Niye yadırgadın ki SDN muhafazakar bir site değil zaten.Adı bilinmeyen hatunlar konusunun oldugu bir sitede bira reklamı yadırganacak bir durum değil.
Yani site yönetiminin bunu sorun yapacağını sanmıyorum.Ya da bu reklam yüzünden sıkıntıya düşecekleri bir pozisyon yok.Duruşları ve aldıkları reklam örtüşüyor.
Bu mesajımda iğneleme yoktur olanı yazdım .
Kimse ibadet konusu açmadı sen bunu nerden çıkardın ?Vendetta_
Bu tür küçük ayrıntılara takılmayın ibadetinizi yapcaksanız yapın diğerlerinin yaptıklarına bakmayın
İşin içinde Para Var ,
Bira da alır , Prezervatif reklamıda alır , alır da alır
Unutmayın amme hizmeti değil bu , PARA KONUSUR
Bu arada iyi dikkat çektin o reklama , şimdi herkes tartışır , (reklamın iyisi kötüsü olmaz)
akılda o reklam kalır
reklam amacına ulaşmış olur.
-
evet prezervatif reklamı olsa ben hiç yadırgamam şahsen hatta desteklerim![]()
:wub: diyosun
diyorummm
Konu dini nedenlerden ötürü açıldıKimse ibadet konusu açmadı sen bunu nerden çıkardın ?
Hatta jariyer reklamı filanda koyabilirler , Ben bunların yapılmasını isterim şahsen
Sonra adı bilinmeyen hatunlardan bir kızın resmi her gün siteye girerken kapak resmi olarak bize gösterilsin ,
Günün Adı bilinmeyen hatunusiteye giriş için hatunun üzerine fare ilen tıkırdatın
![]()
Konu dini nedenlerden ötürü açıldı
Dinde ne vardır İbadet
Alkol nedir haram
İbadet eden alkol alamaz çünkü haramdır
Haramada bakılmaz
Bunların hepsi bir bütündür (Alkol alabilir ama kanında alkol varken yapılan ibadet kabul olmaz)
söylediğimde abes bir durum olduğunu sanmıyorum. kondom bence gayet gerekli reklamının yapılması da hoş olur diye düşünüyorum.
Evet bende destekliyorum işte
hatta arada sırada anket yapılsın ;
SDN kondomunu seçiyor
Meyvalı
nektarili
böğürtlenli
sade
oylayın sayın üyeler![]()
yadırgamanın anlamını bilmediğin gayet ortadaArkadaşın ağzından "din" kelimesi çıkmamış . Bunu neden böyle düşündün ? (acaba)
Git konuyu bi daha oku![]()