SDN Yeni (!)

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bana Geçen Özelden Msj Geldi Süper Mod Ol Diye Sdn Adminlerinden Hayir Olmaz Dedim Adminlik verek dediler Gine olmaz dedim Cünkü istemiyorum :P

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bana Geçen Özelden Msj Geldi Süper Mod Ol Diye Sdn Adminlerinden Hayir Olmaz Dedim Adminlik verek dediler Gine olmaz dedim Cünkü istemiyorum :P
funny-gifs-shameful.gif

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Hepsini kıraman zaten,çünkü hepsi bir olunca seni kırabilir. :P

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
kusura bakmayın ama sağ tasarım berbat oldu, yeni mesajlar alt kısımda kaldı fontu küçültüldü, yöneticiler kocaman kocaman göze batar oldu.ne gerek vardı anlamadım.. adblock plus ile sağ paneli tamamen iptal etmek zorunda kaldım..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Deneme sürecinde sağ taraftaki online mod listesi. Bir süre kalsın bakalım nasıl geri dönüşler oluyor, neler olmuyor.

Yahu işte acil moda mı ihtiyacınız var, bir tıkla kapınızda :D

Bu arada isimlerinizi aldım, demek öyle :D

Başka bir forumda görmüştüm sağ panel sol taraftaydı. Bence çok daha kullanışlıydı o şekliyle.

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Deneme sürecinde sağ taraftaki online mod listesi. Bir süre kalsın bakalım nasıl geri dönüşler oluyor, neler olmuyor.

Başka bir forumda görmüştüm sağ panel sol taraftaydı. Bence çok daha kullanışlıydı o şekliyle.

İsmimizi aldında ne oldu. İnsan hal hatır sorar. Anca özelden uyarı mesajı atın siz :crying:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
ti ye almak değil sayın REDFOKS... birşey yapılıyorsa düzgün yapılsın demek istiyorum... sizin offline takıldığınızı ben buradan anlıyorsam diğer üst yöneticiler dün geceden anlamaları lazımdı..
bu arada bende sizin yerinizde olsam offline takılırdım.. çünkü üyeler sizlerden birini görmeyince daha rahat yorumlar atıyorlar.. bu da bazen kötü sonuçlar doğurabiliyor.. kimin kim olduğunu öğrenirdim yani...

Ne yani, red'in offline takıldığını zaten üst düzey olan yöneticilerin önceden göremediğini mi düşünüyorsun? :) Zaten bildiğimiz, gördüğümüz birşey... :wink:

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ne yani, red'in offline takıldığını zaten üst düzey olan yöneticilerin önceden göremediğini mi düşünüyorsun? :) Zaten bildiğimiz, gördüğümüz birşey... :wink:

bu uygulama açıldıktan sonrasını kast ettim ben... yani üyecik olarak ben, üst düzey yönetici aşağıda gözükmüyorken yanda gözüküyor ve ben bunu fark ediyorsam demek istedim... sizin neleri görebildiğinizi gayet iyi biliyorum... özellikle de sizin... üyecik gözünden bakıp uygulamayı açsaydınız çok daha iyi olurdu bence... gizlilik ihlali sonuçta herkesin hakkıdır diye düşünüyorum...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bu böyle kalmayacak değil mi? Yani avatarlarının o kadar büyük gözükmelerinin anlamı ne? Çok kötü bir görüntü, sadece isimleri yazsa yeter avatarı napıcaz?

Yıllardır sağ taraf engelli bende bi engeli kaldırayım dedim nasıl olmuş diye şok oldum yani.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bu böyle kalmayacak değil mi? Yani avatarlarının o kadar büyük gözükmelerinin anlamı ne? Çok kötü bir görüntü, sadece isimleri yazsa yeter avatarı napıcaz?

Yıllardır sağ taraf engelli bende bi engeli kaldırayım dedim nasıl olmuş diye şok oldum yani.
Tarayıcının çerezleri temizlersen normale döner. En başta büyüktü Key halletti sorunu şimdi gayet makul ölçülerde.
Önceki mesajımda dediğim gibi sağ taraf o şekilde kalmayabilir, yerler değişebilir.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58

Evet panel solda olsa daha iyi olur gibime geliyor. Ama gibime geliyor, sizin gibinize de öyle geliyorsa bastırın keyloger'a :P

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Ne yapıyorsak hepsi sizler için sayın sdn halkı :)

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok da iyi olmuş çok da güzel olmuş :D

hem sadece o değil ki yandan mesaj takip yerinde resimler küçülmüş