canım suan müsait değilim daha sonra
Biz bekliyoruz canım sen müsait olunca haber ver
Sen iste dikmeyen maymun olsunforumun ortasına bir de fıskiye dikelim
canım suan müsait değilim daha sonra
Sen iste dikmeyen maymun olsunforumun ortasına bir de fıskiye dikelim
Bana Geçen Özelden Msj Geldi Süper Mod Ol Diye Sdn Adminlerinden Hayir Olmaz Dedim Adminlik verek dediler Gine olmaz dedim Cünkü istemiyorum
Bana Geçen Özelden Msj Geldi Süper Mod Ol Diye Sdn Adminlerinden Hayir Olmaz Dedim Adminlik verek dediler Gine olmaz dedim Cünkü istemiyorum
Sonra sabah oldu demi
Aman ALLAHIm yok admin ol yok şu bu bi Yalvarmalar görmen Lazım
Aman ALLAHIm yok admin ol yok şu bu bi Yalvarmalar görmen Lazım
Yahu işte acil moda mı ihtiyacınız var, bir tıkla kapınızdaNeye yarar ki?
Deneme sürecinde sağ taraftaki online mod listesi. Bir süre kalsın bakalım nasıl geri dönüşler oluyor, neler olmuyor.
Yahu işte acil moda mı ihtiyacınız var, bir tıkla kapınızda
Bu arada isimlerinizi aldım, demek öyle
Başka bir forumda görmüştüm sağ panel sol taraftaydı. Bence çok daha kullanışlıydı o şekliyle.
ti ye almak değil sayın REDFOKS... birşey yapılıyorsa düzgün yapılsın demek istiyorum... sizin offline takıldığınızı ben buradan anlıyorsam diğer üst yöneticiler dün geceden anlamaları lazımdı..
bu arada bende sizin yerinizde olsam offline takılırdım.. çünkü üyeler sizlerden birini görmeyince daha rahat yorumlar atıyorlar.. bu da bazen kötü sonuçlar doğurabiliyor.. kimin kim olduğunu öğrenirdim yani...
İsmimizi aldında ne oldu. İnsan hal hatır sorar. Anca özelden uyarı mesajı atın siz :crying:
Haha Ne yapalım ya şeker bonibon mu dağıtalım
Ne yani, red'in offline takıldığını zaten üst düzey olan yöneticilerin önceden göremediğini mi düşünüyorsun? Zaten bildiğimiz, gördüğümüz birşey...
Tarayıcının çerezleri temizlersen normale döner. En başta büyüktü Key halletti sorunu şimdi gayet makul ölçülerde.Bu böyle kalmayacak değil mi? Yani avatarlarının o kadar büyük gözükmelerinin anlamı ne? Çok kötü bir görüntü, sadece isimleri yazsa yeter avatarı napıcaz?
Yıllardır sağ taraf engelli bende bi engeli kaldırayım dedim nasıl olmuş diye şok oldum yani.
Deneme sürecinde sağ taraftaki online mod listesi. Bir süre kalsın bakalım nasıl geri dönüşler oluyor, neler olmuyor.
Yahu işte acil moda mı ihtiyacınız var, bir tıkla kapınızda
Bu arada isimlerinizi aldım, demek öyle
Başka bir forumda görmüştüm sağ panel sol taraftaydı. Bence çok daha kullanışlıydı o şekliyle.
Ne yapıyorsak hepsi sizler için sayın sdn halkı
Senin bilgisayar işi ne oldu dostum?