MüktesebaT
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 41

Konuya cevap verince cevabınızın ekranda görünmesini beklemekten sıkıldınız mı?......İŞte size otomatik kapanma seçenekleri...
Görünmez zaten..bende böyle bir seçenek görünmüyor
![]()
Konuya cevap verince cevabınızın ekranda görünmesini beklemekten sıkıldınız mı?......İŞte size otomatik kapanma seçenekleri...
hahahah MüktesebaT.
Ersin bey: ''Bunun haricinde bir sorun yaşıyorsanız , problem bağlantınızdan veya tarayıcınızdan kaynaklanıyor olabilir.'' buyurmuşlar. Ben de forumda bu sorunu yaşamayan var mı diye soruyorum o vakit. Konusu açıldı, onlarca kullanıcı sorun yaşadığını yazdı, birçoğu da üşendiğinden, önemsemediğinden ya da düzelmeyeceğine kanaat getirdiğinden yazmadı. Herkesin bağlantı ya da tarayıcı problemi olamaz herhalde... Ben artık sıkıldım, yoruldum yazmaktan. Sorunlar asla bitmeyecek bundan eminim. Çünkü birinden kurtulsak günaşırı yeni sorunlar peydah oluyor. Açıkçası nedenini ben anlayamıyorum. Ancak bir şeylerin yanlış olduğu kesin.
Ben de sizin gibi tarayıcı üzerinden yazıyorum ve bu problem ile karşılaşmıyorum. Karşılaşmadığım hatanın çözümünü nasıl bulabilirim.