SDN ye Yeni Seçenekler Eklenmiş

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
2a6va01.jpg

Konuya cevap verince cevabınızın ekranda görünmesini beklemekten sıkıldınız mı?......İŞte size otomatik kapanma seçenekleri...

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Güzel montaj, iyi fikir, zati pc açılınca cevap yazılmış olacak zati :D

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
yeni temadan sonra cevapla butonuna basınca sorun oluyor bi tuhaflık var.. sadece bende değildir umarım bu sorun

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
2a6va01.jpg

Konuya cevap verince cevabınızın ekranda görünmesini beklemekten sıkıldınız mı?......İŞte size otomatik kapanma seçenekleri...

Hangi konuya cevap verdiğinize bağlı. Bazı konularda (mesela gündem bölümünde) verilen cevaplar moderatör onayından sonra yayınlanır. Bunun haricinde bir sorun yaşıyorsanız , problem bağlantınızdan veya tarayıcınızdan kaynaklanıyor olabilir.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
iki bilgisayardan bağlanıyorum ev ve işyerinden yani..

mütemadiyen oluyor bu..Cevapla dediğim zaman önce hiç bir şey olmuyor sonra ekran donmuş gibi oluyor o mavi tekerlek çıkıyor ve cevaplama işi epey uzamış oluyor.

onay gereken mesajları biliyorum.ama onay gerekmeyen konularda da bu sorunu yaşıyorum.

bakın mesela bu mesajı cevapladığımda yine aynısı oldu.cevapla diyince bir kaç saniye hiç tepki yok sonra birkaç saniye de o döenen mavi teker:)

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:50 ----------

konuyu takip eden varsa ve aynı sorunu yaşayan varsa yazsın lütfen

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
yook yaşadığım sorun konusunda gayet ciddiyim.neredeyse her seferinde aynı takılmayı yaşıyorum.

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Yaşadığınız sorun ile karşılaşan başka kimse yok sanırım.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşın yaşadığı sorunla ilgili zaten birçok mesaj atıldı. Sorun arkadaşta değil.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
yok mu arkadaşlar:)

ben de bu konuyu açmazdım ama hem ev hem iş bilgisayarında aynı şey olunca..neyse artık bekleyeceğiz..sorun yaşayan olursa dile gitirirse tekrar incelersiniz durumu..kolay gelsin

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
hahahah MüktesebaT. :)

Ersin bey: ''Bunun haricinde bir sorun yaşıyorsanız , problem bağlantınızdan veya tarayıcınızdan kaynaklanıyor olabilir.'' buyurmuşlar. Ben de forumda bu sorunu yaşamayan var mı diye soruyorum o vakit. Konusu açıldı, onlarca kullanıcı sorun yaşadığını yazdı, birçoğu da üşendiğinden, önemsemediğinden ya da düzelmeyeceğine kanaat getirdiğinden yazmadı. Herkesin bağlantı ya da tarayıcı problemi olamaz herhalde... Ben artık sıkıldım, yoruldum yazmaktan. Sorunlar asla bitmeyecek bundan eminim. Çünkü birinden kurtulsak günaşırı yeni sorunlar peydah oluyor. Açıkçası nedenini ben anlayamıyorum. Ancak bir şeylerin yanlış olduğu kesin.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
aynı anda yazmışız mesajı bakın varmış.

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
hahahah MüktesebaT. :)

Ersin bey: ''Bunun haricinde bir sorun yaşıyorsanız , problem bağlantınızdan veya tarayıcınızdan kaynaklanıyor olabilir.'' buyurmuşlar. Ben de forumda bu sorunu yaşamayan var mı diye soruyorum o vakit. Konusu açıldı, onlarca kullanıcı sorun yaşadığını yazdı, birçoğu da üşendiğinden, önemsemediğinden ya da düzelmeyeceğine kanaat getirdiğinden yazmadı. Herkesin bağlantı ya da tarayıcı problemi olamaz herhalde... Ben artık sıkıldım, yoruldum yazmaktan. Sorunlar asla bitmeyecek bundan eminim. Çünkü birinden kurtulsak günaşırı yeni sorunlar peydah oluyor. Açıkçası nedenini ben anlayamıyorum. Ancak bir şeylerin yanlış olduğu kesin.

Ben de sizin gibi tarayıcı üzerinden yazıyorum ve bu problem ile karşılaşmıyorum. Karşılaşmadığım hatanın çözümünü nasıl bulabilirim.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bariz bir yavaşlık var cevaplama konusunda hatta ilk tıkladıgınızda netten düştüm sanıyorsun

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Ben de sizin gibi tarayıcı üzerinden yazıyorum ve bu problem ile karşılaşmıyorum. Karşılaşmadığım hatanın çözümünü nasıl bulabilirim.

başka pc üzerinden veya başka tarayıcıdan deneyebilir misiniz? daha önce böyle bir problem yoktu. şimdi çoğu kişi aynı sıkıntıyı yaşıyorsak bir yerlerde bi yanlışlık vardır. maksat herkes kısa sürede çözüme kavuşsun:)

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bende uzun zamandır takılmıyorudum bir cevap yazam dedim 1 ay daha uğramam çünkü 1 ay sürdü cevapın gitmesi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
aynı yavaşlık bende de var
başka bir vb forum sitesinde mesajlarım hemen giderken yan sekmesindeki sdn de mesajım bekledikten sonra gidiyor

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
artik su siteyi düzeltin ya nedir bu yaptiginiz.....

Reaksiyon puanı
189
8 Mbit net kullanıyorum yine de aşırı bir yavaşlık söz konusu. Tema ilk değiştiği zamanlar çok güzeldi hızlıydı fakat şu anda yavaşlık hat safhada. Hatta öyle ki bazen arka arkaya mesaj bile gönderir durumda...

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
hahaha :D Çok kıyak seçenekler :D Ama arkadaşlarında belirttiği gibi cevap atarken bayağı bi kasıyor site. Sanırım bi sorun var .

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
telekom çalışanıyım, 150 mb. şirket netinden 40 gigabyte bir filmi 50 dk ya çekiyorum ama bu foruma cevap yazdığımda çayımdan 3-5 yudum alıyorum.