştirdiğini hiç görmedim.6 Numarayı maalesef Yusuf sende gördüm çok kez. Özellikle Apple konularında daha önce kullanmadığını belirttiğin modeller hakkında çok kulaktan dolma bilgilerle tavsiye/öneri veriyorsun. Bunu kızarak söylemiyorum yanlış anlama sadece görüşüm bu.