Sdn Youtube Kanalinin Bozulması ve Kararlar

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Matematikten başka hiçbir dersi sevmiyorum . :D Büyük ihtimal çalışmam .
Ben de öyleyim :D Türkçe yada sözel değil matematik ağırlıklı kafam basıyor. Ezber değil. Bir de liseden TM öğrencisi olacam. Yazıklar olsun bana :D Türkçem gayet iyi (Mat'dan daha iyi) ama Mat'ı daha çok seviyorum çünkü sorularını daha çabuk çözüyorsun. Her soru için koca metini oku da cevabı yapıştır üşeniyorum :D

KNMX

Dekan
Reaksiyon puanı
3,747
Selam arkadaslar bir süredir aktif değilim çok, gorevden alındığımdan beri. Bu da son konum olacak muhtemelen.
Biz teknoloji ürünleri haberleri beklerken youtube kanalini oha diyorum kanalina benzettiler. Ne kadar kaliteden uzak click bait içerik varsa, onlar paylaşılmaya başlandı. 23 yaşında biri olarak kanalın böyle veletvari yönetilmesi icime, gururuma bu foruma verdiğim emege de çok dokundu. Bu bakimdan, bu tarz düşük seviyeli icerik uretilecek bir sitenin forumundan da ayrılma karari aldım.
Sdn youtube kanali son 2-3 videoya bakarsaniz ne demek istediğimi anlarsınız. Hem youtube abonelginden çıktım, ve son olarak forum üyeliğimin de banlanmasini rica ediyorum. @troy
Bize yapilan ayıbı hiçbir zaman dile getirmedim, açıklamam da. Ancak bu böyle 10-11 yaşındakilere yönelik içerik üreten bir platformda bulunmama kararı aldım.
Bu zamana kadar emeği gecen herkese teşekkürler.
Saygılarımla Jiraiya06
İzlemiyorum yt kanalını, biraz saçmaladılar. Haklısınız

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,234
2 sene önce boyle bir konu açıldı deseler bakmadan inanmazdım. Şimdi ise her taraf eleştri konusu. Umarız forum daha da kalkınacak ve iyileşecek. Ben bu forumun eski sakin halini çok özledim. Ey zalim evren sdnyi bize geri ver.

M

Murat Burç

SDN Okuru
2 sene önce boyle bir konu açıldı deseler bakmadan inanmazdım. Şimdi ise her taraf eleştri konusu. Umarız forum daha da kalkınacak ve iyileşecek. Ben bu forumun eski sakin halini çok özledim. Ey zalim evren sdnyi bize geri ver.
Buralara ilk geldiğimde ortama bayılırdım .
Şimdi çok boş geliyor niyeyse .
Eskiden cevapsız konu olmazdı . Şimdi birinin konusuna cevap verilmeyince benim canım sıkılıyor girsem o konu hakkında birşey bilmiyorum . İnşallah düzelir .

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,234
Eskiden cevapsız konu olmazdı . Şimdi birinin konusuna cevap verilmeyince benim canım sıkılıyor girsem o konu hakkında birşey bilmiyorum . İnşallah düzelir .
şu forumdan 2017 ocak ayı silinmeli....

Reaksiyon puanı
5,172
Sdn de acilmamasi gereken iki konu var.

Biri windows

Diyeri pc toplama vs

[emoji23] [emoji23] [emoji23]

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Konu sahibi arkadaşımız için;
Tüm gemileri yakmak için bir bahane ve birilerine taraf olmak için bir bahane daha demek zannımca durum özeti olur.

Forumumuzda eksik gedik olması muhtemel ki adminimiz de bu konuda açıklama yapmış.
Ayrıca şunu unutmamamız gerekirki eksik kusur hata adı herne olursa olsun sadece yetkili düzeyinde değil forumca geri bildirimde bulunarak forumun bir bütün haline gelmesinde yardımcı olmuş olursunuz. Çünkü forum sayfamız bilinen bütün eksiklik ve hataları giderilmek üzre çalışma halinde.

Son olarak;
"Herkesi memnun edemezsiniz" sözüyle konuya olan yorumumu noktalıyorum.

İyi Forumlar ...