eronis
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,382
Ben de öyleyimMatematikten başka hiçbir dersi sevmiyorum .Büyük ihtimal çalışmam .

Ben de öyleyimMatematikten başka hiçbir dersi sevmiyorum .Büyük ihtimal çalışmam .
Buralara ilk geldiğimde ortama bayılırdım .2 sene önce boyle bir konu açıldı deseler bakmadan inanmazdım. Şimdi ise her taraf eleştri konusu. Umarız forum daha da kalkınacak ve iyileşecek. Ben bu forumun eski sakin halini çok özledim. Ey zalim evren sdnyi bize geri ver.
şu forumdan 2017 ocak ayı silinmeli....Buralara ilk geldiğimde ortama bayılırdım .
Şimdi çok boş geliyor niyeyse .
Eskiden cevapsız konu olmazdı . Şimdi birinin konusuna cevap verilmeyince benim canım sıkılıyor girsem o konu hakkında birşey bilmiyorum . İnşallah düzelir .
Ve o donanım konusundaki kavganın olduğu konu da silinmelişu forumdan 2017 ocak ayı silinmeli....
Sdn de acilmamasi gereken iki konu var.Buralara ilk geldiğimde ortama bayılırdım .
Şimdi çok boş geliyor niyeyse .
Eskiden cevapsız konu olmazdı . Şimdi birinin konusuna cevap verilmeyince benim canım sıkılıyor girsem o konu hakkında birşey bilmiyorum . İnşallah düzelir .